Yok cuma gircemAmiiiinnnSen girdin mi ultrasona
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cuma gircemAmiiiinnnSen girdin mi ultrasona
Canım dün gittim keseyi gördük.Bana 2 tane transfer etmişlerdi sadece birinden emin digeri yok bence dedi.Haftaya kesin söylerim digeride varmı diye.Benim anlamadıgım digeri nerde kanamda olmadı hiç aklımda hep soru işareti???Bugun olmasi lazim gelince anlat neler oldu
Tutmayinca kanama olmuyor vucut onu akinti gibi atiyor goremezsin. Masallah saglikla al kucagina insallahCanım dün gittim keseyi gördük.Bana 2 tane transfer etmişlerdi sadece birinden emin digeri yok bence dedi.Haftaya kesin söylerim digeride varmı diye.Benim anlamadıgım digeri nerde kanamda olmadı hiç aklımda hep soru işareti???
Kanaman olmuyo o öylece akip gidiyo dok ne dedi nekadarlikmis kalp atisini duydunmuCanım dün gittim keseyi gördük.Bana 2 tane transfer etmişlerdi sadece birinden emin digeri yok bence dedi.Haftaya kesin söylerim digeride varmı diye.Benim anlamadıgım digeri nerde kanamda olmadı hiç aklımda hep soru işareti???
Sonucum malesef negatif çok Üzgünüm ama hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimden kızıma 2 senedir kardeş istiyoruz ama olmuyor tedavide negatif napayım. RABBİM en kisa zamanda yüzümü ve yüzünüzü guldursun arkadaşlar benim artık umudum kalmadı öyle ümitlendimki pozitif olur diye ama kısmet değilmiş..Allah sizin yardımcınız olsun inşallah hepinizin sonuçları pozitif olur.Ögrenince söyle ayy insallah vardir
Canim üzülme rabbim yardim etsin insallah olur rabbim yazdiysa elinde sonumda olur bak bi kizin varmis ona skica saril benim hic yok ilk olcak sen hic canini skma yeterki iste rabbim verir dua edelim hepSonucum malesef negatif çok Üzgünüm ama hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimden kızıma 2 senedir kardeş istiyoruz ama olmuyor tedavide negatif napayım. RABBİM en kisa zamanda yüzümü ve yüzünüzü guldursun arkadaşlar benim artık umudum kalmadı öyle ümitlendimki pozitif olur diye ama kısmet değilmiş..Allah sizin yardımcınız olsun inşallah hepinizin sonuçları pozitif olur.
Ben kızıma hamileyken kanamayla düştü biri ondan aklımda o kaldı.haftaya kesin söylicek tek mi çiftmi bence tek dedi ama bakalım hayırlısıTutmayinca kanama olmuyor vucut onu akinti gibi atiyor goremezsin. Masallah saglikla al kucagina insallah
İnan heycandan hiç birşey sormadım elimede resmini verince aklım gitti :)haftaya salı tekrar gidicem işallah onda sorarım herşeyi bugün çok sag tarafım çekiliyor gibi agrıyor anlamadım hayırlısı olsun işallahKanaman olmuyo o öylece akip gidiyo dok ne dedi nekadarlikmis kalp atisini duydunmu
Kalp atisini fln duydunmuİnan heycandan hiç birşey sormadım elimede resmini verince aklım gitti :)haftaya salı tekrar gidicem işallah onda sorarım herşeyi bugün çok sag tarafım çekiliyor gibi agrıyor anlamadım hayırlısı olsun işallah
yok o tutunmuştur bebek oluşmuştur sonrasında düşük olmuştur. hiç tutunmayan da kanama olmuyor. Saglıkla gelsin inşallahBen kızıma hamileyken kanamayla düştü biri ondan aklımda o kaldı.haftaya kesin söylicek tek mi çiftmi bence tek dedi ama bakalım hayırlısı
Rabbim bol sabır versin. benim de 1 kızım var. kızımdan sonraki 3. tedavim toplamda 5. tedavim olacak. Rabbim inşallah nasıp eder. biz eşimle bu tedavinin son olmasına karar verdik. çünkü maddi manevi yorulduk. inşallah yüzümüz güler. ama Allahtan hayırlısı olmazsa da nasibimiz bu kadarmış diyecez. inşallah kendilğinden olur. Rabbim büyük. Rabbim kızlarımıza uzun ömür hayırlı ömür versinSonucum malesef negatif çok Üzgünüm ama hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimden kızıma 2 senedir kardeş istiyoruz ama olmuyor tedavide negatif napayım. RABBİM en kisa zamanda yüzümü ve yüzünüzü guldursun arkadaşlar benim artık umudum kalmadı öyle ümitlendimki pozitif olur diye ama kısmet değilmiş..Allah sizin yardımcınız olsun inşallah hepinizin sonuçları pozitif olur.
Canim insallah iyi sonuc alirsinMerhaba arkadaşlar geçen günlerde de yazmıştım bir kere tüp bebek denedim bi tane yumurtam oluştu döllendi transferim oldu ama tutunmadı yumurta rezervi azlığım var ve her ay yumurtam oluşmuyo adetimin 9.günü dr uma gittim yumurtan 14 mm bu fırsatı kaçırma dedi tüp bebeğe git toplat dedi ani kararla tüpe başladık bugün 17 mm olmuş rahim duvarıın kalınlığı 9 olmuş e2de 193 çıktıbu rakam normal mi sizce dr a sormaya unuttum pazartesi toplıcak nasıl sonıç alıcam çok merak ediyorum
Yükselmis ilk degerinden assagi olursa kötü iyi bence rabbim kucaginiza almayi nasip etsin var yani dok ne dediSaol canım inş allah sanada bebeğini kucağına almayı nasip etsin çok hızlı oldu benim için herşey dün e2 193 çıkmıştı bugün 205 çıkmış düşük mü dersiniz sizin nasıldı biliyor musunuz çok karışık kafam 3.tüp bebek denemem artık olmasını istiyorum maddi manevi çok yıprandık
Evet canim
Dr da 150 250 arası olması gerekiyor güzel sonuç dedi ama geçen sene denediğimde e2 125 çıkmış o zamanda çok güzel bir yumurtanız var demişlerdi tabi tutunmadı kafam karıştı hangisi iyi düşük mü olması için iyi yüksek miYükselmis ilk degerinden assagi olursa kötü iyi bence rabbim kucaginiza almayi nasip etsin var yani dok ne dedi
Bende de erken rezevr yetmezligi var 5. Tedavimdeyim simdi. Tecrubelerime göre sonuçların güzel Rabbim hayirli guzel haberler aldirsin insallah. Benimde yarin toplama olacak bakalimSaol canım inş allah sanada bebeğini kucağına almayı nasip etsin çok hızlı oldu benim için herşey dün e2 193 çıkmıştı bugün 205 çıkmış düşük mü dersiniz sizin nasıldı biliyor musunuz çok karışık kafam 3.tüp bebek denemem artık olmasını istiyorum maddi manevi çok yıprandık