• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Elti Sorunu Da Benden

Merhaba hanımlar.
Benim eltimle sorunum görüşememe sorunu. Oh ne güzel diyeceksiniz ama artık can sıkmaya başladı. Benim umrumda değil de eşim çok üzülüyor.
Şöyle ki eltim ve kaynım hiçbir özel günümüzde yanımızda bulunmadılar. Bebeğim oldu sadece hastanede gördüler.Onun dışında neredeyse yaşındayken bu bayram gördüler. Dün kızımın doğum günüydü eşim çağırdı onları da. Hee zamanki gibi gelmediler. Neymiş şehirdışına çıkma planları varmış.Gene de çıkmazsak haber veririm demiş kaynım. Ama ne haber verme ne bişey. Eşim çok üzüldü. Bir yanım eksik kaldı diyor.
Kaç kez çağırdık bir sebeple gelmediler. Geçen günlerde bayram olduğu için tesadüf görüştük kayınvalidemin evinde. Onda da eşim yoktu. Biz gelelim diyoruz ona da bahane buluyorlar.
SİZce eltimin amacı ne?[/QU
Benzer sorunlar bende de var evlendik nikahımıza bile gelmediler acayip derecede kıskanclık içindeler 1 bucuk yasındaki cocuguma kadar herseyi takipliyorlar ben kendimi uzak tutarak mutlu oldum size de tavsiye ederim bence eksiklik değil görüşmemek tam tersi kazanç

Esiniz onunla gorusmek istemeyen kardesi ve yengesi icin uzuluyor yani!

Safcami ki esiniz.

Evet araçla 20 dk mesafe. Hayır hiçbir sorunumuz yok. Evlendiğimizden beri böyle

Eltim ile evlerimiz 10 dk en son 6,5 yıl önce gördüm

Bebeği oldu görmeye gelelim dedik gelmeyin demiş eşimin abisi

Çok mu umrumda hayır

Bunu yalnız olmadığınızı hissedin diye yazdım

Bir de şehir dışı planları gerçek olabilir bu tarz davetlerin en az 10 gün önceden yapılması lazım

Bende esimin akrabalariyla gorusmek istemem sikilirm cunku kaa dengim degil ama cagirldigim yere giderim.ki gitmesem.bile esim zorla goturur.kayninda var sorun kardesine nasil mesafe koyabilir ki oyle.esin uzulmesin bosyere kardesi suclu

Benim de iki abim var, ayni sitede oturuyoruz. Iki elti pek gorusmezler. Kavga gurultuleri yok ama yildizlari da barismiyor. Biz de mümkün olduğunca bir araya getirmemeye çalışırız ikisini çünkü rahat edemiyorlar. Ikisiyle de ayri ayri görüşürüz. Abilerim her zaman kendileri bir araya gelirler. Bence esiniz de oyle yapsın. Eger abisi de görüşmek istiyorsa dışarıda gorussunler. Insanları gorusmeye zorlamanin alemi yok

Merhaba hanımlar.
Benim eltimle sorunum görüşememe sorunu. Oh ne güzel diyeceksiniz ama artık can sıkmaya başladı. Benim umrumda değil de eşim çok üzülüyor.
Şöyle ki eltim ve kaynım hiçbir özel günümüzde yanımızda bulunmadılar. Bebeğim oldu sadece hastanede gördüler.Onun dışında neredeyse yaşındayken bu bayram gördüler. Dün kızımın doğum günüydü eşim çağırdı onları da. Hee zamanki gibi gelmediler. Neymiş şehirdışına çıkma planları varmış.Gene de çıkmazsak haber veririm demiş kaynım. Ama ne haber verme ne bişey. Eşim çok üzüldü. Bir yanım eksik kaldı diyor.
Kaç kez çağırdık bir sebeple gelmediler. Geçen günlerde bayram olduğu için tesadüf görüştük kayınvalidemin evinde. Onda da eşim yoktu. Biz gelelim diyoruz ona da bahane buluyorlar.
SİZce eltimin amacı ne?
Merhaba,

Sizinle görüşmek istemiyor ve neden bu kadar ısrarcı oluyorsunuz anlamıyorum.
Eşinizin kardeşi tamam da demek ki önemsenmiyorsunuz üstüne boşuna kafa patlatıp bu kadar dert etmek niyedir.

Belki sizi sevmiyor ve görüşmek istemiyolar.
Neden bu kadar yapistiniz insanlara ?
Ben de eltimi sevmiyorum bayramda bile evine gitmem.
Diğer eltilerimi cagiririm yemek yeriz, dışarı çıkarız ama onu istemem .
Kendimi örnek verdim ki ; sizinle görüşmek istemediğini anlayın diye..

Eltim ile evlerimiz 10 dk en son 6,5 yıl önce gördüm

Bebeği oldu görmeye gelelim dedik gelmeyin demiş eşimin abisi

Çok mu umrumda hayır

Bunu yalnız olmadığınızı hissedin diye yazdım

Bir de şehir dışı planları gerçek olabilir bu tarz davetlerin en az 10 gün önceden yapılması lazım
Ooo çok fena. Gerçek olabilir de hep bahane olunca insan inanmıyor

Belki sizi sevmiyor ve görüşmek istemiyolar.
Neden bu kadar yapistiniz insanlara ?
Ben de eltimi sevmiyorum bayramda bile evine gitmem.
Diğer eltilerimi cagiririm yemek yeriz, dışarı çıkarız ama onu istemem .
Kendimi örnek verdim ki ; sizinle görüşmek istemediğini anlayın diye..
Yapışmak olduğunu sanmıyorum. Her haftasonu ya da ayda bir çağırıyor değiliz zaten hanımefendi.

Benim eltiminde boyle garip huylari var bende gorusmek isterdim gelsinler gitsinler muhabbetimiz olsun diye simdi ben de ona onun gibi davranmaya basladim gormezden geliyorum inanin boyle daha iyi.. Kayinvelidemin evinde 10 gun birlikteydik eslerimizle merhaba merhaba bu kadar

Eltinle kaynın mesafeli olmak istiyor.

Eşiniz de çok ısrarcı. Gelmiyorlar bir de boyuna çağırıyorsunuz.

Bir yanım eksik kaldı demek de çok saçma. Biz 7 kardeşiz. Çocuklarımın hiçbir şeyine doğru düzgün gelmediler. Umrumda mı değil.

sendede elti israrini anlamıyorum çok önemli değil olsada olmasada hayatında zaten hep fazla yakınlık
tehlikelidir arkadaşın mı yok yoksa

Back
X