- Konu Sahibi bebikyUzlU
-
her kaçan kovalanmıyorklava:
benimki geçen gün beni kıracak birşey yaptı bende o gün soğuk davrandım o hiç oralı olmadı. ertesi günü yine soğuk davrandım o da bana soğuk davrandı ne özür ne bişeybakalım bugün ne yapacak. benimki o cinslerden değil kızlar
ilişkimiz başlamadan da öyleydi, çok mücedele etmedi, ben açık kapı bırakmasaydım başlayamazdık da:mymeka:
bu tamamen kişilikle alakalı bir şey...ve herkede farklı etki yaratabilir bazı şeyler...
çoğu kişi kaçan kovalanır demiş genel olarak düşünürsek bu herkesde farklı olabilir ...yani bir
erkeği peşimden koşturuyum derken ters tepki yapabilirsiniz...
bence kişiler birbirini tanımaya başlamadan bu tür şeyler yapmasın...
zamana göre yapılcak şeyler tanıdıkça kendini gösteriri zaten...
Yaşlarınız kaç canım merak ettim..Ne kadar süre çıkmış o kızla bu da önemli..Ayrıldığı 3 ay olmuşsa muhtemelen o kızı daha unutamamıstır sen ona ilgini sevgini değerini göster onun sevdiği hoşlandığı şekilde davran bi kaç ay geçsin bakalım hala sana karşı birşey hissetmezse yol vericeksin canım devam etmen mantıksız olur üzülürsün..benım aşkım karsılıksız ve benı arkadası gıbı goruyoır ne yapmam lazım onu etkılemem ıcın yardım edın yaa((sevgılısınden 3 ay once oldu benımle tanısalıda 3 ay olcak nerdeyse ben kaybetmek ıstemıorum onu kızlar yardım edin ...senağlama
benım yasım 19 o 24 yasında 1 bucuk senedır cıkmıslar ama erkek ayrılmış kızdan ama hala unutamadı sanırım ne yapcam yaa mafoldumben
erkek arkadasım degıl sadece karsılıksız sevıorum onu kız sanırım ona guvenmıormus son zamanlarda onu baskasına soruyomuş bu gbı sorunlar varmıs sanırım o yuzden ayrılmıslar hala unutamadın dıorum unuttum dıo ama yalan yanı unutamaz cok sahıplenmıs onu evlenme hayalı bıle onlaydı yanı... cok ımkansız sanırım benımkısı :1no2:
onu dıkkatını cekebılecegım bır yontem yokmu hergun msnede devamlı gorusuyoruz zaman evet ama gonul dınlemıo farklı bır yondem varmı dıkkatını cekebılecegım .?mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?