Bir erkeğe nasıl adım atılır?

hale11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2022
53
36
3
45
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Kısaca anlatıcam. Şimdi bir arkadaşım var benim. Bir kaç arkadaşın dediğine göre benden hoşlanıyormuş. Ama çok çekingen biri. Ben de buz gibiyimdir. Herkes “senden korkuyoruz” der. Neyse ben bu kişi bana bir adım atsın istiyorum. Ben ona karşı birşey hissetmiyorum ama ilerde ne olur bilinmez. Belki görüşmeye başladıkça birşeyler olur kim bilir. Şu an ki tek iletişim yolumuz telefon. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Ben ona direk mesaj atmak istemiyorum. Çekininiyorum yani. Bir akıl verin bana lütfen. Durum filan paylaşıyorum genelde takip ediyor. Bilemedim yani. Fikirlerinizi bekliyorum.

Benimkide çekingendi 😂 bende bununla asla çıkmam demiştim 😂 işte ne olsun bacım rvliliğin 3 cü yılından selamlıyorum 🙈

Sirf arkadaslariniz X senden hoşlaniyor dedigi için bir şey hissetmediginiz biriyle iletişim yolu aramaniz biraz fazla değil mi? 😂😂 Siz bir şey hissetmiyor halinizle bu kadar çare ariyorken hoşlanan (gercekten hoşlaniyorsa) bir yol bulmaz miydi? Göze almaz miydi? Bu kadar yokluğun sonu iyi değil. 😬

Sirf arkadaslariniz X senden hoşlaniyor dedigi için bir şey hissetmediginiz biriyle iletişim yolu aramaniz biraz fazla değil mi? 😂😂 Siz bir şey hissetmiyor halinizle bu kadar çare ariyorken hoşlanan (gercekten hoşlaniyorsa) bir yol bulmaz miydi? Göze almaz miydi? Bu kadar yokluğun sonu iyi değil. 😬
😢

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Kısaca anlatıcam. Şimdi bir arkadaşım var benim. Bir kaç arkadaşın dediğine göre benden hoşlanıyormuş. Ama çok çekingen biri. Ben de buz gibiyimdir. Herkes “senden korkuyoruz” der. Neyse ben bu kişi bana bir adım atsın istiyorum. Ben ona karşı birşey hissetmiyorum ama ilerde ne olur bilinmez. Belki görüşmeye başladıkça birşeyler olur kim bilir. Şu an ki tek iletişim yolumuz telefon. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Ben ona direk mesaj atmak istemiyorum. Çekininiyorum yani. Bir akıl verin bana lütfen. Durum filan paylaşıyorum genelde takip ediyor. Bilemedim yani. Fikirlerinizi bekliyorum.
Atın mesaj ne olacak ki bunda çekinecek bir şey yok eğer bahane bulamıyorsanız onun durumuna cevap verin

Başlığa cevap

Ojeli tirnaklar ve onun görünmesini saglayacak sandalet ile

Uzaktan uzağa mı hoşlanıyor? Farklı şehirlerden ilişkiyle nasıl ısınacak? Hiç gördü mü sizi?

Sosyal medyada gönderdiği şeyle ilgili özelden yorum atın. Örneğin siyasi bir şey için "çok haklısın!" vb.
Bulunduğu kurumla ilgili işe girme olanğını sorun.
Bulunduğu şehrin özel bir tatlısı, meşhur şeyi yok mu? Uzaktan nasıl sipariş verebiliriz, atıyorum köme "köme orada kimden alınır?" gibi.

Eğer hiçbir şey hissetmiyorsanız uzak mesafe ilişkisinde bir anda bir gün ona aşık olmayı beklemeyin. Utangaç insanlar çok içli olurlar. Konuşursunuz edersiniz olmaz sonra siz gidersiniz orda sizden hoşlanan boşu boşuna kırmış olursunuz. Ortada devasa bir aşk yoksa uzak mesafe ilişkisi yürüyebilen bir şey değil zaten boşuna stres

Hoslanmyrsan ne diye biseyler olsun istiyorsun bu vebal almaktır .Ha en başta hoslanirsin anlaşamaz ayrilirsin o çok ayrı .

geçen sene ben de bu durumdaydım birkaç kez buluştuk sonra dayanamayıp patır patır döküldü

Back
X