Bir erkeğe ilgimi nasıl belli edebilirim? Sizce benden hoşlanıyor mu?

Evet zaten bence erkek açılmalı. Ama ilgimi nasıl belli edeceğimi pek bilmiyorum

Peki başka neler yapabilirim? Mesela mesajlaşma nasıl olmalı?

"ya nedense aklıma sen geldin görünce" diye sohbete girebilirsin. onun cevabına göre şekillenecek. ama sakın videoyu ona alttan alata dokunduran, hafif laf sokmalı bir videodan seçme. vibe olarak sıcak, iç ısıtan, güvenli bir şey seçmelisin. daha şimdiden iletişimizi ve ilişkinizi itiş kakışlı, laf sokmalı bir düzleme çekersin aksi halde. şu anda nasıl kurgularsan öyle devam eder.

Geçen gün sınavımız varken bizim okuldaki ofisimize davet ettim. Çikolata ikram ettim ama almadı. Sonra arkadaşım bana wpden bir sey yazdı, ona güldüm. Bana "Neden güldün? Beni meraklandiriyorsun" diyor gülerek. Ay çok tatlı ya

hah! hemen komik bi video bul ama sakın cringe olmasın. "bu sefer seni meraklandırmamak için güldüğüm bir şeyi göndermek istedim. şimdi senden de aynısını bekliyorum" yazarak gönder.

hah! hemen komik bi video bul ama sakın cringe olmasın. "bu sefer seni meraklandırmamak için güldüğüm bir şeyi göndermek istedim. şimdi senden de aynısını bekliyorum" yazarak gönder.
Mesain başlamış

Evet zaten bence erkek açılmalı. Ama ilgimi nasıl belli edeceğimi pek bilmiyorum
Ders çıkışı olunca ayy hava çok güzel gel bir yerde oturup çay kahve içelim sohbetini özledim valla diyin, yeşil bir yerde yürüyüş yapın seninle vakit geçirmek çok iyi geldi diyin. Su akar yolunu bulur. Tam aşk havası var bu ara her yer günlük güneşlik mis gibi

Tekrardan merhaba herkese. Bugün sınavım vardı ve maalesef çok kötü geçti
Dün 8 Mart için attığı hikayeyi beğendim. Sonra bugün bana mesaj atar mı diye bekledim ama atmadı. Geçen hafta o atmıştı, bu hafta da ben atayım dedim. Halini hatrını sordum, sinava çalışıp çalışmadığını sordum. Okula kaçta geleceğini sordum, "18 gibi gelirim neden ki?" yazmış, ben de "İstersen beraber genel tekrar yaparız diye düşünmüştüm" dedi. "Olur tabiki yapalım, geldiğimde haber veririm" dedi. Neyse saat 18e doğru beni aradi ve okula geldiğini söyledi. Okula geldiğinde beni aradi. Ve bana "Ben okula geldim" dedi. Ben de "Tamamdir, peki nerede ders çalışacağız?" dedim. O da "Canim ben nereden bileyim" tarzında bir şey söyledi, trip attı, tersledi gibi bir şey oldu Sonra ben yine ofise davet etmiştim ama okul ofise diğer öğrencileri almamızı yasakladığı için boş sınıf buldum ve oraya geçtik. Oturduk genel bir tekrar yaptik. Ama yüz yüze ders çalışırken çok iyi ve güler yüzlü davrandı. Ben hesap makinemi unutmuştum, o iki tane getirmiş birini bana verdi. Arkadaşım da yanımıza geldi. Sohbet ettik beraber. Sınav için sınıfa gittik, ben biraz kötü oldum ve bana "İstersen çay kahve alabilirim" dedi ben kabul etmedim. Sınavdan sonra sınıfça sohbet ettik. Bugün çok bir şey olmadi yani. Telefonda trip atmasının sebebini çözemedim. Her neyse bugün moralim çok bozuk. Sınavım kötü geçti ve sanırım o beni arkadaşı olarak seviyor.
naapalım, bacım? gördüğün gibi herkes ekmeğinin peşinde.
Ay çok tatlı çocuk daha ne yapsın bence artık sende bu kadar çabanın karşılığında bi kahve ısmarla

sen farkınd aolmadan adamı friendzone'a aldın hareketlerinle. adama böyle davranmaya devam ederseniz vatani görevinizi omuz omuz yapacak hale gelirsiniz.

Nasıl davranacağım ki ama

"geçen gün kendimi kötü hissettiğimde yanımda olman benim için paha biçilemezdi. lütfen bunu karşılıksız bırakmamama karşı çıkma." diyerek minicik bir hediye ver, bir kahve ısmarla. kahve ısmarlama meselesini ramazandan sonrası için konuş "ya aslında bi kahve ısmarlamak isterim ama genelde oruçlusun. o zaman bayramdan sonrası için senden bir akşamını rica ediyorum"

O oruç tutmuyor ama olur. Ya ben bu flort işlerini yapamıyorum ne yapsam elimde kalıyor. Friendzone hareketlerim neler mesela? Yardımınıza ihtiyacım var gerçekten Bi de telefonda trip atması neye işaret onu merak ettim

öncelikle adamdan bi reaksiyon bekliyorsan sadece story'sine bi like atıp mesaj beklememen lazım. sohbeti başlat.
senin için okula gelsin ve başbaşa kalın istiyorsan "sınava çalıştın mı? okula kaçta geleceksin?" şeklinde sorular sorma çünkü bu sorular onunla değil; sınavla ilgilendiğini gösteriyor. haliyle adam "neden?1 diye sormuş. senin için gelmesini istiyorsan dümdüz "ya birazcık okula erken gelme fırsatın var mı? ben hem hazırlıksız hem de gergin hissediyorum. hem biraz çalışır hem de başbaşa sohbet edip kafa dağıtırız" dersen daha yerinde olur.
adamı okula çağırdıktan sonra da "nerede ders çalışacağız?" demek de epey tatsız bir durum. sen çağırdıysan nereye gelmesi gerektiğini sen söyle. adam "ne bileyim?" derse de sakın surat yapma çünkü o tepkiyi hakettin.
ona yardımları için, sınavda hesap makinesini vererek seni kolladığı için ve en önemlisi için sınavdan sonra moralini toparladığı için minik bir hediye al. ama erkeklerin seveceği bi şey olsun. öyle çiçek, böcek, çikolata gibi erkeklerin ilgi alanına girmeyen şeylerden kaçın.

Evet ya çok aptalca davranmışım

Aynen öyle ama ben her şeyi berbat ediyorum Sınavlar bitti bu arada artık. Belki de hocalar final yapmayacaklar. Başka bir şey bulmam lazim

mesaj at şimdi. "ya ben sana yeterince teşekkür edemediğimi düşünüyorum bu gün için. nasıl yapsak da ben sana teşekkür edebilsem?"

`