Bir Elti Sorunu Da Benden

Canım hani bazı insanlar vardır ev oturmalarını pek sevmezler. Onlar size gelirse onlarda sizi davet etmek durumunda kalır. Eltin belki böyle misafir ağırlamayı fln sevmiyordur. Bazı kadınlar evim kirlenecek diye bile misafir istemiyorlar. Kaynına da yeni evliyiz gitmeylim başbaşa kalalım fln diyordur belki. Kaynında biraz hanım köylüymüş demekki. Eşine onlar mutlu olsunlar iyi olduklarını bilelimde aman gelmesinler canları sağolsun de. Belki bi nebze teselli olur. Siz keyfinize bakın gelene hoşgeldin gelmeyene uğurlar olsun

Eltim benle gorusmese , var bunda da bir hayir derim umursamam.Sanki sizin eltinizle degilde,esinizle kardesi arasinda bir sorun var.Bosverin onlar aralarinda halletsin.Sizin yerinizde olsam esler gorusse bile, boyle bir eltiyle ben gorusmem.Bende eltimin biriyle gorusmuyorum ama eslerimiz gorusuyor.Bundan sonra da mecbur kalirsak gorusuyoruz oda kesinlikle konusmuyoruz ama ben bu durumdan cok memnunum.Kafam rahat.Benim esime kalsa oda abisiyle gorusmez ama ben gorusmesi icin zorladim.Eltimle olanlar beni ilgilendirir onlari degil.Demekki sizin eltinizde istemiyor gorusmeyi kavga olmadigi halde boyle davranan bir insani asla hayatima sokmazdim.

Eltim benle gorusmese , var bunda da bir hayir derim umursamam.Sanki sizin eltinizle degilde,esinizle kardesi arasinda bir sorun var.Bosverin onlar aralarinda halletsin.Sizin yerinizde olsam esler gorusse bile, boyle bir eltiyle ben gorusmem.Bende eltimin biriyle gorusmuyorum ama eslerimiz gorusuyor.Bundan sonra da mecbur kalirsak gorusuyoruz oda kesinlikle konusmuyoruz ama ben bu durumdan cok memnunum.Kafam rahat.Benim esime kalsa oda abisiyle gorusmez ama ben gorusmesi icin zorladim.Eltimle olanlar beni ilgilendirir onlari degil.Demekki sizin eltinizde istemiyor gorusmeyi kavga olmadigi halde boyle davranan bir insani asla hayatima sokmazdim.
Bu arada bende mesafeli olmaktan yanayim ama sizinki baska bir sey, surekli bahanelerinin olmasi acaba size icten ice kizdiklari ama soylemedikleri bir sey mi var.Yoksa bu kadar bahane durduk yere normal degil.

Benim de iki abim var, ayni sitede oturuyoruz. Iki elti pek gorusmezler. Kavga gurultuleri yok ama yildizlari da barismiyor. Biz de mümkün olduğunca bir araya getirmemeye çalışırız ikisini çünkü rahat edemiyorlar. Ikisiyle de ayri ayri görüşürüz. Abilerim her zaman kendileri bir araya gelirler. Bence esiniz de oyle yapsın. Eger abisi de görüşmek istiyorsa dışarıda gorussunler. Insanları gorusmeye zorlamanin alemi yok
Valla dış
sendede elti israrini anlamıyorum çok önemli değil olsada olmasada hayatında zaten hep fazla yakınlık
tehlikelidir arkadaşın mı yok yoksa
Eltim olsa ne olmasa ne. Umrumda olmadığını yazdım. Ama kardeşlerin görüşmesini tabi ki isterim. Arkadaşlığına ihtiyacım yok çok şükür. Öyle olsa numarasını alırdım.

Çok doğru ortada bişey yokken böyle davranan insanla artık işim olmaz.

Canım hani bazı insanlar vardır ev oturmalarını pek sevmezler. Onlar size gelirse onlarda sizi davet etmek durumunda kalır. Eltin belki böyle misafir ağırlamayı fln sevmiyordur. Bazı kadınlar evim kirlenecek diye bile misafir istemiyorlar. Kaynına da yeni evliyiz gitmeylim başbaşa kalalım fln diyordur belki. Kaynında biraz hanım köylüymüş demekki. Eşine onlar mutlu olsunlar iyi olduklarını bilelimde aman gelmesinler canları sağolsun de. Belki bi nebze teselli olur. Siz keyfinize bakın gelene hoşgeldin gelmeyene uğurlar olsun
Evet belki öyle bir karakterdir. Aynen öyle gelene kapımız açık.

Bence bu sadece eşini ilgilendiren onun abisi ile konuşup halledebileceği bir konu sen hiçbir şey yapamazsın canım

Belki görüşmek istemeyen kaynınızdır ya da ikisi birdendir neden eltinin amacı ne diye soruyosunuz? Görüştüğünüzde gayet iyiyseniz bi husumet yoksa aranızda neden direk onu suçlar gibisiniz?

Görüşmek istemiyolar ama neden? Aranizda bir tartisma falan mi gecti ya da kiskanclik gibi problemleri olabilir mi? Elti eltiyi cekemez derler ama abisinin de kardesiyle gorusmemesi saçma

Görüşmek istemiyolar ama neden? Aranizda bir tartisma falan mi gecti ya da kiskanclik gibi problemleri olabilir mi? Elti eltiyi cekemez derler ama abisinin de kardesiyle gorusmemesi saçma
Yok hiçbir şey olmadı çok şükür.

Back
X