Eltinizle niye konuşmuyor, her şeyi oğlum kendi yaptı biz sadece bir miktar verdik, size de aynısını yapabiliriz o kadar, niye demiyor? Kayınvalideniz siz cici gelin modunda olduğunuz için iyi ama aynı zamanda yalancı. Kaynımla konuşun, biz üzerimize düşenin dışında bir şey yapamayız, bizden fazla miktarda beklentileri olmasın diyebilir misiniz kendisine? Siz sağda solda her şeyi biz yaptık dediğiniz için onlar da beklenti içindeler, bir an önce konuşun doğrusunu bilsinler diyebiliyor musunuz?kayınvalidemle aramız iyi bozulmasını istemiyorum beni kötüniyetli biri olarak değerlendirmesini istemiyorum.
Evet aynen öyle diyeceksiniz. Kayınpeder arkanızdan namusunuza iftira atsa, ileri geri konuşsa aile babasını yalancı çıkarmam diyip susacak mısınız? Onlar yalan söylerken iyi siz doğruyu söyleyince mi kötü oluyorsunuz? Pasifliğin pısırıklığın bu kadarına da pes. Hepimizin aile babası var ama millete bizim hakkımızda yalanlar söylemiyorlar.Ne yapsaydık eşimin ailesinin arkasından onlar bu işin şu kadarlık yüzdesini karşıladılar gerisini biz yaptık mı deseydik kızlar ilginçsiniz Türkiyede yaşamıyor musunuz yani bir aile yapısı var burada aile babası bir şey söyleyince onu yalancı mı çıkarıyoruz?
Acaba evlilik masraflarınızı eş ailesi karşıladı ama kocanız ödedi sanıyor olabilir misiniz? Siz hariç yedi düvel öyle biliyor çünkü.