Bir elbise meselesi

Bana bır ay sonra bı yerde gıyecegım dese bahaneler uydurmasa al derdım
Ama yaptıgı konusmaya takıldım sımdı daha cok getırmemesıne bıle degıl

Artı olarak küfürlü mesajına karsı gordugum halde geri cevap vermemişim
Sizin için hangı olmayan sevıyemden bahsedıyorsunuz ?
yorumlarımı nasıl okuyup algıladığınızı bilemiyorum.
Ben size seviyesizsiniz demedim,görümceniz ile aranızdaki seviyeden bahsettim.Benim davranışlarımın resmi olduğu kişiler bana hiçbir şekilde böyle davranamaz ona istinaden söyledim.

diğer yorum yapan kişileri tek tek okumadım,bu konudads size hatalısınız demiyorum zaten.
Burada yanlış size yapılmış,sizde aranızdaki mesafeyi koruyun.

Fa
zla yüzgöz ddgılız kendısıyle
Ama ben ılımlı olmaya xalısıyorum kendısıne yınede
Yanı tutup canımlı bır cymle kullanmadan da nıye elbısemı habersız kullanıyorsun bıle dıyebılırdım
Ama aıle olarak gordugum için hesap sorma gırşımıne bıle gırmedım
Ama krndısı cırkeflıgını konuşturdu saolsun

Konuşma tarzı malesef yanlış keşke bir mesaj atma zahmetinde bulunsaydı. Elbiseyi vericeği zaman kuru temizleye vermesini rica edin sessiz kalmayın ve sadece aile ortamında merhaba de geç muhattap olma. Kk da neler okuyoruz devamı gelmesin dikkat edin.

‘Habersiz giydiğine göre yersinde nereden nasıl güveneyim’ deyip engelleyin o abiciğini aramadan siz arayıp anlatın bir güzel de doldurun. Bu ne ya yüzsüz.

Sanki yedin elbisemi mi demişsin.Kaçkere istemişsiniz zaten denk gelince bidaha hatırlatmışsın ters cevap vercene tamam diyene bide küfürlü konuşmuş.agzı bozuk insandan hiç hoşlanmam kim olursa muhattap bile olmam.

Kendını düzgun savunsa bende cevap verırdım
Ama dedıgım gibi araya küfür sıkıştıtınca o ınsanka muhatap olmageregı bıle duymuyorum
Neden kendını savunmuyorsun , aciz mısın n dıyenler böyle bilsin
Sahsıma kufreden ınsanla agız dalaşına asla gırmem

Yavuz hırsız ev sahibini suçlar hesabı.tabiki de haklısınız geç suçlu hem güçlü bir de yemedikya yazmış.giymiş belliki bi etkinliğe de gitmiş üstüne bi de vp durumuna koymuş bi yemediği kalmış

Eşinize durumu anlatın.elbisenin aynısını yeni alın giyinip vatsap durum yapın.o da alsın başına çalsın..hiç ama hiç de yüz vermeyin.yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.görümceniz gibi

Bende girmem
O küfreden ağzını bir yırtarım bir daha kimseye sövemez
Susarak hata yapmışsınız
Neden böyle bir insanın karşısında seviyenizi korumaya çalışıyorsunuz ki, herkese anladığı dilden

Cok sınırlendırdı benı
Hayır desem ne dıyecegım
Sonucta canımlı cumleyı bile yemedık ya dıye cebıren ınsana ne anlatabılırım
En guzel cevap evıme bıle sokmamak olacak ona

Demek çok kolay belki fakat ben olsam tutamam kendimi gerçekte tartisirdim benimle nasıl bir üslup la konuşursun diye. Karşınızdakine olduğundan fazla değer vermeyin.

Demek çok kolay belki fakat ben olsam tutamam kendimi gerçekte tartisirdim benimle nasıl bir üslup la konuşursun diye. Karşınızdakine olduğundan fazla değer vermeyin.
Aslına bakacak olursak birinin yaptığı terbiyesızlığe ortak olmamak ona verdığımız degerle alakalı degıldır .
En azından benım için .
Yanı ben bu insanı sevıyorum , su kkadar deger verıyorum ve susayım tarzında bır problem degıl bu benım için .
Sana yöneltilen yersiz eleştireye bile teşekkür etmek karşındakini utandıracak nitelikte birşey
Ama tabi utanmasını bılene .
Kavga etaem , tartışsam yarın öbürgün benden özür dikediğinde ki hiç sanmıyorum belki vicdani olarak beni zayıflatabilir ve yüz göz olmak zorunda kalabilirdim .
Ama cevap vermeyerek yanlış yaptığımı düşünmüyorum
Onun seviyesine inmedim çünkü benimle yarın öbürgün diyalog kurma , evime gelme şansı bike bulamayacak
Ben buna fırsat vermeyeceğim en azından .
Abisiyle görüşür görüşmez o beni ilgilendirmez , zşra eşimede hiç bahsetmedim şuan bu konudan
Kardeşimle neden görüşmüyorsun, konuşmuyorsun gibi bir öuhabbet içersine gşrerse şayet ki girecek biliyorum bana bu şekilde bir tavır gösterdi ve artık muhatabım değil diyeceğim .
Çünkü ne şikayet etme moduna girmek istiyorum
Nede bu seviyesiz insanla yüz göz olmak .
Kendi utansın yüzümü kızartacak hiç birley yapmam bem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…