Bende korkuyordum ama annemler tarafından öyle duymuştum, doktor öyle bir şey yok dedi.
Annemler teyzemler rahmi kurutuyor çocuğun olmaz modundaydılar ama başladım bakalım, aylardır sorun yok.
Bakalım ileride başımıza iş açmaz inşallah.
Öyle yap garanti olsun test isterse aynı gün yaptırırsın.Hangi şehirdesin belki Dr önerebilirim sana.
Eğer kist varsada korkma doğum kontrol hapı ile 3 ayda benim 4,5 luk gitti.
Doğum kontrol hapının sakıncalı olabileceğini yazmışsın yukarıda uzun süre kullandığında belki ama kısa dönemde bir zarar vereceğini sanmıyorum.Dr umada sormuştum hiç bir sakıncası yok demişti.
hap kullanıp sonra bırakanların genelde çocuk sahibi olması zor oluyormuş. sanırım forumda da okumuştum bunu.
hap dediğin doğum kontrol hapıysa kesinlikle böyle bişey yok, istediğin jinekologun sitesinden araştır
asıl tedavi olmazsan belki çocuğunun olmama riski doğabilir
nufusu pek kalabalık olmayan bi ilçedeyim doktor değiştirmek içinde diğer ilçeye gitmem gerekecek sanırım :S
nasıl yani yaa ondan çok korkuyorum yanı utanırım sonuçta bekarım daha
off yaa kadın olmak ne kadar zahmetli yaa
Oh, vallahi rahatladım.
Doktor da yok dedi ama insan korkuyor yine duyunca.
hap dediğin doğum kontrol hapıysa kesinlikle böyle bişey yok, istediğin jinekologun sitesinden araştır
asıl tedavi olmazsan belki çocuğunun olmama riski doğabilir
Anladım ama sakın gitmeyi ihmal etme kadın hastalıkları ihmale gelmez
canım kadın doğum konusunda hurafe çok olur, korkutmaya bayılır bazıları hatta, doktordan başkasına inanma
bekarsan alttan muayene yapmaz ultrasonla bakar. kadın olmak gerçekten çok zahmetli. ama en sağlıklı alttan yapılan
muayene.
ultrasonla belli olur dimi kist falan varsa :S
bu konuda bişi bilmediğim için soruyorum :$
belli olur tabiki ama doktordan çekinecek ne var canım yenelim şu beyaz önlük korkusunu.
alışık değilim o yüzden belki de .. kapının önünden geçerken bile içeri bakmaya korkuyorum. filmlerdeki o meşhur sandalyeyi görmek bile mahvediyo beni:)
oooo regl olmaya başladıktan sonra toton o meşhur sandalyeye alışacak. Evlenmek için muayene olacan, hamile kalınca defalarca muayene olucan sonra her sene rutin muayene olcan
offf şuan bile istemsiz kasıldım
abovvvv kasmak falan olmazzzzzzzz amanın relax
sen rahat rahat yatacan doktorda işini yapacak
ayy yok tamam tamam anlatma yaa.. valla hiç gidemicem bu sefer doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?