Bir erkegi kendinden sogutmak

bence dolaylı yoldan birşeyler belli ederek değil, direkt yüzüne karşı ayrılmak istediğinizi söyleyin.
silah zoruyla tutacak değil ya. zaten başka bir şehre gidiyormuşsunuz daha kolay olur.

Dedigim cok sey denedim. Herkes onu cok seviyor ama ben istemiyorum iste. Sanki ondan ne iyi bir es ne de iyi bir baba olur gibi geliyor . Cok zorlasamda olmuyor.

bence 7yılı bitirmek bu kadar kolay deil belki ayrıldığında özleyeceksin bence biraz uzak kalın eğer hala istemiyorsan bitirrr sende yıpranmışın sanırım ayrı kalmak iyi gelebilir

Ondan cok uzakta kaldim 1 -2 ay ama onu özlemedim. Sevgim bitmis, cok iyi bir insan ama bana iyi gelmiyor. Sürekli tartisiyorum olup olmadik sorunlar cikariyorum. Gönlümp aliyor hep alttan aliyor ben yine cikmaza giriyorum.

eeeee değişmek için uğraşmış, çabalamış yazık değilmi çocuğa 7 yıllık bir ilişki, alışkanlık bu kadar basitmi yani??????

Evet hic basit degil . Ama sevmedigim bir insanla da evlenmek aile kurmak istemiyorum. Onu seven birisi cikar , onunla birlikte olursam ona yazik olmiyacak mi ?

Iste bende kisiliklerimden ödün veremiyorum. Ahlaksizlik yapmak istemiyorum. Cok dürüst birisiyim onu aldatmak istemem. Basit seyler yapsam yine kabul ediyor.

gercekten varsa bakayim. Herseyi yaptim ona kötü davrandim . Baskalarinin yaninda kücük düsürdüm. Birlikte iken ayrilsin diye asagiladim . Normalde böyle bir insan degilim ama ayrilmak icin herseyi yaptim. O da ben seni taniyorum sen beni cok seviyorsun ama bu tehditlerle asagilamalarla bir yere ulasmak istiyorsun. Ne yapmak istedigini anlamiyorum diyor. Daha ne yapayim? annemde onu cok sever ilk basta cok kiziyorlardi ama simdi en iyi dünya tatlisi insan oldu.

canım evlilik de böle bişe saten arkadaş oluyosun
Ben evlenmeden arkadas olmak istemiyorum. Ask ,sevgi ve saygi bitti.

erkege ne kadar kötü davranırsan o okadar senınle ılgılenır pesınden kosar. kacan kovalanır misali. imkansızlasınca daha mukemmel gelıyor onlara kızlar.ayrılmak ıstedıgını soylesen bıle ayrılamaz. hayatımda baska bırı var de ınan baska turlu kurtulamzsın.

cok haklisiniz bu sekilde bitmez. Karsimdaki insan beni anlamiyor. Benimle hayalleri varmis, beni seviyormus. Adam akilli oturdum ve konustum. Onunla beraber olmak istemedigimi defalarca söyledim bu sekilde bitmez bu iliski diyor. Onu sevmiyorum dedim kac defa yüzüne hayir sen bana inat ettin seni cok üzdüm o yüzden böyle davraniyorsun diyor.

erkege ne kadar kötü davranırsan o okadar senınle ılgılenır pesınden kosar. kacan kovalanır misali. imkansızlasınca daha mukemmel gelıyor onlara kızlar.ayrılmak ıstedıgını soylesen bıle ayrılamaz. hayatımda baska bırı var de ınan baska turlu kurtulamzsın.

uuuff işin çok zor. Ben böyle birisine denk gelmediğim için inan bilemiyorum. Ve erkeğin kadn gibi sevdiğine inanmıyorum, gerçi yaşayan sensin, 7 yıllık sevgilin yalan mı gerçek mi olduğunu sen bilirsin.

Şimdi yeni birisiyle tanıştım, yeni ilişkim var, senle bitti falan desen. Bilmiyorum ki :26:

Bizde de aynen bu sekilde oldu. Son damlasida kalmadi.

Cok haklisiniz ama ne yapayim baska bir sey gelmiyor elimden. Onu kirmadan anlattim bak sunlar sunlar hosuma gitmiyor. 8 ayim aglamakla gecti. Onu cok seviyordum ayrilamadim. Gün gectikce onu unuttum silmeye basladim. O da bu ilgisizlige karsi neden böylesin söylesin dedi? bende iliskiyi ellerinle bitirdin dedim. Bitmez bu iliski ben sana yillarimi verdim herseyi atlattik bak diyor.

