Bir Dolar Meselesi

Şu an benim diyen ekonomist bile bu sorunuzu cevaplayamaz. Zira konu ekonomi mimin çok ötesinde. Adamların ağzından çıkan bir kelimeyle herşey değişiyor. Ne yaparsanız yapın kumar olacaktır.
Madem dolarınız varmış hiç heyecan aramayın öyle dursun bence. Bu saatten sonra çok aşağı düşüp eski seviyelere inmesi zor..

Ben de bu soruya başka bir soru ile katkıda bulunmak istiyorum. Bankalar üzerinden döviz/altın hesabı açmak mantıklı mı? Yoksa geleneksel yastık altı birikim yöntemiyle mi devam edilmeli?
Bunu bende merak ediyorum bi arkadaşım bankada döviz hesabı artırın demişti. Bilen bilmeyenlere anlatsa ıyi olur :)

Ben de bu konuya başka bir soru ile katkıda bulunmak istiyorum. Bankalar üzerinden döviz/altın hesabı açmak mantıklı mı? Yoksa geleneksel yastık altı birikim yöntemiyle mi devam edilmeli?
Banka anlik alim satimda daha mantikli. Ve daha güvenli hirsizlik vs durumuna karsi.

Konu neden kapatıldı biliyorsunuzdur da yine de sebebi yazayım, içeriği ekonomi finans bölümüne uygun bir konu bdvye açılmamalı, hadi açıldı konu siyasete karıştırılmamalı.

Ayrıca bir hararetle yazmışsınız ama spk (sermaye piyasası kurulu) mevzuatından haberiniz yok belli ki, yatırım araçlarında doğrudan yönlendirme SPK'dan izinli aracı kurum ve bankaların görevidir, şu hisseyi al, dolar sat altın al, Euro şuraya düşecek, dolar buraya yükselecek gibi bilgiler spekülasyon ve manüplasyon sayılabileceği, izinsiz yatırım danışmanlığı kapsamına girebileceği için suçtur.

Back
X