- Konu Sahibi bebikyUzlU
-
ben öyle kaçan kovalanir,hayır de bayılır,naz yap ayilr vs bilmem pek..oyun sevmem,sevdiğim insana karsı numara yapamam,oyun oynayamam..içimden nasıl geliyorsa öyle davranırım..o yüzden benim için erkeği etkilemenin en etkili yolu; doğal olmaktır..
ben doğal olunca bi yerden sonra aptala bağlıyorum, sende de olmuyo mu? CADIARZU delikafadulden
oluyo canım olmaz mı :)))
bazen keske bende oyun oynayabilsem diyorum..suan mesela!!ama yapamıyorum
yaa çok kizginim suaaaaaaan onaaaaa!!
bir kasık su verin oracikta bogucam!!!!!!!
bi kaşık su da bana verin, ya da bi kepçe olsun boğulması kesinleşsin. :))
kurs almış mübarekler. :enbuyukkk:
Ay hislerime tercüman olmuşsun,,ben de çok kızgınım ben de bir kaşık suyla boğabilirim..
Oyunsuz,yalansız sevdik te n'oldu..karşında anlayan adam olmayınca boşşş:gitme:
Bak sarissacığıma o da bizim gibi yapmış ama karşılığını almışş...
Bu kadar aptal,saf olmak istemiyorum bennn..yok mu bunun çözümü kızlar..klava:
ya insan hic elde ettigi birseyi istermi.....mesela cok istediginiz bi parfüm war....ama coook nadir bulunur ve pahali....sonra aylardir arastirip duruyorsunuz para biriktiriyorsunuz...ve tam umudunuzu kaybetmisken onu en sonunda alyiorsunuz....kiymetli kiymetli kullanirsiniz öle hemen bocalamassiniz üzerinize....iyi bi kösede saklarsiniz....ama ucuz bi parfümse heryerde bulunan..pek yukarda anlattigim gibi kullanmazsiniz....
yada sari sac neden bu kadar seviliyor..cünki dünyada sadece insanlarin 2% si gercekten bu sac rengine sahib...veya altin neden kiymetli bu kadar....cünki az rastlanir
iste erkeklerde bizim hakkimizda böyle düsünüyor....ne kadar zor ise ulasilmasi, o kadar degerlisiniz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?