- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Öğrenilebilir ama iki haftada photoshop uzmanı olmanız mümkün değil. İnsanlar yıllarca üzerinde çalışarak uzmanlaşıyorlar, bir kızdan rahatsız oldunuz diye kalkışılacak iş değil. Kız için de yani siz orada olsanız dahi eşiniz ilgileniyorsa bu onun geri durmasını sağlamaz. Yani tamam yanınızda belirgin bir hareketi olmayabilir ama ilgisi varsa vardır anlatabildim mi? Belki başka bir şekilde iletişime geçecek işe alacak (eğer ilgisi varsa) Yani bu şekilde bunu çözmeniz mümkün değil. Eşiniz olduğundan farklı davranmış olabilir ama bir şey söylemek için hala erken. Biraz daha gözlemleyin derim.
Az biraz photoshop bilgim var aslinda yazilim da turkce gece gunduz calisirim 2 hafta olmasinda 1 ay olsun. Aslinda esimin hep photoshop bilen birine ihtiyaci var ama pc yoktu bizde alinca bide bu kiz olunca neden baskasina mecbur olsunlar ki dedim. Birde para veriyolar ben parasizda yaparim. Evet kiz etkili oldu belki ama ogrenmem eşim icinde cok iyi olur.
Photosop videolari falan var bisuru ben yaparim diye dusunuyorum.
Bu aarada esime rahatsizligimi dile getirdm mesajlari silermi acaba diye dusunuyorum.
Ne o gulucukler falan. Sinir oldum.
Is patronu mu, gulucuk patronu mu?
olmaz bozarsin
Kac senelik grafikerim kurcalamakla bozulan program gormedim. Esiniz kizdan hoslanmis galiba.
O programlar öyle kolay degil 2 haftada öğreneceğinizi sanmıyorum.Adamın dediği gibi insanlar bunun okulu okuyorlar.Ayrıca kocanız niyeti bozduyda sizin yapacağınız bişey yok,kocanızın etkilendiği her kadının mesleğini mi öğreneceksiniz?Takipte olurdum ben olsam yanlış bi durumda da koyarsınız kapının önüne
JGazlamak gibi olmasin ama fena bozulurdum ben. Arkadasi veya arkadasinin esi olur smileyler olur tamam da yeni tanıştığı kiza gülücük a ta maz. Sen ayni sekilde davransan hoş olur muymus?
Gazlamak gibi olmasin ama fena bozulurdum ben. Arkadasi veya arkadasinin esi olur smileyler olur tamam da yeni tanıştığı kiza gülücük a ta maz. Sen ayni sekilde davransan hoş olur muymus?[/QUOTE
Tepkimi belirttim bugun whatsap konusmalarini yolladi kizla sizli bizli konuşmuş. Ama takipteyim
Gazlamak gibi olmasin ama fena bozulurdum ben. Arkadasi veya arkadasinin esi olur smileyler olur tamam da yeni tanıştığı kiza gülücük a ta maz. Sen ayni sekilde davransan hoş olur muymus?
sürekli eşinin her ihtiyacı olan mesleği yapmaya kalkacaksın hayat boyu?
ayrıca gülücük normal geldi bana iş hayatında böyle samimiyetler olur.
iş hayatını bilmeyen insanlar fazla yorum yapmasın tüm gün evde oturmaktan kafayı yiyip kendi kendinize kuruntu yapıyorsunuz..
Bende çalistim senelerce ben yapimdan dolayi tabiki gulucuklu konusurum. Ama hanimefendi sizin anlamadiginiz benimmm esimmm o gulucugu oraya koymayaaa usenirrrr. Yanlis anlasilmaktan korkar kendi yapisi bu benden iyi tanimicak kimse...
Ayrica ben universite okuyorum acikogretim... isime gecene kadar esimin isini yapabilrm ne var bunda ???
Evde oturanlar olarak bizi kcumsediginiz icinde tesk ederim.
Bosversene kimsenin dedigini takma sen ayrica ne guzel kendine guveniyorsun yapabilecegine inaniyorsan ogren ve o kizi ordan postala erkek milleti adi ustundeBende çalistim senelerce ben yapimdan dolayi tabiki gulucuklu konusurum. Ama hanimefendi sizin anlamadiginiz benimmm esimmm o gulucugu oraya koymayaaa usenirrrr. Yanlis anlasilmaktan korkar kendi yapisi bu benden iyi tanimicak kimse...
Ayrica ben universite okuyorum acikogretim... isime gecene kadar esimin isini yapabilrm ne var bunda ???
Evde oturanlar olarak bizi kcumsediginiz icinde tesk ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?