• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Dolar Meselesi

Kac dolariniz var? Bence altin altin. Gram altin. Altin kesinlikle düşer ama kayibiniz kiyaslayinca daha az olur. Yarisinla altin alabilirsiniz, diğer yarisini dolar ve Euro olarak bırakabilirsiniz

Not: bravo annenize. Kardeşinizin parasini güzel değerlendirmiş

9 bin doları var. Yani bi kısmını bozdurup altına yatıralım anladım. Teşekkür ederim bu arada annem kardeşim için yıllardır babamdan bile saklıyor parayı asla yemez ilerde onun için biseyler yapmak istiyor.

Satis zamani gecti dolarin. 7.40 i gordugunde satacaktiniz. Suan 6.12 civari. Satilmaz. Bekleyin.

Yalniz dovizi ya uzun vadeli tutacaksiniz hic bozmayacaksiniz degerlenecek illaki. Yada cok dakik olacaksiniz hizli takip edeceksiniz al sat yapacaksiniz gun icinde anlik degisimlerde. Boyle forumda konu acip ay napsam acaba diye sorarak para kazanamazsiniz. Aksine yanlis hamleler para kaybettirir. Cunku bakiyorum hala daha bozdur altin al diyen var. Altin suan cok yuksek alim satim farki cok fazla dolar da dustu zarardan baska bir sey getirmez bu yaklasim.

Bozdurmayın, 7,5 olduğunda bozdurmalıydınız. şuan uygun zaman olduğunu düşünmüyorum ben.
doları bozdurup altın yapmak çok saçma olur. zira altında yüksek bu aralar.

Kızlar ekonomiden pek anlamıyorum fikir alabileceğim biri de yok.(Annemin parası olduğunu birkac kisi dışında kimse bilmiyor). Benim engelli bir kardeşim var. Annem bir süredir onun maaşını ve aldığı bakıcı maaşını dolar yapıp biriktiriyor kardeşim için. Suan dolar yuksek biz annemin biriktirdiği doları şuan bozdurup tl ye çevirmeli miyiz? Dolar daha sonra düşerse tekrar dolara çevirerek parayı biraz katlarız diye düşündüm ama bilemedim. Ne yapmalıyız şöyle ekonomiden anlayanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
bozdrumayın doların düşeceği yok , elinizde kalsın nakite ihtiyaç yoksa

Satis zamani gecti dolarin. 7.40 i gordugunde satacaktiniz. Suan 6.12 civari. Satilmaz. Bekleyin.

Yalniz dovizi ya uzun vadeli tutacaksiniz hic bozmayacaksiniz degerlenecek illaki. Yada cok dakik olacaksiniz hizli takip edeceksiniz al sat yapacaksiniz gun icinde anlik degisimlerde. Boyle forumda konu acip ay napsam acaba diye sorarak para kazanamazsiniz. Aksine yanlis hamleler para kaybettirir. Cunku bakiyorum hala daha bozdur altin al diyen var. Altin suan cok yuksek alim satim farki cok fazla dolar da dustu zarardan baska bir sey getirmez bu yaklasim.
Ya zaten bu konulardan anlamadığım için size danısıyım dedim. Dolar 7 olduğu zaman bozdurmayi düşündüm ama belki artar diye bekliyim dedim ertesi gün düştü zaten.

9 bin doları var. Yani bi kısmını bozdurup altına yatıralım anladım. Teşekkür ederim bu arada annem kardeşim için yıllardır babamdan bile saklıyor parayı asla yemez ilerde onun için biseyler yapmak istiyor.

Hic cevirmeden dolar üzerinden alin. Gram veya büyük altin. Evet altin şuanda cikti ama dolarin düşme ihtimali daha yüksek. Euro aşırı sabit bir birim olarak ben olsam üçe bölerdim. Euro/dolar/altin

Üçü ayni anda düşmez. Yumurtalari ayni sepete koymamak gerek

Hic cevirmeden dolar üzerinden alin. Gram veya büyük altin. Evet altin şuanda cikti ama dolarin düşme ihtimali daha yüksek. Euro aşırı sabit bir birim olarak ben olsam üçe bölerdim. Euro/dolar/altin

Üçü ayni anda düşmez. Yumurtalari ayni sepete koymamak gerek
Annem sadece dolar olarak almış hep ama bundan sonra eoro ve altın olarak da biriktirmesini söyleyeceğim.

Ben de bu konuya başka bir soru ile katkıda bulunmak istiyorum. Bankalar üzerinden döviz/altın hesabı açmak mantıklı mı? Yoksa geleneksel yastık altı birikim yöntemiyle mi devam edilmeli?

Ben garantici bi insanım, nakite ihtiyacınız yoksa bozmayın. Uzun vadede bi zararınız olmaz herhalde.

Back
X