bir erkeği evliliğe götürebilecek yollar ?

Mantık ile yaklaşırsak bu konuya.. 4-5 yıl geçmiş aradan o yılların içerisinde hiç evlenme hevesinden bahsetmedi mi? Bu mevzular için taktik işe yaramaz. Açık bir sonuç istiyor isen, git çıktığın kişinin karşısına geçerek sor evlenip evlenmemeyi düşünüyor mu diye. Başka ne yöntem olur ne de teknik dobra dobra sor ki sende bu ilişkide hangi derece kaliteye sahipsin öğrenmiş olursun.

bu kadar yıl sonunda evlenmek istemiyorum diyorsa ya evlenmeden böyle devam edeceksiniz ya da ayrılacaksınız.
siz ne yaptınız da evlenmeye ikna ettiniz diye sorarsan da, valla bişey yapmadım, adam ilk günlerden evlenmek istiyorum diye girdi, daha 1 sene dolmadan da evlilik teklifini etti

ikiniz için de şöyle bir şey var gibi, daha iyisini bulamadığınız için birlktesiniz buldugunuz kişi sizinle evlenmek isterse hemen tekmeyi vuracaksınız ya da tekmeyi yiyeceksiniz.yan cepte tutulma boşta kalmama gibi bir durum var ortada.yani sizi sevmiyor gönül eglendiriyor zaman geciriyor.böyle birini hemen bırakın

İçinde varsa senindir.
Yoksa zaten hiç senin olmamıştır.
Diyerek koşarak uzaklaşıyorum mucuk.

Her türlü mevzuyu akışına bırakmak en güzeli..
Allah nasip ettiyse zaten evlenirsin.
Ha yok nasibinde yoksa dipdibe olup, dünyanın en büyük aşıkları bile olsanız o evlilik olmayacaktır. Velhasıl kelam; kader kısmet nasip..

Istemeden evlenirse zor Bende sevsemde evlenmek istemiyordum erkek bendim sanki kaçasım geliyordu hazır hissetmesi gerek

evliliği kafanıza takmadığınız an o kendi kendine o yola girer. hazır olduğunda olmalı her şey sonra neden mutsuzuz birbirimizden soğuduk olayları baş gösterebiliyor

Adamın evleneceği varsa zaten evlenir..Zorlayınca tek taraflı mutluluktan başka birşey olmaz, ancak kendinizi kandırırsınız..
Evlendikten 3-5 sene sonrada aldatılıyorum diye başlık açarsınız..

bence birlikte olun.
sonra beni kirlettin falan de hatta hızını alamayıp hamileyim de
eskiden işe yarıyordu şimdi bilmem.
not: ailesine haber vermeyi de unutma

2 günde 1 şu konu açılmıyor mu evlenmek isteyen evlenir taktikmiş hamileyim de

taktik veriyorum navigasyondan evlendirme dairesine çıkan alternatif yolları arayıp en kısa olandan götürüyoruz damat beyi. Kafan güzelmiş maşallah pırıl pırıl güle güle kullan

Öyle bir yol yok.evlenmek isteyen evlenir istemeyen evlenmez.
Evlenmek istemiyorsa ya sorumluluk almak istemiyordur.yada sizi tam sevdiginden emin degildir.

Bi uyeye taktik olrak " hamile kal" diyordu arkdasi. Boyle mal bi arkdas gormedim duymadim hayatimda ben.
Herseyi yap ama bunu asla.

Erkek dedigin istemeli bence seni sevdiğine inandirip ikna ettirmesi gerek senin kadın olarak taviz vermemen gerek evli gibi davranmaman gerek mesafe koy yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…