Bitirmek istiyorsan açık açık ayrılmak istediğini söyle. Ararsa cevap verme, bir arar iki arar sonra o da bırakır.
Iste ayrilmak istemiyor. Acik acik konustum . Onu sevmedigimi bile yüzüne söyledim. Olmaz diyor bu kadar yildir beraberiz. Simdi sorun yokken böyle bitiremezsin diyor.
Başka şehre taşınınca özellikle aradığında açmayın cevap vermeyin, e mail adresinizi silin, facebook varsa engelleyin, hatta telefon hattınızı değiştirin. En fazla bir iki ay uğraşır pes eder. Yapmanız gereken cevap vermemek:)
Yapiyorum cevap vermiyorum annemi ariyor ,annemle konusuyor. evimize geliyor herkes bize evlenecekler gözüyle bakiyor. Bütün aile onu taniyor. Onu aldatmak gibi basit oyunlar yapmak istemiyorum. Seni cok seviyorum diyor ama sevgisini göstermiyor. Daha cok arkadas gibi olduk.
Yapiyorum cevap vermiyorum annemi ariyor ,annemle konusuyor. evimize geliyor herkes bize evlenecekler gözüyle bakiyor. Bütün aile onu taniyor. Onu aldatmak gibi basit oyunlar yapmak istemiyorum. Seni cok seviyorum diyor ama sevgisini göstermiyor. Daha cok arkadas gibi olduk.
7 yıllık bir ilişkiyi öyle bir çırpıda bitirmek kolay olmasa gerek.. anlaşılan epey yorulmuşsunuz
uzun zamandır beraber olduğunuza göre sevip sevmediği her türlü davranışı biliyorsunuzdur.. nasıl ki erkek arkadaşınız değiştiği için siz ondan soğudunuz artık sevmez hale geldiniz.. aynı taktiği sizde onun için uygulayın.. değiştiğinizi anlasın o da fark etsin birlikte olamayacağınızı... belki işe yarar
Cok kararliyim . Neler yapmadim ki.Siz kararlı oldugunuz sürece elbet o da bitirecektir...
Ben cabaliyorum göreceksin hersey cok güzel olacak diyor. Ben ise ondan umudumu kesdim.değişmezse ayrılacqğını söylemişsin zaten. bunu kullan değişmedin sana söylemiştim de. olmaz mı?
Ay desin dursunDediğim gibi ne kadr ısrar edecek. Ben direkt söylüyorum, aynı seninki gibi yapyorlar benden ses çıkmayınca onlar da bitiriyorlar. Bir müddet sesleri kesiliyor sonra yine aramalar, geri döndürme çabaları yine benden tık yoksa bırakyorlar. Sen gerçekten ayrılmak istiyormusun, onun senin peşinden koşması hoşuna gidebilir ama pat diye kesmek mümkün canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?