Ne söylesem bilmiyorum... Siz baya uğraştınız benim için teşekkür ederim. Haklısınız sanırım, alma verme dengesi çok doğru. K.valide ne beğense mesela laf arasında aa bunları çok beğeniyorum dese bir sonraki hafta elimizde onlarla giderdik ben söylerdim hep eşime bunu alalım şunu beğendi falan diye. Bu benim psikolojik süreçlerim belki de ben elimden geleni hat safhada yaptıkça daha çok sevileceğimi, daha çok korunacağımı zannediyorum. Kendi kişilik yapımı da çok sorguladığım bir sürecin içerisindeyim. Neyse eşim akıllı en azından... Bu süreçler hiç yaşanmadan önce kafamızda belirlediğimiz bir miktar vardı en kötü ihtimalle onu vereceğiz borç olarak isterlerse...
Ben de gelin hanımla yan yana gelince mutlaka söyleyeceğim laf arasında. Abinle öderken zorlanmıştık, sağolsun annemler xx vermişti ama üstünü hep biz yaptık diye. Aslında en başından söylemem lazımdı ama kızlar çok saçma geldi hanı herkesin bildiği bir gerçek var yani geline bunu nişanlısı söyleyebillir kayınvaldiesi söyleyebilir kayınpederi söyleyebilir bana mı düştü diye düşünüyordum. Gerçi belki söylemişlerdir bilmiyorum. Ben yine de mutlaka söyleyeceğim ailesine de iletsin artık kim ne anlıyorsa anlasın. Sürecin sonunda kötü olan da yine ben olacağım, kerizliğe doyma