- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
İsteseydi giymek için verirdimAyıp yavuz hep suçlu hem güçlü
Yedin demiyorum kadına kalkıp yedık mi diyorTabiki de görümcenizin yaptığı ayıp! Birde üste çıkmış.
Hayır gordugum halde tek bır satır bıle yazmadım o bir kac mesaj daha attı terbıyesızce konusupYemedik ya dedikten sonra siz cevap verdiniz mi?
Ne kadar arsiz bi insanmis izinsiz kullaniyor kiyafetinizi.
Yaptığı tabiyki de çok ayıp, başkasına ait birşeyi izinsizce alıp kullanmak nedir ya. Ben kendi ablama bile izinsiz birşeyimi alıp kullansa kızarım. Birde utanmadan laf söz söylemiş üste çıkmış pesİyi akşamlar kızlar
Bir özel gün için elbise almıştım neyse kullandım o gün kuru temizleme yaptırıp geri aldım .
Eve dönmeden öncede kv' ye uğramıştım o gün elbiseyi orda unutmuşum.
On kere istemişimdir
En son bugün görümcemin watsap durumunda benim elbisemle fotografını gördüm .
Bir yerde kullanmış belli ki .
Mesaj attım " canım benim elbiseyi bir ara bana bırakır mısın ? " diye .
Yemedik ya ! Diye bir üslupla bana cevap verdi .
On kere istettim , utanmadan sizde unutulmuş bir şeyi giyme cesaretı gosterıp birde pervasızca bır uslup sergılıyorsun .
Belki baskasının dı ben ödünç almıştım kac yasında insan bunu da mı düşünemiyor .
Utanmadan bana saydırma eylemine girişti
Daha bir araya bile gelmek istemiyorum
Gözünde mal canlısı oldum ama yaptığı sizcede ayıp değil mi yoksa ben mi fesatım ?
Hayır gordugum halde tek bır satır bıle yazmadım o bir kac mesaj daha attı terbıyesızce konusup
Gelırsede eve bıle almayacagım alsın basına calsın
Yedin demiyorum kadına kalkıp yedık mi diyor
Kırılmasın diye on kere ıstettıgım halde canımlı cıcımlı konustum bır ara bırakırmısın dıye
Sankı ben ondan istemişim gibi
Cevap bıle vermedım gerıBöyle insanları okudukça inanamıyorum. Ve öylesine nasıl davranılır tahayyül edemiyorum çok ilginç. Seviyesine düşmeyin. Bir daha da çöpünüzü bile evlerinde unutmayin
İster istemez kırıldımBu tarz insanlar malesef tatlı dilden, iyilikten anlamaz. Onun anladığı dilden konuşacaksın ki anlasın. İnsanlarda bir garip yahu. Kimsenin elbisesini giymeye tenezzül etmem yaa. Hem suçlu hem güçlü. Bence tepkinizi koyun gerekirsede konuşmayın.
Yemedık ya yazınca gerı cevap vermedımHaddini biraz fazla asmis ama hem habersiz kiyafetinizi kullaniyor hemde edepsiz gibi carliyor. Bir sonraki sefer haddini bildirin bence.
Ben kesin lafı yapıştırırdım Allah aşkına nasıl durdun ? Elbiseyi al kızı eve alma bu ne rezillik benim kardeşim bile benden habersiz giyemez birşeyimiHayır gordugum halde tek bır satır bıle yazmadım o bir kac mesaj daha attı terbıyesızce konusup
Gelırsede eve bıle almayacagım alsın basına calsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?