Canim ümidini kaybetme.3 yil önce bana ikitane taze embryo koydular ve 2 side tutmadi daha sonra 2.denememde dondurulmus 2. tane koydular biri düstü digeri tuttu.Allahim ol dedikten sonra bir veya iki farketmiyor isallah bebeginede kavusursun moralini yüksek tut.Benim tek emriyom oldu tek emriyoyla hamile kalmismiyiydirm bu 4. Tüp bebegim yardim edinn
Bende geçen sene denemiştim tüp bebek bi tane embriyom vardı yerleştirildi tutunmadı
Isallah hayirli haberler alirsin.Kendini nasil hissediyorsun belirtilerin yada agrilarin varmi?Haftaya salida 18. benim test günüm hayirlisiyla günler gecmiyor sanki :)Sali gunu ogrenecegim
Amin canım.evet fırsat buldukça uzanıyorum kimse yok yardım eden akşam eşim gelince sagolsun o yardım ediyor birde başımda 3 yaşında kızım zor alıyor açıkcası ama kısmet işallah tutunurlar bebişlerimiz.Rabbim neyler,neylerse güzel eyler :)Yatiyomusun peki yardim edenin varmi
Aa ne guzel senin cocugun varmis benim hic yok bitane olsun yeter diyorum allah yardimiz olsun cok endiseliyim bugun son gunum yarin ogrenecem korkuyorum bebeklerimizi bize bagislasin rabbim
Benim tek emriyom oldu tek emriyoyla hamile kalmismiyiydirm bu 4. Tüp bebegim yardim edinn
Umudunuzu kaybetmeyin. Benden 4 yumurta toplanmıştı. Transfer günü yalnız biri yaşıyordu ve transferim başarılı oldu. Şu an 9. ayına girmek üzere bir oğlum varUmarım sizin meleğiniz de size bu kez gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?