- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi lilakelebek
-
İyi aksamlar arkadaslar. Bu resim 10 sene oncesine ait. Kardeşimin resmi. Annem uyurken çekmiş. O gunler annemle babamın ayrılığının ilk ayları. Biz dedemin evine yerleşmiştik. Saolsun kucak açmıştı bize. O zamanlar fark etmemişiz biz de annem de. Kardesim in basının arkasında ki ele dikkat ettiniz mi? Fotonun orjinalinde kardeşimin iki elide yukarı doğru çıkmamış. Zaten bu sekilde de belli. Kolları asagı dogru. Yanında da kimse yatmıyor. Bu elin sırrını çözemedik. Sizinle paylasmak istedim. Biraz da korktum açıkcası
Eki Görüntüle 1706245 bakın burda da bir kafa var ne ilginç
Kardeşinizin kendi eli olabilir mi zira cilt rengi aynı??
Kablonun oldugu yerdeki bosluga bak suzi.Goremedimmm kör mü oldummm
Yok değilmis kardeşinin elleri asagidaymis
10 sene sonra aklına gelmiş bi kk ya üye oluyumda ordaki kızlara bi beyin fırtınası yasatayim demiş asıl derdi bu zaten birazdan da ortadan kaybolur
Birinin yatmadıgına emin olduğumuz için dikkat çekti ya zaten. Dediğim gibi bize gelip kalacak kimse yok ki.
Terbiyesizleşmeyin. Ben zaten üyeyim buraya uzun zamandır. Nasıl insanlarsınız siz ya. Allah ıslah etsin sizin gibileriYok değilmis kardeşinin elleri asagidaymis
10 sene sonra aklına gelmiş bi kk ya üye oluyumda ordaki kızlara bi beyin fırtınası yasatayim demiş asıl derdi bu zaten birazdan da ortadan kaybolur
Konu sahibesinin işi gücü yok 10 yıl önceki fotoda çocuk nasıl yatmış onu mu hatırlıyor? ????
Bizi yiyor bence.
Terbiyesizleşmeyin. Ben zaten üyeyim buraya uzun zamandır. Nasıl insanlarsınız siz ya. Allah ıslah etsin sizin gibileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?