- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Kv ye pek gidip gelmıyorumEve gidip istediğiniz halde mi vermediler yoksa evdesiniz eve getirin mi dediniz on kere. Ben unutsam kendim gidip alırım.
Kendısı cok uslupsuzBen kesin lafı yapıştırırdım Allah aşkına nasıl durdun ? Elbiseyi al kızı eve alma bu ne rezillik benim kardeşim bile benden habersiz giyemez birşeyimi
Ağzını açmayıp hep alttan alırsan daha burada böyle cooook konu açarsın.onlara oklavayi göstermek lazımİyi akşamlar kızlar
Bir özel gün için elbise almıştım neyse kullandım o gün kuru temizleme yaptırıp geri aldım .
Eve dönmeden öncede kv' ye uğramıştım o gün elbiseyi orda unutmuşum.
On kere istemişimdir
En son bugün görümcemin watsap durumunda benim elbisemle fotografını gördüm .
Bir yerde kullanmış belli ki .
Mesaj attım " canım benim elbiseyi bir ara bana bırakır mısın ? " diye .
Yemedik ya ! Diye bir üslupla bana cevap verdi .
On kere istettim , utanmadan sizde unutulmuş bir şeyi giyme cesaretı gosterıp birde pervasızca bır uslup sergılıyorsun .
Belki baskasının dı ben ödünç almıştım kac yasında insan bunu da mı düşünemiyor .
Utanmadan bana saydırma eylemine girişti
Daha bir araya bile gelmek istemiyorum
Gözünde mal canlısı oldum ama yaptığı sizcede ayıp değil mi yoksa ben mi fesatım ?
Neden icinizden gecenleri yazmadınız ki ben olsam al bitarafına .... Derdim birşey demezseniz böyle yüzsüz olurlarHayır gordugum halde tek bır satır bıle yazmadım o bir kac mesaj daha attı terbıyesızce konusup
Gelırsede eve bıle almayacagım alsın basına calsın
O zaman tam terbiyesizmiş. İstesen de vermiyormuş zaten. Eşin ne diyor belki o isterse getirir.Kv ye pek gidip gelmıyorum
İki kere gıdıgımde istedım yok dolabın üstüne kaldırdık vs vs yarın getırırım dedı babama indirtip
Sende unutulmuş bişryın orda işi ne
Böyle atlattı hep beni
En son baktım bugun bi yerde kulkanmuş
İster istemez sinirkendim dedım getırırmısın bir ara
Saydı sövdü üslupsuz
Elbiseyi iki kez gidip istedımOkadar rica etmez gider alırdım ilk istememde getirilmemişse,ki elbiseyi siz unutmuşsunuz ayağınıza neden onlar getiriyor.
Görümcenizin yaptığı davranışta,konuşma üslubuda çok yanlış.Aranızdaki seviye yerlerde malesef.
Siz böyle bir iletişim içinde değilseniz kendisi ile,bayram seyran harici hiç görüşmeyin en güzeli.
Evliliklerde ailelerde evlenir,ama böyle bir iletişim bozukluğunda araya mesafe en güzeli.
Yok yahu valla ugrasılmazNeden icinizden gecenleri yazmadınız ki ben olsam al bitarafına .... Derdim birşey demezseniz böyle yüzsüz olurlar
En nefret ettiğim tip vallaKendısı cok uslupsuz
Kufurlu konusuyor pis agızlı bırı
Ona uysam kavga ederiz
Artı olarak küfürlü mesajına karsı gordugum halde geri cevap vermemişimOkadar rica etmez gider alırdım ilk istememde getirilmemişse,ki elbiseyi siz unutmuşsunuz ayağınıza neden onlar getiriyor.
Görümcenizin yaptığı davranışta,konuşma üslubuda çok yanlış.Aranızdaki seviye yerlerde malesef.
Siz böyle bir iletişim içinde değilseniz kendisi ile,bayram seyran harici hiç görüşmeyin en güzeli.
Evliliklerde ailelerde evlenir,ama böyle bir iletişim bozukluğunda araya mesafe en güzeli.
Açmış olduğunuz konuda bu detayı yazmış ve bende okumuş olsaydım bu kanıya tabiki varmazdım.Elbiseyi iki kez gidip istedım
Dolabın ustunde orda burda dendı
Neye dayabarak ayagıma sıpariş istedıgım kanısına vardınız ki ?
Ben istemeye utandım artık
Bu sipariş vermek mi siz için ?
İlk yorumlarımda soruldu hiç gidip istedınız mi diyeAçmış olduğunuz konuda bu detayı yazmış ve bende okumuş olsaydım bu kanıya tabiki varmazdım.
Biz birlikte yaşamadık bu olayı,siz sadece on kez istediğinizi ve vermediklerini yazmışsınız. Buna istinaden bu kanıya vardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?