• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir dua ettim şimdi kara kara düşünüyorum.varmı aynı durumda olan yardım edin

Canım bu kadar saplantı haline getirme lütfen bşzşm de neler çıkıyoır ağzımızdan sinirle..Hepsi kabul olsaaaa,Rabbim zaten kullarının ettiği dua kendisi için hayırlıysa kabul edermiş hayırsızsa olmazmış.Haa uzun bir süreçten sonra da olursa o an için hayırlı olmadığındanmış.
Duanın gücüne bu kadar inanıyorsun,senin yapacağın kafana eskiyi takıp kötüyü üstüne çekmek değil tekrar tekrar el açıp hayırlısını dilemendir.Allah gönlüne göre verir inş:71:

canım dualara hayatında çok yer veren biri olarak hemen tövbe et ve allahtan af dile çünkü gönülden yapılan dualar her zaman kabul olur...keşke hayırlı bir evladım olsun rabbim deseydin..söylediğin cümle hayatına tamamen yansımış inancı yüksek biri olarak sana tövbe etmeni ve yeniden hayırlı bir evlad için rabbinden af dilemeni öneririm..çünkü veren o benimde bu zamana kadar dualarım çok şükür kabul oldu bende bir kere allahım ikizlerim olsun demiştim..:9: sonra bakamam muhtaç ederim diye tövbe ettim rabbim hayırlısı ver dedim..:21:inş olur bu sene bende çok istiyorum...duaları ciddiye almalıyız çünkü rabbimize bizi en çok dualarımız yakınlaştırıyor...iyi niyetle ve canı gönülden dua edip tövbe edersen inş rabbim kucağını boş bırakmayacaktır..yeterki sen iyi niyetli ol...:68:

allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım
annem hep duanı tam dile der ama her duanın başında mutlaka hayırlısıyla de

bende buna benzer birşey yaşadık bazen öyle cümleler ediyoruz ama dularında kabul olunma zamanları var ama biz bilmiyoruz ona denk geliyor herhalde ve kabul oluyor
ilk evlendiğimde hep kayınvalidemle ilgili sorun yaşıyorduk aslında belkide şu an ben gözümde büyütüyordum ben annemi kaybetmiştim 2 senelik kanser hastalığı üzüntüleriyle birlikte ve diğer taraftada oğluna tapan eşiyle genelde konuşmadan hayatını sürdüren başka bir anne vardı ve oğlunun evlenmesini daha doğrusu evden gitmesini kabullenemiyordu çocukları olunca onlarla yaşarım onlarla kalırım diyordu herkese bende her fırsatta 5 sene çocuk yapmıcam beklemesin boşuna göremeyecek 5 sene diyordum 2004 te evlendim ve kızım ilk tüp bebek denememizde 2009 yılında dünyaya geldi o arada 1 kez aşılama yaptırdım olumsuzdu sonuç ben pko hastasıydım ama çok kişi vardı tanıdığım kendi kendilerine hamile kalmışlardı ve hep o büyük laflarım aklıma geliyor geçmişi düşündüğümde

haklisin canim keske uzuntuyle agzimizdan bu tarz seyler cikmasa ama insan bilemiyorki iste o duanin tutacagini...dualarin gunun belli saatlerinde tutma sansi varmis o zamana denk gelmis demekki seninkide....ayni hatayi bende yaptim...cok istedigim halde bebegim 3 sene olmayinca ve etrafimdakilerin hani hala yokmu bisey demelerinden biktigim icin dedimki " Allahim ne olur bari bir kere hamile kalayim dusse bile hamile kalayim en azindan dustu derim "dedim... ve o ay hamile kaldim asilamayla sonra bebek gelicemedigi icin doktorumun verdigi dusuk hapiyla 2.5 aylik hamileyken aglaya aglaya dusuk hapi alarak dusuk yaptim...ama sonra cok pisman oldum cok yalvardim Allahima Rabbim affet aciyla boyle dua ettim dedim meger yasadigim aci daha buyukmus bu aciz kulunuda guldur diye dua ettim aglayarak...ve sukurler olsun 1 sene sonra tup bebekle yeniden hamile kaldim ve dogdu bebegim ....simdi 1.5 yasinda masallah...Rabbim affedicidir canim sen yine dua et o kullarindan hicbir seyi esirgemez yeterki istemeyi bilelim....

Sankı benı anlattın arkadaşım , aynısnı yaşadım ben de dua ettım hamıle kalabılsem dıye ılk aşılamamda tuttu ama 10 haftalıkken yavurmun kalbı durdur kürtajla aldılar:( Şimdi ilk tüp bebek denememıizi yaptık taranferden sonra 2. gunum bugun.Ben de hata ettğimi anladım önemli olan hamıle kalmak değilmiş sağlıkla kucağına almakmış..Kürtajın karnın bebişinin ölmesi çok daha acı..Allah yardmıcımız olsun imtihan oluyoruz bende duanın onemını boyle ıdrak etmiş oldum...Yavrularımız ne kakadar hayırlı aslında dusunsenıze bızım eksıkliklerımızı hatalarımızı gormemıze vesile oluyorlar.Ben boyle dusununce daha bı guclu oluyorum.Benı olgunlaştıryor bu süreç ve hep ders almaya çalışıyorum.Aynı bir sınav gibi zorlanmadn terlemeden yorulmadan sınavdan geçebilir miyizki? Evlat hasreti aslında bir fırsat kapısı kendımıze çeki duzen verebılmek için lütfen bunu unutmayalım.Allah , Bari,Mübdi,Muhyi,Musavvir ve Halık isimlerinin hürmetine dualarımızıı kabul etsın inşaallah.Yüce rabbimizin isimleri ve anlamlarını bolca okuyun netten arastırın çok guzel dualar var...

Back
X