Bir erkeğe ilgimi nasıl belli edebilirim? Sizce benden hoşlanıyor mu?

O zaman iftara çıkın Utanma bence atılabilecek bir çok adım atılmış sana ilgisini belli etmiş bir adım da sen at

ben genel olarak utanmazın teki olduğum için hiç bu duyguyu anlayamıyorum.
Evet ilgisini belli etti ama ben korkuyorum hanımlar. Erkek milletine belli olmuyor biliyorsunuz. Bir çay içtikten sonra ne olacak? Aramız nasıl olacak? Nasıl sevgili olacağız? Çok tecrubesizim bu konuda.

Yorumları görünce çok şaşırdım resmen çocuk aşık olmuş diyecekler arkadaşça seviyor da olabilir bunlar bir hoşlanma belirtisi değil yalnız ters de tepebilir.Hemen umut bağlamamak lazım arkadaşça yaklaşıp sonra karşındakinin aşık olması, hoşlanması durumu da hiç hoş değil

Evet ilgisini belli etti ama ben korkuyorum hanımlar. Erkek milletine belli olmuyor biliyorsunuz. Bir çay içtikten sonra ne olacak? Aramız nasıl olacak? Nasıl sevgili olacağız? Çok tecrubesizim bu konuda.

o zaman yol yakınken vazgeçeceksin. erkek milletinin belli olması gerekmez. önemli olan senin ne istediğindir.

Akışına bırak şu akar yolunu bulur Olacağı varsa oluyor

Evet ben o ihtimali de göze alıyorum

Evet ben o ihtimali de göze alıyorum
Siz adım atmayın o koşsun peşinizden zaten aşk gözüyle bakıyorsa koşar burada çok konu okuduk arkadaş gözüyle baktığını söyleyen dilerim tabii güzel karşılık alın ileride flörte de dönüşebilir sizi daha da tanıdıkça aşık da olabilir böyle ilerlemesi çok daha güzel baştan arkadaş olarak ilerleyip flörte dönüşmesi ilişki başlamadan önce bir avantaj o yüzden şuan bir şey teklif etmeyin erkekler için her zaman geri durmak önemli kaçan kovalanır bunu unutmayın.

Bir ilişkim olmasını çok istiyorum

burada kadınlardaki yaygın hatalardan birisi de bir iletişim partneri varsa bunun hemn bir ilişkiye hem de ciddi bir ilişkiye dönmesini istiyor. bu iletişim, ilişkiye dönmeden tatlı tatlı flörtleşerek de devam edebilir. önemli olan birlikte geçirdiğiniz zamandan keyif almanız ve size önemsendiğiniz güvenli ve saygılı bir alan sağlamış olması.
lütfen bunun ilişkiye bağlanıp bağlanmayacağını düşünerek kendinizi sabote etmek yerine onu tanıyın ve flörtün tadını çıkarın.

bir kez dahi olsun doğru bir şey söylediğinizi görmedim

Çok haklısınız, sizinle özelden konuşmak isterim bu konuda. Güzel tavsiyeleriniz var.
Olur ama bugün sınavım çok kötü geçtiği için kendimi iyi hissetmiyorum Biraz dinlenmeliyim
Elbette amacım peşinden kosmak değil ama kadın da yeşil ışık yakmalı

`