- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi Sweetlifee
-
Merhaba canim cok tesekkur ederim begenmene sevindim gercekten bardak takimi lav amaour pembe serisiydi sanirim markayi Tam hatirlayamadim .guzel dusunmussun bencede karacanin bahar sofrasinda sade bir takim ve pembe bardaklar vardi cok sikti sofra ayri ayri aliniyor mu hic bakmadim gittigidiyordan almistim canim en ucuz orda bulmustum tekrar tesekkkurler :))canım maşallah her şeyin çok güzel, şık mutlu günlerde kullan
bardak setine özellikle bayıldım ne marka acaba? yemek takımını sade bir şey düşünüyorum ben, böyle bir takımla canlanabilir sanki. farklı renkleri de var mı? ayrıca çay bardaklarını ve kadehleri almasak oluyor mu? ayy ne çok sormuşum
çok teşekkür ederim canımMerhaba canim cok tesekkur ederim begenmene sevindim gercekten bardak takimi lav amaour pembe serisiydi sanirim markayi Tam hatirlayamadim .guzel dusunmussun bencede karacanin bahar sofrasinda sade bir takim ve pembe bardaklar vardi cok sikti sofra ayri ayri aliniyor mu hic bakmadim gittigidiyordan almistim canim en ucuz orda bulmustum tekrar tesekkkurler :))
bak canim fikir verir sen yeni geldin sanirim hosgeldin bende yeni sayilirim bir ay oluyor siteye uye olaliçok teşekkür ederim canımsofra düzenlemesine geçtiğimde bakarım artık.
canım yeni üyeyim ama bir süredir siteyi takibe almıştım hoşbuldum bu aradabak canim fikir verir sen yeni geldin sanirim hosgeldin bende yeni sayilirim bir ay oluyor siteye uye olaliceyizlerini gordum ne zaman kismetse dugun :))
En guzelini yapiyorsun canim keske bende oyle yapsaydim benim eylulde dugun yetisir sanmistim ama hersey pahali anca yetisecek galibacanım yeni üyeyim ama bir süredir siteyi takibe almıştım hoşbuldum bu arada
canım benim büyük ihtimal 2017 nisan ayında olacak. daha epey zamanım var. o yüzden içime sine sine bakıyorum. zevkim de pek kolay değişmez, kalite hakkında da sora sora, araştıra araştıra almaya çalışıyorum. senin düğün ne zaman?
allah yuva kuran herkese kolaylık versin. insan içine girmeden bilemiyor.En guzelini yapiyorsun canim keske bende oyle yapsaydim benim eylulde dugun yetisir sanmistim ama hersey pahali anca yetisecek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?