- 19 Haziran 2009
- 1.077
- 25
- 158
- Konu Sahibi bebikyUzlU
-
aslında taviz vermiceksin işte aramıyomususn iyi peki sen aramıyosan arıcaklar bulunur diyip gitmediğimiz için oluyo bunların hepsi
Bazen de bu erkekler abartıyor iştee istediğin kdar kaç olmuyo,nişanlanıyo evleniyo ama seni unutamadım karımı sevmiyorum diyo
kızlar ben bu konuyu okuyup okuyup kendimce bişeyler yapmaya çalıştım ama doğrı yolda mıyım bilmiyorum.benim erk arkadaşım bana ilk günlerdeki gibi deil.eskiden her gün görüşürdük falan.şimdi bşr sürübahane buluyor.eskisi gibi aramıyor üstüme düşmüyor.ben de msjlarına geç cvp yazmaya başladım.onu çok dikkate almıyor gibi davranıyorum.daha uzaklaştyı sankidün sabah msj attı günaydın diye.sonra msjı geç attım günaydın deidm.akşam biraz gezebilir miyim dedim.tmm ama kimle dedi.iş yerindn arkadaşlar dedim.yazmadı bişi.ben de yazmadım.öğleden sora planlar bozuldu.ona msj attım.akşam iş çıkışı bişiler yapalım mı yazdım.işten geç çıkcam dedi.ama yalan olduguna eminim.işleri öyle fazla mesaiye kalmalarını gerektiren bir iş değil.yalan oldugunu akşam 10 gibi anladım zaten. :) msj attım ben de zaten sana değil arkadaşa göndermiştim canım msjı.yanlış oldu özür dedim.kime sordun niye böyle yapıon dedi.(benden izin aldın mı anlamında) mesaj atmadım.çünkü savunmam hazır.sabah söylemiştim. akşam oldu.saat 7.beni arıyor.açmadım geç açtım.nerdesin sen ya dedi.geziyorum dedim.kardeşim var dedim.kime söyledin kafana göre takılıon dedi.sabah söyledim ya cnm dedim.sonra tmm eve geçince konuşuruz dedi.tmm dedim kapadık.eve geçince evdeyim ben geldim cnm yazdım.bişi demedi.ben de yazmadım bidaha.akşam 10 gibi uyuyakalmışım niye msj atmıyon ya dedi.attım ya hayatım yazdım.bişi yazmadı ben de yazmadım.üstüne düşmedim.sonra ben yatıyorum hayatım dedi.trip atmadı.iyi geceler dedi.ben de iyi geceler dedim. bir de bugun sabah da msj atmış günaydın diye.uyuyordum.o işe gitcem erken kalkcam sanıyordu.halbuki ben geç gitcem.aramış açmadım haliyle uyudugum için.3.arayısında açtım. niye açmıon dedi. anlattım.haberim yok falan dedi geç gitcegindn.söylemiştim dedim. ama sanırım bana kızdı.çaktırmamaya çlışıyor.msjlarıma cvp yazmıyor çünkü.
cnm sen bana kızgın mısın dedim bi msjıma cvp yazmadıgı için.cvp atmadı yine. bilmiyorum abarttım mı ben.siz ne dersiniz.
