Bir el atmalı mı ?

Siz denk gelmediğinizden böyle konuşabilirsiniz. Bende sizi kınıyorum. Oldu mu şimdi.
Bi araştır bdv yi bak bakalım neler var orda.
Birsürü insanın yuvası yıkıldı bunlardan dolayı.
Ayrıca konu sahibi bana hak veriyor kınamak sana mı kaldı?

ben grafik reklam üzerine bir süre egitim aldım. ve ajanslarda calıştım.
photoshop kolay gibi gözüksede cok kolay degildir. ama ögrenirsin.
bence eşin ile iyi bir iş birligi içindeler. sen dukkana bir git kendii göster. sonra bekle bakalım neler olacak...
ve photoshopu ögrenirsen ve eşin ile calışırsan para al. emek verdigin herşeyin bir karşılıgı olmalı.

Gözünüz üstünde olsun valla

Düsüncelerinize saygi duyuyorum. Disardan cok sacma ve paranoyakca gorulebilir. Benim esimi tanimis olsaydiniz siDe sasirirdiniz. Ve kiskanc biri degilimdir. Ozguvenimde yerinde esimin kardesi bile yok daha neler inanmam diyorsa gerisini siz dusunun. Cnku konusmalarda gulunecek hicbirsey yok. Yinede yorumunuz icin tesekkur ederim.

Evlenmedin diye çok mu üstüne geliyorlar bu aralar? Yok iş hayatında olur böyle, yok iş hayatını bilmeyenler yorum yapmasın, evde otura oturalar filan... Kadın sana bişey mi yaptı ne bu tafralar yahu

Konu sahibi, eşinizi evet siz tanırsınız bakınca büyütülecek birşey yok gibi ama normalde asla yapmayacağı birşey olduğu için biraz huzursuz olmanızı anladım ben. Eşinize bu huzursuzluğunuzu fazla belli etmeyin yalnız. Sırf kıskançlıktan işi bile öğreniyor durumu olmasa daha iyi...

Evet Gerçekten de bana denk gelmiyor. Bu da benim kalitem olsun.
İdrak edebilen herkesin de anlayabileceği üzere yuvayı yıkan dışarıdaki kadın değil. Bizatihi o kadınların kocası. Ve o koçaları tekrar tekrar affeden kadınlar....
Dışardaki kadın 3. Tekil şahıs....
Bunu anlamak çok da zeki olmayı gerektirmiyor zannımca...konu sahibinin size hak vermesi doğru yolda olduğunuz anlamına gelmez... kendi doğrunuz anlamına gelir ki bu da ancak sizi bağlar.
Kocalarınızın masumiyetine sorgusuz sualsiz iman etmek sizin sorununuz.
Eşit koşullarda fikir alışverişi yapamayacağımız çok belli. Vaktinizi bana harcamayın....

Bazi insanlar sicak kanlidir iyi elektrik verir muhabbet guzel olur. Bu aralarinda bir sey olacagini hoşlandığıni gostermez. Sonucta kizin işi bu iyi her gittigi yerde kocasini kiskanan bir kadin işine engel olursa ne olacak. Kadin calissin diyoruz daha bi yamugunu gormemissin suyunun suyundan muhabbetle kizin ekmegiyle oynadinin farkinda misin

Canim her ne kadar esine guvensende gozunu ustunden ayirma erkek milletine guven olmaz hele ki karsi tarafa hic guven olmaz tanimadigin bi bayan sonucta bence firsat buldukca isyerine git ve kendini o bayana hatirlat esinede bu sekilde konusmalarindan rahatsiz oldugunu dile getir ne olursa olsun arada mesafe olmali gulucuk gondermekte neymis bastan ipleri siki tut derim

Ben zaten bunu ogrenmek istiyordum bu da vesile oldu..

Ben rahatsizligimi dile getirdim 1 kere konusmuşlar o gunden beri o da kiz soru sormus esim siz yapin biz hallederiz demiş.

Hyr zaten istiyordum :) bu vesile oldu. Çok sıkılıyorum bu aralar... birde birşeyi hırs edince daha guzel yapiyorsun bilenler bilir.

Onceden hırs yoktu simdi kendimi hırslandırdim o kadar kiskanclik degilde pek memnun olmadim o sekilde konusmalarinaa. Kiskanclik cok ayri birsey. Bu arada esim benim kiskanc olmadigimdan yakinir hep. Nedense bu durumda soylenmem hosuna gittiii :)
Ama tabiki takipteym

Bende rahatsız oldum. Üstelik sinirde oldum.
Ne güzel sakin sakin karşılıyorsunuz ben olsam yüz kere hesap sormuştum

Aslinda normalde olsa boşanmaya giderdi bu durum ama kendisi farkinda degil bence. Cunku once kendi soyledi bugun konustuk bak mesajlara birsey varmi diye. O rahatsiz olabilecegimi dusunmemis olsa gerek. Sakin durduguma bakmayin o gece 1 saat boyunca nasil yaptn bana bunu dedimmmm :))))

Ya sen kadının kocasını ondan iyi mi tanıyorsun ???
Susayım susayım dedim dayanamadım. Yapmayın şöyle şeyler ya.
Kadın söylemiş ADAMI BEN BİLİYORUM demiş.
Ne bu birbirinize okuldan gir, takıntılı olmaktan çık, hakaretler aşağılayıcı cümleler. Çok ayıp.
Hiç yakıştıramadığım şeyler.
Lütfen yüzyüze gelmediğimiz insanlara şurdan saydırayımda içim rahatlasın güdüsüyle yürümeyin. Çok kötü bi görüntü oluşuyor. Yok yere neden herkesin sinirleri bozulsun canı sıkılsın ki ?

Kahkaha attım
İçinizi rahatlatabildi mi bari
Rahatlamadıysa gidin ve tekrar '' nasıl yaptın bana bunu '' diye sorun

Kahkaha attım
İçinizi rahatlatabildi mi bari
Rahatlamadıysa gidin ve tekrar '' nasıl yaptın bana bunu '' diye sorun

Açıkcası hesap dokumlerine baktim kizla en fazla 15 sn konuşmuş. Biraz o icimi rahatlatti bitanesiyle 318 sn konuşmuş deli oldum. Numaraya baktım da benmişimmmm

Ya aynı kafadayız

Bu konuyu actigimda cok sinirliydm gelen yorumlarda da ne var bunda diceklerini biliyordum. Ama his işte bazilari ekmegiyle mi oynicaksin gibi seyler yazmis. Ona da aciklik getireyim kiz bizim isyerine yardim ediyor. Zor durumlarda yani kimsenin işiyle oynamiş olmuyorum. Baska yerde calisiyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…