bir ekonomistin çeyiz köşesi :)

Hepsi cok guzeller iyi gunlerde kullanin :) Yemek takiminiz cok hos :)

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için amin artık maaşı alınca yine koyarım buraya aldıklarımı daha eylüle çok var nasılsa yavaş yavaş tamamlarım diye düşünüyorum

Hersey çok güzel canım, iyi günlerde kullanırsın insaAllah

2 tane almıştım bu tabaktan dün geldi, 6 ya tamamlayıp kahvaltı tabağı yapıcam
2 tane de tereyağlık

Eklentiler

• mavikitap-580x580.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 336
  • 1_3963839.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 341
kayınvalidemin aldığı şeyleri de paylaşayım

Eklentiler

• 8696048403389_0.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 293
  • arcelik-blender-seti7777_525-277.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 313
  • 4222_buyuk.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 298
ay buda saçma gelebilir ama içimde kalmasın kürdanlık aldım

Eklentiler

• MONKEY-BUSINESS-Cam-Agaci-Kurdan_18466_1.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 322
2 tane pembe 2 tane mavi çizgili secdus :)) kahvaltı tabağı tamamdır

Eklentiler

• pembe çizgi-580x580.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 286
  • mavi çizgi-580x580.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 282
canım maşallah her şeyin çok güzel, şık mutlu günlerde kullan
bardak setine özellikle bayıldım ne marka acaba? yemek takımını sade bir şey düşünüyorum ben, böyle bir takımla canlanabilir sanki. farklı renkleri de var mı? ayrıca çay bardaklarını ve kadehleri almasak oluyor mu? ayy ne çok sormuşum

Merhaba canim cok tesekkur ederim begenmene sevindim gercekten bardak takimi lav amaour pembe serisiydi sanirim markayi Tam hatirlayamadim .guzel dusunmussun bencede karacanin bahar sofrasinda sade bir takim ve pembe bardaklar vardi cok sikti sofra ayri ayri aliniyor mu hic bakmadim gittigidiyordan almistim canim en ucuz orda bulmustum tekrar tesekkkurler :))

çok teşekkür ederim canım sofra düzenlemesine geçtiğimde bakarım artık.

bak canim fikir verir sen yeni geldin sanirim hosgeldin bende yeni sayilirim bir ay oluyor siteye uye olali ceyizlerini gordum ne zaman kismetse dugun :))
canım yeni üyeyim ama bir süredir siteyi takibe almıştım hoşbuldum bu arada
canım benim büyük ihtimal 2017 nisan ayında olacak. daha epey zamanım var. o yüzden içime sine sine bakıyorum. zevkim de pek kolay değişmez, kalite hakkında da sora sora, araştıra araştıra almaya çalışıyorum. senin düğün ne zaman?

En guzelini yapiyorsun canim keske bende oyle yapsaydim benim eylulde dugun yetisir sanmistim ama hersey pahali anca yetisecek galiba

En guzelini yapiyorsun canim keske bende oyle yapsaydim benim eylulde dugun yetisir sanmistim ama hersey pahali anca yetisecek galiba
allah yuva kuran herkese kolaylık versin. insan içine girmeden bilemiyor.
ben de söz olunca birden tutuştum.
aldıklarımı yazıyorum, para verirken çok gibi görünüyor, liste tutunca azıcık. eksikler de nazar boncuğumuz olsun, sonra da alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…