- Emoji Skoru
- 26.766
- Puanlar
- 478
- Konu Sahibi businesswomann
-
Çok haklısınız, sizinle özelden konuşmak isterim bu konuda. Güzel tavsiyeleriniz var.
Olur ama bugün sınavım çok kötü geçtiği için kendimi iyi hissetmiyorumBiraz dinlenmeliyim
Elbette amacım peşinden kosmak değil ama kadın da yeşil ışık yakmalı
Ee az bir şey yeşil ışık yakın canımÇok haklısınız, sizinle özelden konuşmak isterim bu konuda. Güzel tavsiyeleriniz var.
Olur ama bugün sınavım çok kötü geçtiği için kendimi iyi hissetmiyorumBiraz dinlenmeliyim
Elbette amacım peşinden kosmak değil ama kadın da yeşil ışık yakmalı
Anladım demek istediğinizi, yok umitlenmiyorum olacağı varsa olur zaten.Ee az bir şey yeşil ışık yakın canımyürüyün koşmayın demek istedim yani hemen ümit bağlamayın arkadaşça da yaklaşıyor olabilir demek istedim bazen arkadaşça yaklaştığın biri aşık olabiliyor bu da hoş bir durum değil.
gayet ilgisi var belli siz de boş durmamışsınız çok neyi bekliyor ki halaHerkese iyi haftasonlari. Ben şuan yüksek lisans yapıyorum. Sınıfımızda okulun açıldığı ilk dönemden beri tanıdığım birisi var. Ilk donem de konusur sohbet ederdik. Ama bu dönem kendisiyle daha samimiyiz. Okulun önünden beraber otobüse biniyoruz bazen. Otobüste bir sürü boş yer olmasına rağmen benim yanıma oturuyor. Benimle ilgili ayrıntıları hatırlıyor. Örneğin benim bir erkek kardeşim var, geçen gün onu hatırladı. Ben ne zaman yanında erkek kardeşim var dedim hiç hatırlamıyorum mesela. O da biraz kendi ablasından bahsetti. Aynı şekilde lisansı okuduğum okulu ve bölümü de hatırladı. Senenin basinda wpdeki gruptan numarami bulup sinav sonuclariyla ilgili bir mesaj atti. Okulla ilgili bir şey olduğu zaman ara sıra wpden yaziyor. En son bu hafta yazdı konuştuk sinavla ilgili, sonra okula gelmiş yanına gittim ve bana ders çalışma teklifi etti. Ben de kabul ettim. Beraber çalışırken bana "Iyiki varsın sen" dedi. Bana karşı ilgili davranıyor, bir keresinde akşam dersten çıkınca "Seninle beraber otobüsü bekleyebilirim istersen" dedi. Bir gün otobüs yoktu, ailem gelecek onlar bıraksın seni dedi. Ailesiyle de tanıştırdı beni. Cuma günü iftar için aldığım yemek bayat çıkınca sınav öncesi bana ben bir şeyler alayım sana diye ısrar etti. Sonra sınıfa kadar bana eşlik etti, eşyalarımı taşıdı. Benim için sebilden su doldurdu. Aramız çok iyi ama arkadaşça seviyor olabilir. Psikologuma bu olanları anlatınca bana "O sana değer veriyor. Ama sen de ilgini belli et" dedi. Nasıl edecegimi bilmiyorum. Sizce nasıl ilgimi belli edebilirim? Ve sizce bana karşı ilgisi var mı?
Bilemiyorum orasını ama ben de pek flört etmeyi beceremiyorumgayet ilgisi var belli siz de boş durmamışsınız çok neyi bekliyor ki hala
o nasıl psikolog yahu ? konudan bağımsız bu soruHerkese iyi haftasonlari. Ben şuan yüksek lisans yapıyorum. Sınıfımızda okulun açıldığı ilk dönemden beri tanıdığım birisi var. Ilk donem de konusur sohbet ederdik. Ama bu dönem kendisiyle daha samimiyiz. Okulun önünden beraber otobüse biniyoruz bazen. Otobüste bir sürü boş yer olmasına rağmen benim yanıma oturuyor. Benimle ilgili ayrıntıları hatırlıyor. Örneğin benim bir erkek kardeşim var, geçen gün onu hatırladı. Ben ne zaman yanında erkek kardeşim var dedim hiç hatırlamıyorum mesela. O da biraz kendi ablasından bahsetti. Aynı şekilde lisansı okuduğum okulu ve bölümü de hatırladı. Senenin basinda wpdeki gruptan numarami bulup sinav sonuclariyla ilgili bir mesaj atti. Okulla ilgili bir şey olduğu zaman ara sıra wpden yaziyor. En son bu hafta yazdı konuştuk sinavla ilgili, sonra okula gelmiş yanına gittim ve bana ders çalışma teklifi etti. Ben de kabul ettim. Beraber çalışırken bana "Iyiki varsın sen" dedi. Bana karşı ilgili davranıyor, bir keresinde akşam dersten çıkınca "Seninle beraber otobüsü bekleyebilirim istersen" dedi. Bir gün otobüs yoktu, ailem gelecek onlar bıraksın seni dedi. Ailesiyle de tanıştırdı beni. Cuma günü iftar için aldığım yemek bayat çıkınca sınav öncesi bana ben bir şeyler alayım sana diye ısrar etti. Sonra sınıfa kadar bana eşlik etti, eşyalarımı taşıdı. Benim için sebilden su doldurdu. Aramız çok iyi ama arkadaşça seviyor olabilir. Psikologuma bu olanları anlatınca bana "O sana değer veriyor. Ama sen de ilgini belli et" dedi. Nasıl edecegimi bilmiyorum. Sizce nasıl ilgimi belli edebilirim? Ve sizce bana karşı ilgisi var mı?
