evet canım ama hala tık yok
Arkadaşlar merhaba,
bundan 4 hafta önce bir organizasyonda birisi dikkatimi çekti. Bir sonraki hafta o yine oradaydı, ancak tanışmadık. Aynı günün akşamında ben arkadaşlarımla buluşmak için evden çıkmış yolda yürürken bir anda onu gördüm ve aniden merhaba dedim :) aynı filmlerde ki gibiydi yağmur yağıyordu ve tam yanımdan geçiyordu hiç düşünmeden aniden ona merhaba deyince o da cevap verdi ve anladım ki beni daha önce hiç farketmemiş..
neyse ayaküstü biraz konuştuk tanıştık isimlerimizi söyledik, aynı yerde oturuyormuşuz meğersem, sonra ben eski türk filmlerinde ki gibi karşılaşmamızdan feci şekilde etkilendim ve günlerce kendimi yedim. bir şekilde feysten onu buldum ve dün öğlen ona arkadaşlık teklif ettim ancak ne kabul etti ne reddetti.. içim içimi yiyor, napıcağımı bilemez haldeyim, acıkca ona onu tanımak isteidğimi söylemek istiyorum ancak reddedilmekten de korkuyorum ne yapmalıyım sizce, bilemiyorum(( ilk defa biriisine bu şekilde bir adım attım ve pişman olmak üzereyim..
teşekkürler...
Biraz daha bekle bence, facede çok takılan birisi değildir belki
bu işler hemen öyle olmaz ki biraz bekle başlamadan pes ediyorsun :)
belki faceye sürekli giren biri değildir
bir defa daha dene baktın olmuyor uğraşmazsın
Ayyy çok heyecanlı belki daha görmemiştir,biraz bekle hemen ümitsizliğe kapılma
valla kızlar açık gönderilerinden gördüğüm kadaryla yorumlara 10 15 dkka içinde cevap yazmış hep bizimki, benim teklifim 1,5 gün oldu hala tık yok, aklımdan geçiyo bazen açık açık bir mesaj mı atsam diye cok sabırsızm naapcagmı bilemiyorum :18:
içim içimi yiyor dünden beri sürekli aklımda, pişman oldum şmdiden bari batmışken hepten mi batsam diyorum düzgün düşünemiyorum artık bence ben
Arkadaşlar merhaba,
bundan 4 hafta önce bir organizasyonda birisi dikkatimi çekti. Bir sonraki hafta o yine oradaydı, ancak tanışmadık. Aynı günün akşamında ben arkadaşlarımla buluşmak için evden çıkmış yolda yürürken bir anda onu gördüm ve aniden merhaba dedim :) aynı filmlerde ki gibiydi yağmur yağıyordu ve tam yanımdan geçiyordu hiç düşünmeden aniden ona merhaba deyince o da cevap verdi ve anladım ki beni daha önce hiç farketmemiş..
neyse ayaküstü biraz konuştuk tanıştık isimlerimizi söyledik, aynı yerde oturuyormuşuz meğersem, sonra ben eski türk filmlerinde ki gibi karşılaşmamızdan feci şekilde etkilendim ve günlerce kendimi yedim. bir şekilde feysten onu buldum ve dün öğlen ona arkadaşlık teklif ettim ancak ne kabul etti ne reddetti.. içim içimi yiyor, napıcağımı bilemez haldeyim, acıkca ona onu tanımak isteidğimi söylemek istiyorum ancak reddedilmekten de korkuyorum ne yapmalıyım sizce, bilemiyorum(( ilk defa biriisine bu şekilde bir adım attım ve pişman olmak üzereyim..
teşekkürler...
Acele etmeee pişman olacağın şeyler de yapma bırak bundan sonrasını o düşünsün aranızda bi kıvılcım olmuşsa zaten senindir
faceden fılan whatsapp yaz nasılsın vs normal arkadaslık kur bı once 7ona gore sekıl alır arkadaslıgınız sonra kız arks vs sor :)
cocugun yası kac ki:)
işte ne zmna kadar beklicem yaa zaman geçmiooo :2:Belki gormemstr bekle
31 yyasında cnm, bekar bu arada
siz kaç yaşındasınız ayrıca şuan beklemekten başka yapacak bir şey yok
siz kaç yaşındasınız ayrıca şuan beklemekten başka yapacak bir şey yok
27 yasındaym cnm bnde
Arkadaşlar merhaba,
teşekkürler...
valla bende ki kıvılcım köz oldu yanıyo içim
öyle kolay demişsin kikız arklık teklifine cewap vermedi feysten bide mesaj atsam ya cevap vermesse iice rezil olurum
işte ne zmna kadar beklicem yaa zaman geçmiooo :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?