Bir emriyo tranfer edilip tutan varmi

• Konu Sahibi Konu Sahibi evl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dr da 150 250 arası olması gerekiyor güzel sonuç dedi ama geçen sene denediğimde e2 125 çıkmış o zamanda çok güzel bir yumurtanız var demişlerdi tabi tutunmadı kafam karıştı hangisi iyi düşük mü olması için iyi yüksek mi
Benim bildigim yumurta basina ortalama 200 dusmesi lazim e2 nin sizinde tek yumurtaniz olduğuna gore sonuc iyi ne zaman toplama olacak?

Bende nette öyle okudum drumda iyi dedi emin olmak için sordum birde iki tane görünüyor ama biri güzel diğeri kist gibi dedi o zaman yumurta başına 200düşüyorsa diğeri gerçekten kist bende iki ay denicekler iki yumurta transferim olcak toplamam yarın benimde hakkımızda hayırlısı olsun inş döllenirler

Bende nette öyle okudum drumda iyi dedi emin olmak için sordum birde iki tane görünüyor ama biri güzel diğeri kist gibi dedi o zaman yumurta başına 200düşüyorsa diğeri gerçekten kist bende iki ay denicekler iki yumurta transferim olcak toplamam yarın benimde hakkımızda hayırlısı olsun inş döllenirler
Canim benimde 2 yumurtm oldu biri bostu bitane transfer oldu bak var insallah seninde olur cok dua et

Benim 4. Denemdi surun erkek faktoruydu
İki tane vardı deyince benim gibi olduğunu düşündüm kusura bakma çok stresliyim çok sorular soruyorum cevabın için tşkler ne yapıcam neye inanıcam bilmiyorum bu son şansım bir daha uzun yıllar deniyemicez maddi yönden allah hayırlısını versin inş

İki tane vardı deyince benim gibi olduğunu düşündüm kusura bakma çok stresliyim çok sorular soruyorum cevabın için tşkler ne yapıcam neye inanıcam bilmiyorum bu son şansım bir daha uzun yıllar deniyemicez maddi yönden allah hayırlısını versin inş
Anliyorum herkez öyle inan

Bugün toplamam oldu biri kist gibi demişlerdi doğru çıktı iş görmez dediler diğeride boş çıkma ihtimali vardı allahtan normal çıktı yarın yumurtayla ilgili bilgi verilecek umarım döllenir ve tutunur

Bugün toplamam oldu biri kist gibi demişlerdi doğru çıktı iş görmez dediler diğeride boş çıkma ihtimali vardı allahtan normal çıktı yarın yumurtayla ilgili bilgi verilecek umarım döllenir ve tutunur
İnsallah canim ya rabbim yardimcin olsun

Benim normalde 20 yakin yumurtm oluyodu busefr dok deistirdim ve az doz verdi ve tabi tedavilerden dolayi kiloda aldim oyuzden 2 oldu megerse bana cok doz kullaniliyoms hormonlarimla cok oynanfigi icin olmuyomus

Canim ben yurtdisinda yasiyorum oyüzden bilmiyrum Tr de nasil oluyor.Burda 15. gün jan testi oluyor pozitifse birhaftasonrada krseyi görmeye gidiyorsun sonrada kendi drna yönlendiriyorlar.

Merb, siz embryo naklimi yaptirdiniz? ve nerde? bende yurtdisinda yaisyorum, yalniz bayan oldugum icin hem yumurta hem sperm donasyonu dusynuyorum.

Maşallah anne adayları sizleri canı gönülden tebrik ediyorum. bende 5. tedavime başladım. bugün adetimin 8. günü. fsh yüksekliği erken menopoz var bende de. normalde de 5 yumurtam oluşuyordu. bu tedavide 4 tane oluştu. sizin 1 tane transferin tuttuğunu duyuncu kendime güvenim geldi. inşallah hepsi döllenir. endumetrium kalınlıklarının ve tedavi sırasında toplanan yumurta sayılarınız kaçtı.

Benimde fsh cok yuksek ve AMH cok dusuk, menopoz var bendede. Kendi yumurtalarinla hamile kalmak cok zor hatta imkansiz gibi dediler bana. Bu yuzden yumurta donoru dusunuyorum. Insallah tutar tedaviniz.

Benimde fsh cok yuksek ve AMH cok dusuk, menopoz var bendede. Kendi yumurtalarinla hamile kalmak cok zor hatta imkansiz gibi dediler bana. Bu yuzden yumurta donoru dusunuyorum. Insallah tutar tedaviniz.
ne yazıkki ben negatif sonuç aldım. inşalah donure gerek kalmadan hamile kalırsınız. benim bir evladım var artık ona şükredip oturacam yerimde

Back
X