- 4 Aralık 2013
- 2.414
- 309
- 198
- 35
Arkadaşlar merhaba,
bundan 4 hafta önce bir organizasyonda birisi dikkatimi çekti. Bir sonraki hafta o yine oradaydı, ancak tanışmadık. Aynı günün akşamında ben arkadaşlarımla buluşmak için evden çıkmış yolda yürürken bir anda onu gördüm ve aniden merhaba dedim :) aynı filmlerde ki gibiydi yağmur yağıyordu ve tam yanımdan geçiyordu hiç düşünmeden aniden ona merhaba deyince o da cevap verdi ve anladım ki beni daha önce hiç farketmemiş..
neyse ayaküstü biraz konuştuk tanıştık isimlerimizi söyledik, aynı yerde oturuyormuşuz meğersem, sonra ben eski türk filmlerinde ki gibi karşılaşmamızdan feci şekilde etkilendim ve günlerce kendimi yedim. bir şekilde feysten onu buldum ve dün öğlen ona arkadaşlık teklif ettim ancak ne kabul etti ne reddetti.. içim içimi yiyor, napıcağımı bilemez haldeyim, acıkca ona onu tanımak isteidğimi söylemek istiyorum ancak reddedilmekten de korkuyorum ne yapmalıyım sizce, bilemiyorum(( ilk defa biriisine bu şekilde bir adım attım ve pişman olmak üzereyim..
teşekkürler...
belki daha face giremedi.paylaştığı şeyler açık mı?zaten onayalamasa tekrar onun sayfasına baktığında arkadaş olarak ekle çıkar.hiç öyle kontrol ettin mi?
Canım belki sevgilisi vardır :/ gerçi gönderileri açık diyorsun olsa anlardın. Bence bekle biraz daha. Şimdi isteği geri çekersen sürekli kontrol ettiğini anlar yani en iyisi hiçbir şey yapma sadece bekle. Kabul ederse de hiçbir şey yazma bırak o yazsın. Kabul etmezse de o kaybeder böyle düşün :)
Battı balık yan gider hesabı yapmayın ..
Önce bi bekleyin.
Belki arkadaşlık tekliflerine girip bakmadı, aceleyle bir gönderiye bakıp çıktı?
Hoşlandığınızı söylemeyin, önce bi durum sezinlemesi yapın, ardından atağa geçersiniz isterseniz
her şey açık değil canım sadece check-inleri açık, ben teklif gönderdikten sonra tekrar bir checkini olmamış, teklif de hala gönderildi olarak duruyor yani reddetmmedi ama kabul de etmedi, girememiş olabilir haklısın biraz sabretmem gerekicek sanıyorum
herkes bekle diyor sizin gibi, annem dahil :) bekliyim bir süre daha haklısınız ama ne zmn umudu kesmem gerekir onu bilemedm işte :)
o zaman kesin girmemiş canım merak etme biraz bekle ve sabırlı ol
Elbette karşılık bulamazsanız umudunuzu kesmekten başka bir çare kalmıyor.
Ancak gemileri yakmak için henüz erken; açılmak için de ayrıca
Eger gercekten istiyorsan sabirli ol sabirsiz oluyoruz biz ama baska caremiz yok
Diğer Kutuna Bak Bakalım Belki Ondan Mesaj Vardır Görmemişsinizdir Tanıyamamış Olabilir
hala bir ses seda yok, napıcam ben yaaaa düşünmekten alamıyorum kendimi
bir mesaj fln atsam nolur acaba yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?