kızlar ben bu konuyu okuyup okuyup kendimce bişeyler yapmaya çalıştım ama doğrı yolda mıyım bilmiyorum.benim erk arkadaşım bana ilk günlerdeki gibi deil.eskiden her gün görüşürdük falan.şimdi bşr sürübahane buluyor.eskisi gibi aramıyor üstüme düşmüyor.ben de msjlarına geç cvp yazmaya başladım.onu çok dikkate almıyor gibi davranıyorum.daha uzaklaştyı sankidün sabah msj attı günaydın diye.sonra msjı geç attım günaydın deidm.akşam biraz gezebilir miyim dedim.tmm ama kimle dedi.iş yerindn arkadaşlar dedim.yazmadı bişi.ben de yazmadım.öğleden sora planlar bozuldu.ona msj attım.akşam iş çıkışı bişiler yapalım mı yazdım.işten geç çıkcam dedi.ama yalan olduguna eminim.işleri öyle fazla mesaiye kalmalarını gerektiren bir iş değil.yalan oldugunu akşam 10 gibi anladım zaten. :) msj attım ben de zaten sana değil arkadaşa göndermiştim canım msjı.yanlış oldu özür dedim.kime sordun niye böyle yapıon dedi.(benden izin aldın mı anlamında) mesaj atmadım.çünkü savunmam hazır.sabah söylemiştim. akşam oldu.saat 7.beni arıyor.açmadım geç açtım.nerdesin sen ya dedi.geziyorum dedim.kardeşim var dedim.kime söyledin kafana göre takılıon dedi.sabah söyledim ya cnm dedim.sonra tmm eve geçince konuşuruz dedi.tmm dedim kapadık.eve geçince evdeyim ben geldim cnm yazdım.bişi demedi.ben de yazmadım bidaha.akşam 10 gibi uyuyakalmışım niye msj atmıyon ya dedi.attım ya hayatım yazdım.bişi yazmadı ben de yazmadım.üstüne düşmedim.sonra ben yatıyorum hayatım dedi.trip atmadı.iyi geceler dedi.ben de iyi geceler dedim. bir de bugun sabah da msj atmış günaydın diye.uyuyordum.o işe gitcem erken kalkcam sanıyordu.halbuki ben geç gitcem.aramış açmadım haliyle uyudugum için.3.arayısında açtım. niye açmıon dedi. anlattım.haberim yok falan dedi geç gitcegindn.söylemiştim dedim. ama sanırım bana kızdı.çaktırmamaya çlışıyor.msjlarıma cvp yazmıyor çünkü.
cnm sen bana kızgın mısın dedim bi msjıma cvp yazmadıgı için.cvp atmadı yine. bilmiyorum abarttım mı ben.siz ne dersiniz.
çok sinir edici bir durum. Belki de zaten siz arayacaksınız diye bildiği için yapıyordur. Ama zor cidden,sonuçta siz de bazen nazlandırılmak istersiniz.
cnm seni iyi anlıyorum. valla benzer şeyleri hepimiz yaşadık. ilişki sürenizi bilmiyorum ama erkekler bazen böyle ilgisiz kalabiliyorlar.. sebepleri herşey olabiliyor. bazen ayrılmayı isteyip de söyleyemediklerinde yavaş yavaş soğutmayı deniyorlar, yada konu tamamen senle alakalı olmadığı halde başka bişeye takılıp bizleri ihmal ediyorlar ama farkında olmadan yapıyorlar bunu. benim annem hep erkekler iki şeyi birden düşünemez derdi...ama ilşikinizde samimiyseniz bence açıkça sor.. niyetin ne ilişkimizde yolunda gitmeyen bişey varmı sence, yoksa ben mi yanlış anlıyorum de.. hissettirdiklerin bunlar bunlar de. Cesaretli olmak lazım...ayrılırsa die korkarız hep bu tür konuşmaları yapmaktan ama böyle acabalarla da hayatı zehir etmek bize yazık değil mi cnm. ama telefonda yapma bu konuşmayı kesinlikle yüzüne bakarak anlamaya çalışarak yap. kadınların hisleri genelde doğrudur. eğer seninle ilgsi yok seni sevyorum derse o zaman için rahat olarak 2. aşama olan ilgiyi tekrar kendine odaklama kısmına geçebilirsin.. :) yardımcı olabildim mi cnm bilmiyorum..
cnm saol gerçekten fikir verdiğin için.daha önce ilgisiz davranıyosun dedim.iş yogun vs vs dedi.ama belki bana öyle geliyordur.o hep ciddi bi yolda ilerlediğimizi benimle ciddi bi adım attıgını o yüzden birbirimize anlayış göstermemiz gerektiğini söylüyor.ama bunu adam akıllı anlatmadı hiç.hep sinir hep stres.benim ona sanki evet dört dörtlüksün demem gerekiyormuş gibi kızıyor bir şey deyince.o yüzden bu yola başvurdum.ama abarttım mı bilmiyorum.
bu arada 2 buçuk aylık ilişkimiz daha çok yei.ama tanıyorum eskiden de.uzaktan akrabamız oluyor.o yüzden benle ciddi bi ilişkiye başladıgını söylüyor.sevmesem kandırsam neden yanında oluyum vs vs kaçamak cvplar verir bazen söylerim sorun var mı diye. bilmiyorum anlamadım.
oooo cnm daha çok yeniymişsiniz... bence sende karşındakini tanımaya çalış... acaba sen böyle bir insanla bir ömür mutlu olabilecekmisin ? bence üstünde durman gerekn konu bu...
nasıl buldun kıs amma göz varmışsende haaaaadürtmüş biri gene senmi dürttün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?