- Konu Sahibi bebikyUzlU
-
bence teori olarak doğru olabilir ama insan sevdiğine kıyamıyo ya. ben bazen nişanlıma yapıyorum ama ona zıt gidincede üzülüyo bende dayanamıyorum.
bu konuda yani konuş konuş bitmez herhalde :) kızlar ya bişi danışcam. eski erkek arkadaşım başka biriyle berabermiş
kız fena halde yapışkan. yani facebooktan gördüm bende kız duvarına falan yazıyor cevap vermiyor. hiç oralı olmuyor.
kızın yaşı da küçük değil yani 26-27 yaşında birinden bahsediyoruz. ben azcık tanıdıysam cevap vermemesi bunları yazma demek ama kız çok yapışık ne dersiniz biter mi böyle bu ilişki ? kız çok da tecrübeli onu da söyliyim.
şekerim böyle yapışıklar kolay kolay bırakmazlar benimde var bi tanıdığım ordan biliyorum:))) bi arkadaşın sevgilisi neler neler yazıyo kız çocuğun duvarına çocuk şoklar geçiriyo fakat yedi senedir beraberler ayrıldılar yine barıştılar ve sanırım evlenicekler:88:
bunu korkarak söylüyorum ama bizim zamanında yapmamız gerekni onlar yapıyor.bi kaptırdıkmı da böylelerine kurtarabilene aşk olsunbazen nefret ediyorum hemcinslerimizden sırf bu yüzden.. benim eski erkek arkadaşımında bir çıktığı var şimdi kızı sevmiyor belli başka biri olsa bilmiyorum dayanabilirmiydi. erkek arkadaşım o kadar isyan yanlız şarkıları paylaşıyor... şarkıları geçtim notlar sözler yazıyor sensizlik nasıl geçer diye uzakları sevdasını anlatan sözler paylaşıyor ama kız ayrılmıyor deli ediyor beniii
:)barısmak mı istiorsun tekrarD:
evet çok doğru
ama insan sevdiğine kıyamıyor yahuuu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?