- 5 Mart 2015
- 806
- 372
- 73
- Konu Sahibi Sweetlifee
-
Aynen bende de ayni hisler oluyor amin canim zevkli ama yinede birseyler almak cokkkk guzelallah yuva kuran herkese kolaylık versin. insan içine girmeden bilemiyor.
ben de söz olunca birden tutuştum.
aldıklarımı yazıyorum, para verirken çok gibi görünüyor, liste tutunca azıcık. eksikler de nazar boncuğumuz olsun, sonra da alınır.
amiiinnnnnn çok teşekkür ederimAynen bende de ayni hisler oluyor amin canim zevkli ama yinede birseyler almak cokkkk guzel
Cok memnun oldum canim evlenecegin zamanlari da goruruz insallah topigin buyusun kocaman olsun
Tesekkurler cok mutlu oldum saolunhepsi çok güzel, mutlu günlerde kullanman dileğiyle canım
meslektaş dileğiTesekkurler cok mutlu oldum saolun
meslektaş dileği
Aaa sizde mi ekonomi mezunusunuz ne guzelmeslektaş dileği
Allah gonlune gore versin daha iyileri olsun insallah cok tesekkur ederim begenmenize cok mutlu oluyorumCanim benim hepsi goz kamastiriyor.Rabbim sevdicekle bir yastikta mutlu okun:)))
Bunlar tam size layik canim...
hayirli olsun
darisi bizlere
değirmenlerini nereden ve kaça aldın canımmBaharatliklar
Canim aliexpressden aldim 13 dolardideğirmenlerini nereden ve kaça aldın canımm
toplamda ikisi için mi...nasıl alışveriş yapılıyor biraz bilgi verirmisin canımCanim aliexpressden aldim 13 dolardi
Nasil yapiliyor soyle canim yabanci versiyonundan giriyorum siteye ben turku de var ama urunlet daha pahalitoplamda ikisi için mi...nasıl alışveriş yapılıyor biraz bilgi verirmisin canım
çoookkk teşekkür ederim deneyeceğim bakalım:)Nasil yapiliyor soyle canim yabanci versiyonundan giriyorum siteye ben turku de var ama urunlet daha pahali
Neyse sag ust kosede dil secenegi var orda dilini turkceye cevir Sonra katil var bilgilerini ekliyorsun ayni alisveris sitesi bildigimiz lakin biraz gec geliyor turkiyedeki gibi degil 2ayda gelen urunlerim de oldu gelmeyen de eger gelmezse karsi tarafa open dispute acarsan adam parani yatirmak yada urunu tekrar gondermek zorunda kalir ama nadiren esyanin gelmedigi durumlar olur umarim isine yaramistir dediklerim
Canim benim ekonomist oldugun ceyiz alsverisinde bile belli:)
bende seni takip ediyorum.ceyizde ilham kaynagim olyrsun
birşey değil canım bak enteresan şeyler bulacağına eminimçoookkk teşekkür ederim deneyeceğim bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?