- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Bana bır ay sonra bı yerde gıyecegım dese bahaneler uydurmasa al derdımAy saygisizliga bak ya. Tertemiz sekilde almis evinize goturceksiniz, sormadan giymis bi de. Insan izin alir, sonra temizletir teslim eder size. Cok haklisiniz kizmakta. Bazi insanlar boyle fazlasiyla rahat oluyor. Benim bi arkadasim da kitabimi habersiz alip vermemisti gunlerce, isteyince de ben suclu oldum konusmadi aylarca.
yorumlarımı nasıl okuyup algıladığınızı bilemiyorum.Artı olarak küfürlü mesajına karsı gordugum halde geri cevap vermemişim
Sizin için hangı olmayan sevıyemden bahsedıyorsunuz ?
diğer yorum yapan kişileri tek tek okumadım,bu konudads size hatalısınız demiyorum zaten.İlk yorumlarımda soruldu hiç gidip istedınız mi diye
Evet iki kez direk kendım istedım dedım
Yanı ortada ayagıma ıstedım dıye bır mevzu yok
Kaldıkı 1 ay vermeyen ınsan bana malımı vermekten acız ınsan alıp baska yerdr gıyıyor
Buna erinecekse buyursun erinsin
zla yüzgöz ddgılız kendısıyleyorumlarımı nasıl okuyup algıladığınızı bilemiyorum.
Ben size seviyesizsiniz demedim,görümceniz ile aranızdaki seviyeden bahsettim.Benim davranışlarımın resmi olduğu kişiler bana hiçbir şekilde böyle davranamaz ona istinaden söyledim.
İyi akşamlar kızlar
Bir özel gün için elbise almıştım neyse kullandım o gün kuru temizleme yaptırıp geri aldım .
Eve dönmeden öncede kv' ye uğramıştım o gün elbiseyi orda unutmuşum.
On kere istemişimdir
En son bugün görümcemin watsap durumunda benim elbisemle fotografını gördüm .
Bir yerde kullanmış belli ki .
Mesaj attım " canım benim elbiseyi bir ara bana bırakır mısın ? " diye .
Yemedik ya ! Diye bir üslupla bana cevap verdi .
On kere istettim , utanmadan sizde unutulmuş bir şeyi giyme cesaretı gosterıp birde pervasızca bır uslup sergılıyorsun .
Belki baskasının dı ben ödünç almıştım kac yasında insan bunu da mı düşünemiyor .
Utanmadan bana saydırma eylemine girişti
Daha bir araya bile gelmek istemiyorum
Gözünde mal canlısı oldum ama yaptığı sizcede ayıp değil mi yoksa ben mi fesatım ?
Kendını düzgun savunsa bende cevap verırdımSanki yedin elbisemi mi demişsin.Kaçkere istemişsiniz zaten denk gelince bidaha hatırlatmışsın ters cevap vercene tamam diyene bide küfürlü konuşmuş.agzı bozuk insandan hiç hoşlanmam kim olursa muhattap bile olmam.
Ahaaahhaaa sesli güldüm yemediği kalmışYavuz hırsız ev sahibini suçlar hesabı.tabiki de haklısınız geç suçlu hem güçlü bir de yemedikya yazmış.giymiş belliki bi etkinliğe de gitmiş üstüne bi de vp durumuna koymuş bi yemediği kalmış
İçine sinmemiş demek ki yemediği ki yemedikya yazmış konu sahibine:))Ahaaahhaaa sesli güldüm yemediği kalmış
Kendını düzgun savunsa bende cevap verırdım
Ama dedıgım gibi araya küfür sıkıştıtınca o ınsanka muhatap olmageregı bıle duymuyorum
Neden kendını savunmuyorsun , aciz mısın n dıyenler böyle bilsin
Sahsıma kufreden ınsanla agız dalaşına asla gırmem
Cok sınırlendırdı benıBende girmem
O küfreden ağzını bir yırtarım bir daha kimseye sövemez
Susarak hata yapmışsınız
Neden böyle bir insanın karşısında seviyenizi korumaya çalışıyorsunuz ki, herkese anladığı dilden
Aslına bakacak olursak birinin yaptığı terbiyesızlığe ortak olmamak ona verdığımız degerle alakalı degıldır .Demek çok kolay belki fakat ben olsam tutamam kendimi gerçekte tartisirdim benimle nasıl bir üslup la konuşursun diye. Karşınızdakine olduğundan fazla değer vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?