bir insan size yapışıp kaldıysa ve istenmediğini anlamıyorsa, başka bir dille ona SERT bir CEVAP vermektir. O zaman annenizle konuşun akrabalarınızla konuşun, bitti artık ben onu istemiyorum lütfen sizler de ararsa SAKIN konuşmayın açmayın diyin.
Taşınınca da herkese söyleyin kimse adres falan vermesin.
Yoksa kurtulamazsınız siz onu dinledikçe veya ailenin diğer bireyleri umudunu yitirmeyecektir. Ama tamamen sessizliğe büründüğünde ortalık, pes edecektir. Benim tanıdığım birkaç kişi bu yolla kurtuldular.
Kesinlikle muhattap olmayın ne siz ne arkadaşlarınız ne aileniz.
bence 7yılı bitirmek bu kadar kolay deil belki ayrıldığında özleyeceksin bence biraz uzak kalın eğer hala istemiyorsan bitirrr sende yıpranmışın sanırım ayrı kalmak iyi gelebilir
eeeee değişmek için uğraşmış, çabalamış yazık değilmi çocuğa 7 yıllık bir ilişki, alışkanlık bu kadar basitmi yani??????
onun affedemeyeceği bişey yap..
bu senin kişiliğinden ödün vermene sebep olur
ama onun için tamamen bitersin
seni sevmesine rağmen gururu seni aramasına engel olur
yaşanmış, onaylanmıştır..
ha bi de etrafa anlaşamadık ayrıldık dersin hiç bi kabahat işlememiş gibi
hatta onu çok üzüyordum, kıyamadım ayrıldım dersin
onun iyiliği için.. hediye niyetine yani..
Annen ne diyor bu duruma. Onu seviyor mu ve daha kötüsü damat gözüyle mi gördü hep.. Anneni de o çocuk kendi tarafına çektiyse bence işin daha zor :)) Değilse annen tavrını koysun çocuğa. Bir arkadaşım da aynı durumdayd anne bir göründü çocuğa daha o kızandan ses çıkmadıyd :) Bu nasıl
Sökmüyor mu o zaman yapışkan sevgilinin sevmediği ne varsa yap. Böyle bir film vardı galiba. Bir erkek 10 günd enasıl kaybedilir miydi neydi :)
Ben evlenmeden arkadas olmak istemiyorum. Ask ,sevgi ve saygi bitti.canım evlilik de böle bişe saten arkadaş oluyosun
konuya yorumlara bak ya...
bu konu ters bı şekılde açılsaydı
7 senelık erkek arkadaşım telefonlarıma çıkmıyor aramıyor sormuyor başka şehırde çalışıyor vs dıye
adamın ağzına ederlerdı
ama bakıyorum öyle yorumlar var kı, telefona cevap verme, pes eder bı zaman sonra felan
bu mu yanı, 7 senelık bı ılışkının böyle mı bıtmesı gerekır? Bı erkek bı kadını bu şekılde terk etse adama neler söylerız
Madem ıstemıyorsunuz adam gıbı söyleyın, öyle telefonlara cevap vermemekle felan olmaz bu ışler
sevmıyorsan cesaretını topla ve açık açık konuş
Erkeklerin anlamadığı da bu. Uğraşırız yıpranırız, yanlış gideni söyleriz, kendini toparla deriz, sevgini ilgini belli et deriz, bir kulaklarından girer digerinden çıkar, sonra biz de aşk biter ama son damlasına kadar biter.. İste o zaman paçaları tutuşur ama nafile. Kafaları basmaz.
sana bişe söleyyimii senin gibi düşündüğüm biri vardı istemediğim ama şuan evliyim vee cok mutluyum lütfen 7 yıllık ilişki için yapıştı gibi kelimeler kullanma en azından 7 yılına yazıkk değişmesi için verdiğin cabaya
erkege ne kadar kötü davranırsan o okadar senınle ılgılenır pesınden kosar. kacan kovalanır misali. imkansızlasınca daha mukemmel gelıyor onlara kızlar.ayrılmak ıstedıgını soylesen bıle ayrılamaz. hayatımda baska bırı var de ınan baska turlu kurtulamzsın.
uuuff işin çok zor. Ben böyle birisine denk gelmediğim için inan bilemiyorum. Ve erkeğin kadn gibi sevdiğine inanmıyorum, gerçi yaşayan sensin, 7 yıllık sevgilin yalan mı gerçek mi olduğunu sen bilirsin.
Şimdi yeni birisiyle tanıştım, yeni ilişkim var, senle bitti falan desen. Bilmiyorum ki :26:
ya aldatma tabiki de
ama konuşmanı istemediği bi arkdaşın yok mu
onunla tekrar konuşmaya başlamış gibi yap
bu onu çok kızdırır ve senden soğutur
Çalışmıyor sanırım .Çalışmaya başlarsa uzaklaşman kendinden soğutman daha kolay olur.Onun da hayatın da bir değişiklik olmalı yoksa çok üzülür, onun için uygun bir anı bekle derim. Psikoljik sorunları da varmış .
7 sene az bir zaman değil büyük yıkım olur onun için sağlıklı bir şekil de bitir.
Ben senin yerin de olsam köprüleri yakmam , pişman olup dönmek isteyebilirsin unutma bunu asla.
Dediğim gibi en önemlisi ortamının değişmesi yeni bir meşgale sakın başka yollara baş vurma öyle bir ah alırsın ki siddin sene mutlu olamazsın kardeşim.
Güzel güzel anlat ayrılmak istediğini.Zaten senin şehir değiştirmen de uzaklaşmanızda çok payı olacaktır.
Yaklasik 7 yillik bir birlikteligim var .Bundan iki yil önce bir sorunu vardi. Herseye ragmen onun yaninda kaldim ve destek verdim. O sorunlarini atlattiktan sonra cok degisti. Yeni kisilik degisik degisik huylar edindi. Bu durumdan rahatsiz oldugumu belirtmeme ragmen devam etti. En sonunda dayanamayip degismesse ondan ayrilmacagimi söyledim. Biraz kendini degistirmeye calisti ama olmadi. Ona karsi bütün duygularimi yitirdim. Onu sevmiyorum, onu görmesem özlemiyorum. Hic umrumda degil o derece. Beni cok sevdigini ayrilamayacagini söylüyor. Simdi de is sebebiyle baska bir sehre tasinacagim. O da karsi cikiyor. Sizce onu kendimden nasil sogutabilirim ? Benden nefret etmesini istemiyorum ,ama ayriligin ikimiz icinde iyi olacagini anlamasini , onun benden ayrilmasini istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?