bir erkeği evliliğe götürebilecek yollar ?

üzüldüm sana ya bak şimdi
işin gücün yok heralde kaşındığına göre

Erkegi Evliliğe götürecek en kesin yol gerçekten sevmesidir.
Onun dışında evlilik konusunda basının etini yersen daha çok kaçar.

sevmiyor demedim
istemiyorda demedim yalnız
daha çabuk nasıl vakti öne alabilirim onu soruyorum
O istemeden olmaz işte. Tek taraflı, taktikle maktikle öne almaya çalışıyorsunuz. Lafın gelişi olarak zorlası ve istememesi buradan geliyor. Ayrıca bu sizi aşağılayıcı bir şey, bir de o var.

Taktikle evlenseniz bile sürdürmeniz çok zor olur. Çünkü evlilik 2 taraflı fedakarlık gerektirir. Belli ki karşınızdaki kişi bunu istemiyor. Ayrıca her insan evliliğe uygun değildir. Belki ömrü boyunca evlenmek istemeyecek.

Bence serbest bırak. Genelde umursamayınca evlenmek istiyorlar. Ama sen sıkarsan evlilikten kacar

onun seninle evlenmesini istiyorsan onu yok say, kendi hayatını yaşa. gör bak nası koşa koşa gelir sana.

30 yaşındayız
ve 5 senedir birlikteyiz ama beyefendi hala zaman olduğunu düşünüyor ne hikmetse
2 seçenek var ya evlenmek istemiyor ya seninle evlenmek istemiyor.
sana da 2 seçenek kalıyor. ya resti çekeceksin ya böyle kabul edeceksin.
rest kısmı mesela bana göre değil. kimseyi bir şeye zorlayamazsın bu hayatta.
kabul etmeyeceksen de bırakıp gideceksin.
ben eşime hiçbir zorlamada bulunmadım kendisi yoluna girdi.

Cnm burada; biz şöyle kandırdık, sende böyle yap diyeni bulamazsın!

Kandırarak evlilik mi olur ki bulmaması isabet olur zaten

30 yaşında adam 4 5 senelik ilişki,iş ve askerlik sıkıntısı yoksa ve hayat tarzı olarak evliliği düşünüyorsa zaten yüzüğü alır gelir

Burda sıkıntı adam gerçekten evlenmek istiyor mu istemiyor da olabilir, zamanı var hazır değilim şu bu gibi yuvarlak laflar geçiştirme lafları

İstiyorum ama şu sıkıntılarım var ya da su kadar süre sonra dese neyse,ya da açıkça hayir ben evlenmek istemiyorum dese ona da peki ama oyalanmak çok sevimsiz

turlu cesıt kandrmayla olan evlılıkten hayr gelmez yanı bı evlılıgın mutlu sırebılmesı ıcın bence erkek evlenmek ıcın can atmalı delırmelı yksa saglam olmz bacım hevesı gecınce en ck sen uzulursun

Evlenmek istememek.
Evlilikten nefret etmek.
Evliliği mantıklı bulmamak.

Bence adam ya aşık değil ya da gercekten evlenmek istemiyor ve kendi istemeden hicbir sekilde ikna olamaz 30 yaşındaki bir adam. Peki erkeği evliliği ertelemeye nasıl götürebiliriz? @huzur__

Taktiği falan yok . 5 sene neyi beklediniz. Sebepsiz yere bekletiyorsa seni açık açık konuşun. Amacının ne olduğunu sor. Ben daha fazla flört edemem de. Bu kadar zaman oldu evlenmek gibi bir niyetin yoksa söyle de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…