- 3 Eylül 2007
- 543
- 5
- 643
- Konu Sahibi bebikyUzlU
-
acaba ilişki başlamadan önce çok kaçmamak mı lazım yaa kaçıyodum ben ne güzeel o da kovalıyoduu aa bi baktım yok adam arkamdaa:roflol:
bence fazlada kacmamak lazım dozunda bırakmak lazım yoksa bır bakmıssın sen kacarken oda kacıvermıs:))))
bence de kacan kovalaniyor erkekler zor insanlardan hoslaniyor
katılmamak mümkün değil ama öyle bir olduki kızlar erkeklerin peşinden koşuyor onlarda kendilerini bişi sanıyorlar değerli olmak istiyorsanız kaçan siz olun çünkü erkeklerde düz mantık vardır bana yapıyorsa başkasınada yapıyordur veya yapmıştır mantığı.
Katiliyorum canim:1hug:a.s.
Ya bence söyle birsey..
Iliski baslarken hemen adamin kucagina hoooop diye hoplamayacaksin.
Önce bi seninle neden iliskiye baslamak istedigini anlayacaksin, sen olmaz diyeceksin o olur diyecek, sebeplerini öne sürecek.
Baktin ki adam ciddi, sende hoslaniyorsun iliskiye baslarsiniz.
Ama ilk günden canimli cicimli davranmakta iyi degil. Aradan baya bir zaman gececek, sen karsindakinden ve kendinden emin olduktan sonra yavas yavas ask sözcükleri söylenebilir:))
Daha sonrada adama olan ilgin sadece bir erkege olan ilgi gibi olmayacak, onu bir cocuk gibi seveceksin, onu umursadiginin farkinda olacak. Fakat cokta fazla ödün vermeyeceksin kendinden.
Birlikteykende herseye evet demeyeceksin, kacmasini bileceksin. O öpmeye calisiyorsa istekli görünmeyeceksin herzaman, hayir diyeceksin delirteceksin:)) sarilmak istiyorsa kollarindan kacacaksin:))
Fazla naz asik usandirir, ama onu sevdiginize eminse, onu umursadiginizi biliyorsa, ona karsi yumusak davraniyorsaniz ozaman nazin bir sakincasi olacagini düsünmüyorum..
Herkese mutluluklar)
SÜPERSİN CANIM İŞTE BUDUR YA:sm_cool:
Canim senin iliskin ne oldu?
Bir erkek arkadasin vardi hani, ayrilip ayrilmadiginiz belli degildi.
Birlestiniz mi tekrar?
( benım erkegım gıttı amaa yaa
yok canım birleşmedik 10 aydır ayrıyız canım.Hayırlısı ne diyim.yapıcak bişeyimde yok zaten artık.onun hayatında başka biri var zaten.:a015:
unutmazmışda benım canım yerim kız ben seniŞeniz
utandim simdi
Canim daha önce acmis oldugun topic'ge yeni yorumlar yapilmista ordan seettirdim:icecream:
Hayirlisi buymus demek ki canim, her iste vardir bir hayir..
EVLİLİKTE DE GEÇERLİ MİDİR BU ACEBA:uhm::uhm::uhm:
( benım erkegım gıttı amaa yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?