Bir erkeğe ilgimi nasıl belli edebilirim? Sizce benden hoşlanıyor mu?

ne zaman istersen mesaj at. korktuğun kadar büyütülecek bir durum değil gerçekten içinde bulunduğun

Ee az bir şey yeşil ışık yakın canım yürüyün koşmayın demek istedim yani hemen ümit bağlamayın arkadaşça da yaklaşıyor olabilir demek istedim bazen arkadaşça yaklaştığın biri aşık olabiliyor bu da hoş bir durum değil.

Anladım demek istediğinizi, yok umitlenmiyorum olacağı varsa olur zaten.

gayet ilgisi var belli siz de boş durmamışsınız çok neyi bekliyor ki hala

Biriyle flört etmek demek onu tanımaya çalışmak demektir. Dersi sınavı bi kenara koyup onu tanımaya yönelik sorular sor. Tüm ilişkiler merak duygusuyla başlar, seni merak ediyorum, seni tanımak istiyorum hissini ver çocuğa. llgi alanlarını sor, ne yapar nelerden hoşlanır, nerelere gider nerelerde takılır.. Sohbet başlatacak videolar atabilirsin bu çok mantıklı. Yan yanayken göz temasını birazcık uzun tut. Hemen gözlerini çevirme konuşman bitince. 2-3 saniye daha bak tatlı tatlı gülümseyerek. Diyelim ki şu an arkadaş olarak görüyor, senden o kıvılcımı alırsa ne oluyoruz diyip hoşlanmaya başlayabilir. Sen ondan hoşlandıysan zaten kaybedecek bir şeyin yok. İlgisi yoksa, belki hayatında biri varsa bile selam verip geçtiğin bi arkadaş olarak kalır.

o nasıl psikolog yahu ? konudan bağımsız bu soru

Bu konu ne oldu ya çok merak ettim
Haftaya okul bitiyor ama çok bir şey olmadi ya Bi keresinde dersten önce beraber dersi bekleyelim dedi ama ben evdeydim. O dersi almiyorum ve onun teklif edeceğini bilmiyordum. Sonra dün de beraber quize calisalim dedi ama quiz yoktu o yüzden calisamadik. Normal yani o mesaj atiyor iletişime geçiyoruz ama ara sıra.
o nasıl psikolog yahu ? konudan bağımsız bu soru
Psikologumdan memnunum, o genel bir hayat tavsiyesi verdi.

O sana ilgisini belli ediyor zaten. Sen de gülümseyebilirsin arada gözlerine bakıp. Sen ilgilenmesine izin verdikçe o daha çok bir şey yapmak isteyecektir bence olması gereken bu.
Yakınlığına karşılık vermen yeterli o zamanla anlar zaten cesaret alıp açılabilir de.

Kaç yaşındasınız? Artık seven erkek gelir direkt çıkma teklifi eder, peşinde koşar dönemleri bitti. Kadının ciddi anlamda ilgisini göstermesi hatta adım atması lazım. Hatta cidden bu devirde kadınlar daha cesur bile diyebilirim. Siz de bence elinizden geleni yapmışsınız, tekliflerde bulunmuşsunuz ilginizi belli etmişsiniz. Bundan sonra belki biraz karşı tarafı beklemekte fayda var. Çünkü yer yer adamın biraz dengesiz davrandığına dair çıkarımlar da yaptım. Kalbinizin böyle atması, tatlı tatlı flörtleşmeniz çok güzel. Umarım her şey gönlünüzce olur

Teşekkür ederim Ben 25im o da 30 yaşında.

`