Bir erkeğe ilgimi nasıl belli edebilirim? Sizce benden hoşlanıyor mu?

businesswomann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.905
Puanlar
83
Herkese iyi haftasonlari. Ben şuan yüksek lisans yapıyorum. Sınıfımızda okulun açıldığı ilk dönemden beri tanıdığım birisi var. Ilk donem de konusur sohbet ederdik. Ama bu dönem kendisiyle daha samimiyiz. Okulun önünden beraber otobüse biniyoruz bazen. Otobüste bir sürü boş yer olmasına rağmen benim yanıma oturuyor. Benimle ilgili ayrıntıları hatırlıyor. Örneğin benim bir erkek kardeşim var, geçen gün onu hatırladı. Ben ne zaman yanında erkek kardeşim var dedim hiç hatırlamıyorum mesela. O da biraz kendi ablasından bahsetti. Aynı şekilde lisansı okuduğum okulu ve bölümü de hatırladı. Senenin basinda wpdeki gruptan numarami bulup sinav sonuclariyla ilgili bir mesaj atti. Okulla ilgili bir şey olduğu zaman ara sıra wpden yaziyor. En son bu hafta yazdı konuştuk sinavla ilgili, sonra okula gelmiş yanına gittim ve bana ders çalışma teklifi etti. Ben de kabul ettim. Beraber çalışırken bana "Iyiki varsın sen" dedi. Bana karşı ilgili davranıyor, bir keresinde akşam dersten çıkınca "Seninle beraber otobüsü bekleyebilirim istersen" dedi. Bir gün otobüs yoktu, ailem gelecek onlar bıraksın seni dedi. Ailesiyle de tanıştırdı beni. Cuma günü iftar için aldığım yemek bayat çıkınca sınav öncesi bana ben bir şeyler alayım sana diye ısrar etti. Sonra sınıfa kadar bana eşlik etti, eşyalarımı taşıdı. Benim için sebilden su doldurdu. Aramız çok iyi ama arkadaşça seviyor olabilir. Psikologuma bu olanları anlatınca bana "O sana değer veriyor. Ama sen de ilgini belli et" dedi. Nasıl edecegimi bilmiyorum. Sizce nasıl ilgimi belli edebilirim? Ve sizce bana karşı ilgisi var mı?

Bir çay kahve teklifinde bulunun. Yürüyüş vs teklif edin. İlgisinin ne odaklı olduğunu öğrenin

Ayhhh kalbim eridi

Çok tatlı flörtleşiyorsunuz.

Sosyal medyada ekle
Ekli zaten baya oldu ekleyeli.
Ayhhh kalbim eridi

Çok tatlı flörtleşiyorsunuz.
Ayyy ne güzel şeyler bunlar içim açıldı okurken mutlu oldum hadi hayırlısı dışarda görüşmeyi teklif et beraber daha fazla zaman geçirin nasıl olsa arkadaşsınız
Çok teşekkür ederim. İlk defa bi erkek bana böyle değer veriyor Bi keresinde ben boş sınıfta işimi yaparken yanıma geldi. Sohbet ettik ve gülerek beni izledi. Yılbaşında mesaj attı, sonra da okulla ilgili bir şey sorup "Xcigim" diye hitap etti bana. Beraber aynı masada ders çalışırken baya bi gülüştük. Ama elbette umutlanmıyorum. Gerçekten flört mu etmeye çalışıyor?
Ailesiyle tanıştırdı diye "Friendzone yemişsin" diyenler oldu, sadece arkadaşı olarak görüyor diyenler oldu. Kafam çok karışıyor. Pazartesi günü yine sınav var bakalım yazacak mı.

Takipdeyim güzel haberlerini bekliyorum

Ay okurken o kadar hoşuma gitti ki
Kendi lise dönemlerim aklıma geldi kalbim sıcacık oldu
Ben anlatiminizdan size ilgisi olduğunu düşündüm açıkçası, değer verdiği zaten bariz
Daha ilerisi için de adım atmaktan çekinmemenizi öneririm
Arkadas ortamında tanisip, beni beğendigini arkadaşıma söylediği halde adım atamayan kişiyle 10 yıldır sevgili 5 yıldır evliyim
Begendigini duyup aksiyon almayınca delirip ben yazdım görüşelim lafına getirdim sonrası iplik söküğü gibi geldi zaten

Ne kadar güzel, Allah mutlugunuzu daim etsin Ben de yakın davranmaya devam edecegim. Ara sıra mesajlaşıyoruz zaten, akşam derslerinde beni görünce yüzünde güller açıyor

Ne kadar güzel, Allah mutlugunuzu daim etsin Ben de yakın davranmaya devam edecegim. Ara sıra mesajlaşıyoruz zaten, akşam derslerinde beni görünce yüzünde güller açıyor
Amin insallah daha güzelleri size kısmet olsun
Yakın davranmaktan geri durmayın asla

Net söylüyorum hoşlanıyor

Siz de ilginiz varsa belli edin ufaktan

Hemen açılmayın, böyle arkadaşlıkla sevgililik arası dönem en güzel zamanlar yaa insanın içi içine sığmıyor şapşik bir şey oluyosun tadını çıkarın

`