Bir Erkeği etkilemek ve peşinden koşturmak için tek yol

kaçan kovalanır mantığı herkeste farklı tepkiler uyandırır...her erkek kaçan kadınları maalesefki kovalamayabiliyor...benimki hep kendi kaçmıştır kovalayan ben olmuşumdur çok defa ayrılmıştır benden ama 1 gün sonra kendi arayıp bensiz yapamadığını defalarca söyleyende o olmuştur...bu durumda bizim ilşkimize ne denir??? sanırım ben burda masum kız oluyorum...

valla haklısın arkadasım julied bende aynısını yapıyorum dahada bikıymetli oluyom buda beni çoookk mutlu ediyor oohh olsun erkekler ancak böyle yaranılır

bunu istersen değiştirebilirsin kaydirigubbakcemile5

yalnız bellı sure sonunda bu seferde ya nası olsa affedılıyorum dıeyerek rahatlayabılırler, bı ılıskıde ayrılık lafı ne kadar kullanılırsa o derece ayrılıga yakınlasılır, bu yuzden canınıza tak dedıgı anlarda sessızce ırtıbatı kesın, ayrılık lafını gecırmeden korkutun, ayrılık gercekten en gereklı oldugu zamanda kozunuz olsun, adı solenmeyen ama en korkutucu koz

aynı ya benim de öyle... ama son yaşadığımız problemden sonra bıraktım aramayı sormayı, 3 gündür o arıo sadece :1closedeyes: dün akşam msn'ini açtı, naber napıosn vs, neyse ben bişiler yiyip çıkıcam sonra görüşürüz dedim pat die kapattım msn i hemen aradı nereye gidiosun die sordu kaydirigubbakcemile3 ayrıca facebook yüzünden aramız açılmıştı, dün akşam hesabını iptal etti :jeyyar:

valla canim seninkde bi acayipmiş kadinmi erkekmi ortaya karişik bişey çikmiş

tatlım valla alıştırmışın sen onu böyle düzelmezde galiba. ne demişler atalarımız alışmış kudurmuştan beterdir kolay gelsin sana canım ya

Baştan alıştırmıcaksın sevgiye...
İnsanoğlu nankör hele erkekler milleti...
Sevgini belli etmiceksin mümkünse süründürceksin...
Hayatının merkezine koymayacaksın...
Sürekli 'O olmasada yaparım ona ihtiyacım yok...' diceksin...
Bağlanmıcaksın...

Ve sonuş acı çekmiceksin

Valla bi erkeği peşinden süründürmek istiorsan öncelikle ondan daha zeki olcaksin..ve bunu gözüne gözüne sokup senle işim olmaz havalarina gircen hafiften.. Işte bu yeterli bence...
Hiç denemedim ama duyurulur..

ya üff dediğiniz doğru ama ben uygulayım dedim kaçtım kaçtım benim kaçtığım sıralarda kızın teki yapıştı kaptı götrdü valla:)) kaçma olayını abartmamak gerekiyormuş:))
aman şimdi artık takmıyorum o aramazsa ben arıyorum valla

kaçtım olmadı kovaladım olmadı oluruna bıraktım herşeyı super oldu...

bir ilişki oluruna nasıl bırakılır bunu bana anlatır mısın... sevgilimi çok kıskandım kavga ettim sonra yine ben özür diledim. o da bana oluruna bırak diyo, ne demek bu ya bi türlü anlamıorum. oluruna bırakmak demek bence umursamazlık demek ya... sevgilim başka kızlarla görüşüo, ben buna sesimi çıkarmicam, olayı akışına bırakıcam. ne olur bunun akışı, onlar görüşmeye devam ettiği sürece yakınlaşabilirler. ee sonra? hadi sipru güle güle klava:

ne anlamı kalır o zaman ilişkinin birbirini kollamasan?

canim gercekten bu durumda hicte oluruna birakilmiyor oluruna ne birakilir bir is yapmissindir sonucu etkileyecek bir imkanin yoktur artik ve o isi oluruna birakilir...
ama bence bir iliski oluruna birakilmazz.ne güzel yani herkes kendi hayatini yasasin herseye umursamaz davranilsin olur mu hic...
bi kere sevgilin baska kizlarla görüsüyorsa bence yol ver gitsin..
tabiki nasil görüsüyor normal arkadasir eyvallah derim sonucta bulundugumuz ortama göre bizlerinde erkek arkadaslari var..okul ortami,is ortami vs gibi..
bence hicte oluruna birakma o kolaya kaciyor kesin tavrini koy ona göre ne istiyorsa belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…