Bir erkegi gercek anlamda tanimak icin kac yil gerekli?

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Evet arkadaslar, sizce kac yilda bir erkegi taniyabiliriz?
Genelde 3 yili askin beraberlikler evlilikle son buldugu zaman mutluluk daha fazla oluyor sanki.

Siz ne düsünüyorsunuz?

canım büüykler derdi aynı evde kaşık tıngırmadan anlaşılmazmışş..
bende çok doğru olduğunu düşünüyorum..çünküü bizim bi arkadaş 8 yıl çıktılar yeni evlendiler hala yeni tanıyorlar birbirlerinii bence karşındakinn doğallığla alakalı bişiy diye düşünüyorumm..kendini gizlerse yıllarca anlayamayız:1closedeyes:

bu söze katılıyorum büyüklerin dediği gerçekten doğru yani ben eşimle 10 yılı aşkın zamandır birlikteyim 8 yıllık ewliyiz hala bazı huylarını yada davranışlarını yeni keşfediyorum karşındaki insanı tanıyabilmek o insanın oyunculuğuyla alakalı bişidir ayrıca çıkarken nişanlıyken yada birlikteyken sergilenen davranışlar asla ewlilik olayı gerçekleştikten sonraki gibi olmuyo ne yazıkki bu sadece erkek için geçerli diil bayanlar dürüst olalaım sonuçta ozamanlarda birbirimize hep iyi yönlerimizi gösteriyoruz daha özenli oluyoruz ewlenince hatta üzerinden uzun yıllar geçince bu özen azalıyo :mymeka:

bence zaman yetmez 80 yasına bıle gelse ınsan esının bılmedıgı bır yonunu ögrenebılır insan bu yapısı karmasık.Hem kendını bıle tam tanıyamaz kı kımse birzamanlar asla yapmam dediğini gün gelir yapar

bence iliskilerde birbirini iyi taniyabilmek gecen yillarla degilde yasanmisliklarla daha cok alakali...

arkadaşa kesinlikle katılıyorum..4 sene flört ettik eşimle..sadece cafeden cafeye süslenip püslenip heyecanlı buluşmalar yaşamadık.ayrıca aynı evi de paylaştık.yumurta da yedik kebabta...göbeğini kaşırkende gördüm...romantizmini de..neyse tüm zıtlıkları da yaşadık anlayacağınız..ve sonrada evlendik...5 yıldır evliyim...yaşanmışlıklarla çok alakalı..

zaten kim kimi tam olarak tanıyabilirki...yaşadıkça daha bir değer alır...
kendimizi bile zaman zaman yeni keşfettiğimiz olmaz mı sanki...

Son düzenleme:
erkek mılletını tanımak hıc kolay degıl valla tam tanıdım dıyon ertesı gun yenı bıseysı cıkıyoklava::jeyyar:

flörtle iyi kötü bi şeyler öğreniyoruz eger genel özellikleri iyiyse sanırım bi altı ay tanımak yeterdir birini ama tabi beraber cok vakit geçirerek...evliliğin garantisi yok ki altı yıl çıkıp üç ayda boşanan var üç ay cıkıp mutlu bi evlilik yasayan da var heralde ksımet işi bu işler ve ŞANS.

arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum.aynı eve girmeden kesinllikle birbirinizi tam anlamıyla tanıyamıyosunuz.yani evlilik öncesi dönem heriki taraf içinde reklamlar oluyo...yerimseniben

Uzmanlar bile uzun süreli flötr döneminden sonra yapılan evliliklerin daha sağlıklı olduğu kanısındalar.

Arkadaşların dediğine de sonuna kadar katılıyorum,aynı evde yaşamadan insanlar anlaşılmıyor gerçekten.

Ama en azından beraber olduğun süre içinde insanlar az da olsa kendini,özelliklerini,kişiliklerini belli ediyor diye düşünüyorum ben.

Kısa sürede anlamak kolay değil tabi,ilk zamanlar herkes iyi.

İlişkinin süresi uzadığında çiftler birbirine daha yakın oldukları için kendilerini ifade etmekte çok fazla çekkinmiyorlar diye düşünüyorum ben.

Yani beraber olunan süre içindede fazla olmasada anlaşılıyor insanlar az çok,en azından uyum sağlanabilip sağlanamayacağı.

her geçen gün kendimizin bile bilmediğimiz özelliklerimizi keşfederken başka bir insanı nasıl tam olarak tanıyabiliriz..erkek kadın farketmez bir insanı tam anlamıyla tanımak bence imkansız.tam a yakın tanırsınız belki ama gün gelir şaşırtır o insan sizi...ha olaya evlenmeden önce evlendikten sonra bakarsak bizim ilişkimiz süslenip püslenen cafede buluşulan cinsten deil zaman zaman aynı evde yaşadığımız oluyor ve her halimizi görüyoruz.cafeden cafeye görüşsem bilemeyeceğim huylarını öğreniyorum aynı evde..yani bir insanın toplulukta dışarda yemek yemesi farklı evin içinde yemesi farklı insanların türlü türlü alışkanlıkları var..

Canım ben bunların önceden planlana bileceğine inanmıyorum.Biz eşimle 10 yıldır beraberiz son altı yılı evli olarak ama hala onun yeni tanıdığım huylarıyla karşılaşıyorum.ayrıca insan aynı kalmazki sürekli değişir kendini yeniler yada tüketir üretir.içinde bulunduğu ortamın şekliyle bilinçlenir.Ben bazen kendimi bile tanıyamıyorum insan değişir bu konuda net doğru olamaz.ben evlenirken şöyle düşünmüştüm bugün seni seviyorum ama yarın ne olur bilemem ben ömür boyu seni sevicem diye söz veremem ama sevebildiğim sürece seni sevicem.on yıldır da seviyorum

bence ömür boyu tanıyamayız
çift ruhlu mu desem bilmem kaç ruhlu bu erkekler..
sürekli gizledikleri huyları var ömür boyu keşfedilmek için yaratılmışlar =)
ama bence evlendikten sonra ortaya koyuyorlar huylarını yavaş yavaş ama hepsini değil =)
(evli kişilerden gördüklerime göre )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…