bir düzensizliktir ki gidiyo :S

hap kullanıp sonra bırakanların genelde çocuk sahibi olması zor oluyormuş. sanırım forumda da okumuştum bunu.

nufusu pek kalabalık olmayan bi ilçedeyim doktor değiştirmek içinde diğer ilçeye gitmem gerekecek sanırım :S

hap kullanıp sonra bırakanların genelde çocuk sahibi olması zor oluyormuş. sanırım forumda da okumuştum bunu.

hap dediğin doğum kontrol hapıysa kesinlikle böyle bişey yok, istediğin jinekologun sitesinden araştır
asıl tedavi olmazsan belki çocuğunun olmama riski doğabilir

Son düzenleme:
hap dediğin doğum kontrol hapıysa kesinlikle böyle bişey yok, istediğin jinekologun sitesinden araştır

Oh, vallahi rahatladım.
Doktor da yok dedi ama insan korkuyor yine duyunca.

evet doğum kontrol haplarını kastetmiştim. biraz içim rahtaladı yaa. sağolasın. benim durumum da zaten pek de normal değil . bi düzensizliktir aldı başını gidiyo

canım kadın doğum konusunda hurafe çok olur, korkutmaya bayılır bazıları hatta, doktordan başkasına inanma

Yaa annem yaa annem, en başta o korkuttu.
Doktoru dinledim ama hani her doktor başka konuşabiliyor ya bazen, o ihtimal hep aklımdaydı.
Siz şak diye öyle bişey yok deyince gözlerim parladıı. :)

belli olur tabiki ama doktordan çekinecek ne var canım yenelim şu beyaz önlük korkusunu.

alışık değilim o yüzden belki de .. kapının önünden geçerken bile içeri bakmaya korkuyorum. filmlerdeki o meşhur sandalyeyi görmek bile mahvediyo beni :)

Alışman gerekiyor, evlenmeden once muayene oluyosun, hamile kaldığında muayene oluyosun ondan sonra rutin olarak o muayene masasından geçiyosun

alışık değilim o yüzden belki de .. kapının önünden geçerken bile içeri bakmaya korkuyorum. filmlerdeki o meşhur sandalyeyi görmek bile mahvediyo beni :)

oooo regl olmaya başladıktan sonra toton o meşhur sandalyeye alışacak. Evlenmek için muayene olacan, hamile kalınca defalarca muayene olucan sonra her sene rutin muayene olcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…