- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi bebikyUzlU
-
benim sevgilim bi sorun yaşadığımızda malesef ben kaçsam onunla hiç konuşmasam ömrü billah gelmez bana
böyle alıştırdım onu hep ben gittim hep ben üstüne düştüm
fazla ilgim sıktı onu
şimdide ipler tamamen onun elinde
koyun gibiyim
(((
çok üzülüyorum ama lafım geçmiyo artık..
merhaba kızlar benim sevgilimle aramda 8 yas var.bazen canımı cok sıkıyor hemen msj atıyorum ilişkimiz bitti diyorum benim artık kendisine katlanamadıgımı söylüyorum aradan yarım saat gecmeden arıyor baslıyor canım hayatım özür dilerim ben senden vazgecemem demeye tabi bende uzatmıyorum tamam ama bidaha olmasın diyorum.yani sözün kısası KACAN BALIK BÜYÜK OLUR KACAMAYAN IZGARA onun için kacın kızlar erkekler kovalamaya bayılırlar bu denenmiş bir stratejidir
benim sevgilim bi sorun yaşadığımızda malesef ben kaçsam onunla hiç konuşmasam ömrü billah gelmez bana
fazla ilgim sıktı onu
koyun gibiyim
(((
benim ilişkim daha garip.eşim hep onun peşinden koşulsun hep onun nazıyla oynansın hep onun istedikleri olsun ister. Başta bazı şeylerine evet dedim ama hayır dedikçe küsmeye başladı.ama herşeyinede evet diyememki şimdi boşanma aşamasındayız benmi kadınım omu kadın anlayabilmiş değilim.kaprislerinden bıktım artık. Bence de hep kaçacaksın birşey evetse evet, hayırsa hayırdır doğru sana göre doğruysa onu yapmak lazım. Küsmek yerine neden öyle düşünüldüğünün her iki taraf anlatması lazım. Ne yazıkki nedenleri hep ben açıkladım en sonundada sen sürekli haklı çıktığın için ve kendini dört dörtlük zanettiğin için bu aşama geldik dedi .neyse ya aynı dili konuşanlar değil aynı duyguları paylaşan insanlar anlaşırlar biz bu sayede ne aynı dili konuştuk ne aynı duyguyu paylaştık ama evlilik tecrübeside olsa daha dikkatli olucam. Zaten çok doluyum ve boşanma biraz sıkıntılı geçiyor en azından sizlerle paylaşmış oldum
fazla ilgim sıktı onu
koyun gibiyim
(((
kaçtım olmadı kovaladım olmadı oluruna bıraktım herşeyı super oldu...
bir ilişki oluruna nasıl bırakılır bunu bana anlatır mısın... sevgilimi çok kıskandım kavga ettim sonra yine ben özür diledim. o da bana oluruna bırak diyo, ne demek bu ya bi türlü anlamıorum. oluruna bırakmak demek bence umursamazlık demek ya... sevgilim başka kızlarla görüşüo, ben buna sesimi çıkarmicam, olayı akışına bırakıcam. ne olur bunun akışı, onlar görüşmeye devam ettiği sürece yakınlaşabilirler. ee sonra? hadi sipru güle güleklava:
ne anlamı kalır o zaman ilişkinin birbirini kollamasan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?