Haftaya okul bitiyor ama çok bir şey olmadi yaBu konu ne oldu ya çok merak ettim
Psikologumdan memnunum, o genel bir hayat tavsiyesi verdi.o nasıl psikolog yahu ? konudan bağımsız bu soru
O sana ilgisini belli ediyor zaten. Sen de gülümseyebilirsin arada gözlerine bakıp. Sen ilgilenmesine izin verdikçe o daha çok bir şey yapmak isteyecektir bence olması gereken bu.Herkese iyi haftasonlari. Ben şuan yüksek lisans yapıyorum. Sınıfımızda okulun açıldığı ilk dönemden beri tanıdığım birisi var. Ilk donem de konusur sohbet ederdik. Ama bu dönem kendisiyle daha samimiyiz. Okulun önünden beraber otobüse biniyoruz bazen. Otobüste bir sürü boş yer olmasına rağmen benim yanıma oturuyor. Benimle ilgili ayrıntıları hatırlıyor. Örneğin benim bir erkek kardeşim var, geçen gün onu hatırladı. Ben ne zaman yanında erkek kardeşim var dedim hiç hatırlamıyorum mesela. O da biraz kendi ablasından bahsetti. Aynı şekilde lisansı okuduğum okulu ve bölümü de hatırladı. Senenin basinda wpdeki gruptan numarami bulup sinav sonuclariyla ilgili bir mesaj atti. Okulla ilgili bir şey olduğu zaman ara sıra wpden yaziyor. En son bu hafta yazdı konuştuk sinavla ilgili, sonra okula gelmiş yanına gittim ve bana ders çalışma teklifi etti. Ben de kabul ettim. Beraber çalışırken bana "Iyiki varsın sen" dedi. Bana karşı ilgili davranıyor, bir keresinde akşam dersten çıkınca "Seninle beraber otobüsü bekleyebilirim istersen" dedi. Bir gün otobüs yoktu, ailem gelecek onlar bıraksın seni dedi. Ailesiyle de tanıştırdı beni. Cuma günü iftar için aldığım yemek bayat çıkınca sınav öncesi bana ben bir şeyler alayım sana diye ısrar etti. Sonra sınıfa kadar bana eşlik etti, eşyalarımı taşıdı. Benim için sebilden su doldurdu. Aramız çok iyi ama arkadaşça seviyor olabilir. Psikologuma bu olanları anlatınca bana "O sana değer veriyor. Ama sen de ilgini belli et" dedi. Nasıl edecegimi bilmiyorum. Sizce nasıl ilgimi belli edebilirim? Ve sizce bana karşı ilgisi var mı?
Kaç yaşındasınız? Artık seven erkek gelir direkt çıkma teklifi eder, peşinde koşar dönemleri bitti. Kadının ciddi anlamda ilgisini göstermesi hatta adım atması lazım. Hatta cidden bu devirde kadınlar daha cesur bile diyebilirim. Siz de bence elinizden geleni yapmışsınız, tekliflerde bulunmuşsunuz ilginizi belli etmişsiniz. Bundan sonra belki biraz karşı tarafı beklemekte fayda var. Çünkü yer yer adamın biraz dengesiz davrandığına dair çıkarımlar da yaptım. Kalbinizin böyle atması, tatlı tatlı flörtleşmeniz çok güzel. Umarım her şey gönlünüzce olurHaftaya okul bitiyor ama çok bir şey olmadi yaBi keresinde dersten önce beraber dersi bekleyelim dedi ama ben evdeydim. O dersi almiyorum ve onun teklif edeceğini bilmiyordum. Sonra dün de beraber quize calisalim dedi ama quiz yoktu o yüzden calisamadik. Normal yani o mesaj atiyor iletişime geçiyoruz ama ara sıra.
Psikologumdan memnunum, o genel bir hayat tavsiyesi verdi.
Teşekkür ederimKaç yaşındasınız? Artık seven erkek gelir direkt çıkma teklifi eder, peşinde koşar dönemleri bitti. Kadının ciddi anlamda ilgisini göstermesi hatta adım atması lazım. Hatta cidden bu devirde kadınlar daha cesur bile diyebilirim. Siz de bence elinizden geleni yapmışsınız, tekliflerde bulunmuşsunuz ilginizi belli etmişsiniz. Bundan sonra belki biraz karşı tarafı beklemekte fayda var. Çünkü yer yer adamın biraz dengesiz davrandığına dair çıkarımlar da yaptım. Kalbinizin böyle atması, tatlı tatlı flörtleşmeniz çok güzel. Umarım her şey gönlünüzce olur