- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
demek ki kendi kalıplarını kırmak istemiş eşin ne var bunda?
hani böyle laubali konuşmalar, bel altı espriler filan olsa endişeni anlarım ama basit bir gülücük konmuş amma takıntı yapmışsın.
ikincisi açıköğretim okumak üniversite okumak değildir üniversite bilgi değildir sosyal kültürdür yoksa elini sallasan açıköğretimliye çarpar memlekette.
ve evet keyfiyetten evde oturuluyorsa küçümserim.
yok çocuk var vs diye oturuluyorsa da hiç öyle çalışma hayatını bilen birisi gibi gelmedin bana..
Yalniz o kucumsedigin acikogretimden okumak senin bildiginden dha zor ne kdar biliyorsun orasi da tartisilir zaten uslubuna dikkat etdemek ki kendi kalıplarını kırmak istemiş eşin ne var bunda?
hani böyle laubali konuşmalar, bel altı espriler filan olsa endişeni anlarım ama basit bir gülücük konmuş amma takıntı yapmışsın.
ikincisi açıköğretim okumak üniversite okumak değildir üniversite bilgi değildir sosyal kültürdür yoksa elini sallasan açıköğretimliye çarpar memlekette.
ve evet keyfiyetten evde oturuluyorsa küçümserim.
yok çocuk var vs diye oturuluyorsa da hiç öyle çalışma hayatını bilen birisi gibi gelmedin bana..
Bosversene kimsenin dedigini takma sen ayrica ne guzel kendine guveniyorsun yapabilecegine inaniyorsan ogren ve o kizi ordan postala erkek milleti adi ustunde
Hanimefendi ben evliyim diye acikogretim okuyorum. Yoksa normal bir universitede okuyabilirim. Elini sallasan acikogretimliye carpiyor ne demek bu nasil bir uslup ?
Siz tip okudunuz galiba.
Iş hayati diyorsunuz benim esimin bircok bayan musterisi var hepsiyle konusuyor ilk defa buna gulucuk atiyor diye suphelerimi belirttim.
Evde oturuyorum evet bununla da gurur duyuyorum. Siz calisan biri olmussunuz ama cahil kalmissin acikogretimlerle evde oturanla dalga gecmek kucumsemek nedir ?
Ben saygimi size karsi bozmayacagim.
Cunku anlasilan sinirinizi atacak birini ariyorsunuz
Kadın hisseder olayına inanırım takipte olun ama konuyla ilgili konuşup da iyice aklına koymayın adamın.
Evet programı öğrenmek zor değil kendi kendine 5 ayda öğrenirsen kursta 2 ayda öğrenirsin (rakamlar temsili) öyle atla deve değil ama grafik dedin mi işler orada karışıyor sadece Shop bilgisi yetmiyor işte nasıl desem yaptığın şeyin insanlarda görür görmez evet bu! Hissi vermesi gerekiyor . Logo,reklam tanıtım, katalog broşür, konsept çalışmalar ve daha bir çok şey işin içine girince Shop bilgisi yetmiyor tasarım gözü istiyor, incelik istiyor atıyorum netten bir şey aklında kalır farkında olmadan unutup aynısını yaparsın adamları zarara sokarsın araya telif hakları girer ayrıca müşteri ilişkileri var sorulan sorulara tatmin edici cevaplar veremeyebilirsin.
Eşine bu konuda hak veriyorum öğrensen bile girme o işlere hiç gerçekten bir işin okulu varken iki kurs alıp işe girip piyasa düşürenlere hiç hoş bakmıyorum.
Eğer şüphe ve hislerin ileri derecede ise WhatsApp web ile işini çözebilirsin bu tabi sms le konuşuyorlarsa bilmem
Yalniz o kucumsedigin acikogretimden okumak senin bildiginden dha zor ne kdar biliyorsun orasi da tartisilir zaten uslubuna dikkat et
Aradigim kişi :)
Bu bebeklere falan 1.yas gunlerinde yazi yaziliyo baskilar yaptiriyolar ya herseyini sen yapiyosun cerceve falan kadini sadece onlar icin kullaniyorlar. Zormu ya ogrenemezmiyim ????
erken yaşta evlen diye kafanıza silah mı dayadılar ne aceleniz vardı?
sözlerimden neden rahatsız oldun açıköğretim okumanın kimseye bir faydası olmaz ancak genel kültür olur ki o da doğrudan değil dolaylı fayda sağlar.
açıköğretim okumakla üniversite okudum zannedenler kendini avutsun böyle..
bugün eşine grafiker lazım oldu tak photoshop öğreneceksin yarın başka biri lazım oldu hemen o işi mi yapacaksın hayatın böyle paranoyayla geçiyor belli ki başkasına cahil diyorsun. ben düzgün üniversite okudum gayet de bilgili biriyimdir sen de okusaydım koca kaçıyormuş gibi erkenden evlenmek nereden çıktı?
sonra evde otura otura kafanızda bir ton senaryo yazıyorsunuz.
Siz universite okumuşşunuz sizi takdir ediyorum. Lutfen beyninizi boşa yormayin şayet birsey olur error verir flan sonra o guzelim universite aldiginiz bilgiler boşa gider.
Hatta siz iyisimi beyninizi aldirip vitrine koyun aman mazaallah birsey olmasin. Hatta hatta sigortalatin bu beyin size lazim olacak...
Onlari sifirdan yapmiyorlar ki. Nette hazir templateler var. Sablona foto koy altina yazi yaz boyutlandir tamam. Isim yazilacaksa da olculu dikdortgen ciz, komikli fontla da yaziyi yaz bitti. Bu is icin grafikere bile ihtiyac yok ki. Yaptiklari sey cok basit.
Size tavsiyem kullandiklari programin youtubedan derslerini izleyin. Bir kac tane de evde sekilli bir seyler yapip gozune sokun. Surekli calissaniz 1 haftada cozersiniz.
başkasına laf yetiştireceğine gir bir işe çalış.
kafan dağılır kocanın gülücüklerinden daha önemli şeyler olur hayatında..
Zaten videolara guvenip yapicam dedim cok yararli bilgiler var. Evet grafikere ihtiyac yok o yuzden photoshop bilgisi yeteeli olacaktir diye dusunuyorum tesekkur ederim :)
Aaa bunu bilmiyordum WhatsApp a bildirim gelmiş demek, öyle normal bir işse bir el at olmadı başka yerde yaparsın sende onun gözüne soka soka mesaj atarsın belki anlarWhatsap webe bildirim geldi :) artik girilince telefona bildirim gidiyor kapanana kadar da o bildirim orda kaliyor.
Esimin isi brosur afis vs. Degil daha sade genelde photoshopa bebek partileri yas gunleri oluyor ya daha sade resim cerceveleri falan ya da magnet orda isi oluyor. Yoksa kendime guvenemem bende.
Takildigin bir yer olursa ozelden sorabilirsinMusait oldukca cevaplarim.
Sizin beyniniz yoruldu biraz dinlendirin isterseniz
Aaa bunu bilmiyordum WhatsApp a bildirim gelmiş demek, öyle normal bir işse bir el at olmadı başka yerde yaparsın sende onun gözüne soka soka mesaj atarsın belki anlar
açıköğretim testleri zekanı çok açmış bakıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?