Bir emriyo tranfer edilip tutan varmi

• Konu Sahibi Konu Sahibi evl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok canim ayni bende bir sorun yok simdilik gögüslerim arada sizliyor.Bazen kendi kendime düsünüyorum neden bukadar sakin ve rahat geciyor hic belirti yokdiye :)Sali günü kese kontrolüm var hayirlisiyla.
Bugun olmasi lazim gelince anlat neler oldu

Maşallah anne adayları sizleri canı gönülden tebrik ediyorum. bende 5. tedavime başladım. bugün adetimin 8. günü. fsh yüksekliği erken menopoz var bende de. normalde de 5 yumurtam oluşuyordu. bu tedavide 4 tane oluştu. sizin 1 tane transferin tuttuğunu duyuncu kendime güvenim geldi. inşallah hepsi döllenir. endumetrium kalınlıklarının ve tedavi sırasında toplanan yumurta sayılarınız kaçtı.

Evl, kafanı mide bulantısına ya da belirtilere takma hiç. ben ilk hamileliğimde 9 ay boyunca bir kere bile midem bulanmadı. hatta bulantıyı geç, soğan sarımsak, balık... iğrendirebilecek her kokuyu denedim ama olmadı :D 9 ay boyunca yemeklerimi de kendim yaptım. bence miden bulanmıyorsa daha bile şanslısın :) şimdi inşallah bir bebeğim daha olacak. 6. haftaya girmek üzereyim. mide bulantısı yine yok :)

Kızlar bende tek embriyo ile hamile kaldım. Transferin 9. Günü idrarda ikinci çizgi silik çıktı 10. Gün kan değerim 92,83 bugün 12. Günümde şükürler olsun kan değerim 185,7 çıktı. 3 yıldır uğraştığım için o kadar çok ümitsizdim ki olunca oluyor işte. Gerçi kalp atışını duyana kadar hala rahat değilim ama artık ümidim var ☺️
Embriyon kaç gunluktu canım. ..Hayirlisi olsun çok güzel bir mutluluk inşallah ben ve benim gibi bekleyenlerde duyar böyle güzel haberler son 2 gün

Maşallah anne adayları sizleri canı gönülden tebrik ediyorum. bende 5. tedavime başladım. bugün adetimin 8. günü. fsh yüksekliği erken menopoz var bende de. normalde de 5 yumurtam oluşuyordu. bu tedavide 4 tane oluştu. sizin 1 tane transferin tuttuğunu duyuncu kendime güvenim geldi. inşallah hepsi döllenir. endumetrium kalınlıklarının ve tedavi sırasında toplanan yumurta sayılarınız kaçtı.
Aynı probleme sahibiz fsh yüksek. . 5 yumurta toplandı 2 i boş 3 ne işlem uygulandı ama sadece 1 tanesi gelişti ve 3.gun transfer oldum..2 gün sonra sonuç ogrenicem inşallah Rabbim nasip eder isteyen herkese.

Aynı probleme sahibiz fsh yüksek. . 5 yumurta toplandı 2 i boş 3 ne işlem uygulandı ama sadece 1 tanesi gelişti ve 3.gun transfer oldum..2 gün sonra sonuç ogrenicem inşallah Rabbim nasip eder isteyen herkese.
Ögrenince söyle ayy insallah vardir

Embriyon kaç gunluktu canım. ..Hayirlisi olsun çok güzel bir mutluluk inşallah ben ve benim gibi bekleyenlerde duyar böyle güzel haberler son 2 gün

Tşk ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin. Henüz pek anlayamıyorum 2 hafta sonra dr a gidicem hem kese hemde kalp atışı için o zaman bişeyler bana dank edecek sanırım 4. Gün transferi yapıldı bana ve sadece 1 tanecik embriyom vardı

Rabbim güzel sonuçlar aldırsın inşallah. benimde bugün kontrolüm vardı. sağda 3 tane yumurtam var. 14-15 mm arasında doktor bunlar çok iyi dedi. ama solda 1 tane gelişmiş oda 10-11 gibi birşey biraz geriden geliyor dedi. bugün lucrini kesti ve citrotide 0,25 ekledi. bakalım hayırlısı Allahtan. bu arada endumetrium 10,5 olmuş. adetimin 9. günü bugün

Tşk ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin. Henüz pek anlayamıyorum 2 hafta sonra dr a gidicem hem kese hemde kalp atışı için o zaman bişeyler bana dank edecek sanırım 4. Gün transferi yapıldı bana ve sadece 1 tanecik embriyom vardı
ne güzel maşallah Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın

Hayirlisiyla kucagimizada aliriz insallah

Rabbim güzel sonuçlar aldırsın inşallah. benimde bugün kontrolüm vardı. sağda 3 tane yumurtam var. 14-15 mm arasında doktor bunlar çok iyi dedi. ama solda 1 tane gelişmiş oda 10-11 gibi birşey biraz geriden geliyor dedi. bugün lucrini kesti ve citrotide 0,25 ekledi. bakalım hayırlısı Allahtan. bu arada endumetrium 10,5 olmuş. adetimin 9. günü bugün
Hayırlısı olsun inşallah yumurtaların kaliteli olurda güzel haberler alırsın sorun yumurtalar olunca elden bişey gelmiyor Rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın insallah

İnşallah hersey yolunda gider duyarsın o güzel atışları canım...
Ögrenince söyle ayy insallah vardir
Insallahhh canım ilk isim buraya yazmak olucak hayırlısı insallah

Back
X