Bir erkeğe arkadaşlık teklif ettim ve hala cevap yok! Ne yapmalıyım..

belki daha face giremedi.paylaştığı şeyler açık mı?zaten onayalamasa tekrar onun sayfasına baktığında arkadaş olarak ekle çıkar.hiç öyle kontrol ettin mi?

belki daha face giremedi.paylaştığı şeyler açık mı?zaten onayalamasa tekrar onun sayfasına baktığında arkadaş olarak ekle çıkar.hiç öyle kontrol ettin mi?

her şey açık değil canım sadece check-inleri açık, ben teklif gönderdikten sonra tekrar bir checkini olmamış, teklif de hala gönderildi olarak duruyor yani reddetmmedi ama kabul de etmedi, girememiş olabilir haklısın biraz sabretmem gerekicek sanıyorum

anladığım kadarıyla sevgilisi yok canım, cünkü hep yalnızlık ve aşka hasret mesajlar veren kapak fotoları ppaylaşmış, şu an bilmiyo ki ona dünyaları verebilirim
bekliyorum bende işte çaresizce ama ne kadar daha beklemeliyim ne zmn umudu kesmeliyim acaba

herkes bekle diyor sizin gibi, annem dahil :) bekliyim bir süre daha haklısınız ama ne zmn umudu kesmem gerekir onu bilemedm işte :)

o zaman kesin girmemiş canım merak etme biraz bekle ve sabırlı ol

herkes bekle diyor sizin gibi, annem dahil :) bekliyim bir süre daha haklısınız ama ne zmn umudu kesmem gerekir onu bilemedm işte :)

Elbette karşılık bulamazsanız umudunuzu kesmekten başka bir çare kalmıyor.
Ancak gemileri yakmak için henüz erken; açılmak için de ayrıca

Diğer Kutuna Bak Bakalım Belki Ondan Mesaj Vardır Görmemişsinizdir Tanıyamamış Olabilir

o zaman kesin girmemiş canım merak etme biraz bekle ve sabırlı ol

ayy öyle mi dersin yaaa kafamdaki senaryoları yazsam oscarlık film çıkar valla :))

Elbette karşılık bulamazsanız umudunuzu kesmekten başka bir çare kalmıyor.
Ancak gemileri yakmak için henüz erken; açılmak için de ayrıca

aslında tatlı heyecanlar bunlar ama kendi kendimizi yemesek daha da tatlı olucak

Eger gercekten istiyorsan sabirli ol sabirsiz oluyoruz biz ama baska caremiz yok

mesaj atsam daha da batarım galiba demi sabırla beklemem lazım

Diğer Kutuna Bak Bakalım Belki Ondan Mesaj Vardır Görmemişsinizdir Tanıyamamış Olabilir

şimdi okuyıunca baktım canım, hiçbişi yok (

Belki aktif olarak kullanmıyordur.. Üzerine düşeni yapmışsın, böyle şeyler nasip kısmet.. Tabi bilmeden onunla karşılaşma ihtimalin olacak yerlerde işin çıkmış olabilir Hakkında hayırlıysa tez vakitte yolunuz kesişsin inşallah canım.. :)

hala bir ses seda yok, napıcam ben yaaaa düşünmekten alamıyorum kendimi
bir mesaj fln atsam nolur acaba yaaaaaaa

hala bir ses seda yok, napıcam ben yaaaa düşünmekten alamıyorum kendimi
bir mesaj fln atsam nolur acaba yaaaaaaa

mesaj atarsan hic bir zaman ilgisini cekemiyeceksin. Türk erkegi bu unutma.

Arkdasligi kabul etse bile sen ilk mesaji atma sakin.

Ayrica bende bazen günler sonra tesadüf arkdaslik isteklerini facede görüyorum.

ay çok heyecanlı yaa
sahte bir hesap açın ondan da ekleyin onu bakın onu kabul edecek mi en azından merakınızı gidermiş olursunuz online olup olmadığını özellikle sizi ekleyip eklemediğini anlarsınız.
inş hislerinize karşılık bulursunuz çok tatlı heyecanlar bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…