canım büüykler derdi aynı evde kaşık tıngırmadan anlaşılmazmışş..
bende çok doğru olduğunu düşünüyorum..çünküü bizim bi arkadaş 8 yıl çıktılar yeni evlendiler hala yeni tanıyorlar birbirlerinii bence karşındakinn doğallığla alakalı bişiy diye düşünüyorumm..kendini gizlerse yıllarca anlayamayız:1closedeyes:
bence iliskilerde birbirini iyi taniyabilmek gecen yillarla degilde yasanmisliklarla daha cok alakali...
arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum.aynı eve girmeden kesinllikle birbirinizi tam anlamıyla tanıyamıyosunuz.yani evlilik öncesi dönem heriki taraf içinde reklamlar oluyo...yerimsenibenbüyüklerin dediği gerçekten doğru yani ben eşimle 10 yılı aşkın zamandır birlikteyim 8 yıllık ewliyiz hala bazı huylarını yada davranışlarını yeni keşfediyorum karşındaki insanı tanıyabilmek o insanın oyunculuğuyla alakalı bişidir ayrıca çıkarken nişanlıyken yada birlikteyken sergilenen davranışlar asla ewlilik olayı gerçekleştikten sonraki gibi olmuyo ne yazıkki bu sadece erkek için geçerli diil bayanlar dürüst olalaım sonuçta ozamanlarda birbirimize hep iyi yönlerimizi gösteriyoruz daha özenli oluyoruz ewlenince hatta üzerinden uzun yıllar geçince bu özen azalıyo :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?