O beni cok iyi taniyor. Böyle bir sey desemde inanmaz ki. Hayatimi zehir eder , aldattim diye. Yani hic pesimi birakmaz biliyorum, daha da üstüne gider.

o zaman bılemıyorum ılsıkınızın ve bırbınızı tanımanızın boyutuna gore dusun. sonucta bız sadece gorunen kısmıyla yorum yapıyoruz hersey gonlunce olsun

ya aldatma tabiki de
ama konuşmanı istemediği bi arkdaşın yok mu
onunla tekrar konuşmaya başlamış gibi yap
bu onu çok kızdırır ve senden soğutur

Niye Soğutmak İçin Uğraşıyorsunuz ki..
Tek Kelime '' BİTTİ ''

Yorumlariniz icin tesekkür ederim. bir seyleri kolay kolay birakamayan bir insan. Arkadas gurubunda bir kaci onu kullaniyor o da bunun farkinda ama arkadasligini bitirmek istemiyor. Ben elimde olan seyleri kaybetmekten korkuyorum diyor. Herseyi takinti haline getirmis durumda. Kendi evinde bile herseyi kolay kolay atamayan vazgecemeyen bir insan. Psikolojik problemleri yüzünden hastanede kaldi uzun süre , o zaman hep yaninda oldum destek verdim. O dönemden sonra cok degisti. Sanki doktorlar buna bir ilac verdi, onu yuttu ve karakteri degisti.

Çalışmıyor sanırım .Çalışmaya başlarsa uzaklaşman kendinden soğutman daha kolay olur.Onun da hayatın da bir değişiklik olmalı yoksa çok üzülür, onun için uygun bir anı bekle derim. Psikoljik sorunları da varmış .
7 sene az bir zaman değil büyük yıkım olur onun için sağlıklı bir şekil de bitir.

ya aldatma tabiki de
ama konuşmanı istemediği bi arkdaşın yok mu
onunla tekrar konuşmaya başlamış gibi yap
bu onu çok kızdırır ve senden soğutur

Öyle bir arkadasim yok. Ama olsa bile gelip hesap sorar ve ben bu insanla görüsmeni istemiyorum bak bu böyle der ve alttan alir. O sorunu ertesi gün unutur tekrar normal hayatina devam eder. Hic bir sey olmamis gibi.

Evet sorunlari var suan bir cogunu halletmis durumda. Hem calisiyor hem isinde yükselmek icin okuyor.Benimde hayatima yön vermem gerektigini düsünüyorum. Hep iyi bir ani ekledim ama o an hic gelmedi. Yavas yavas kötü davranmaya onu sevmedigimi belli ettim hatta söyledim de kendisine ama anlamiyor. Ailesini aradim kendisi ailesinden cok uzakta yasiyor. Ailesine gelmelerini bile söyledim onlarda gelmiyor. Iliskimizin bitme noktasinda dedim, lütfen gelin dedim. Cok kafana takiyorsun cok mutluydunuz, seni mutlu etmek icin ne yapsin ona söyle diyorlar. O seni cok seviyor yapma kizim diyor annesi. Oglum yikilir diyor.

Son düzenleme:
Ben senin yerin de olsam köprüleri yakmam , pişman olup dönmek isteyebilirsin unutma bunu asla.
Dediğim gibi en önemlisi ortamının değişmesi yeni bir meşgale sakın başka yollara baş vurma öyle bir ah alırsın ki siddin sene mutlu olamazsın kardeşim.
Güzel güzel anlat ayrılmak istediğini.Zaten senin şehir değiştirmen de uzaklaşmanızda çok payı olacaktır.

Son düzenleme:

Evet öyle bir ah almak istemiyorum. Sanmiyorum ona bir gün geri dönecegimi. Amacim zaten onu hasta etmek degil, tekrar psikolojisinin bozulmasini istemem. Icimde tamamen bitirdim, geri dönüsü yok. Simdi ne istedigimi ve neyi istemedigimi cok iyi biliyorum. Hayatimda bir cok seyi kacirmis gibi hissediyorum. 7 yil birlikteyiz daha evlenmedik. Ben ayrilmak istedigimi söyleyince evlilik sözleri gecmeye basladi. Böyle bir seye bile bile lades diyemem. Onunla evlenmek istemedigimi bile söyledim. Ayrilik sözünü kabul etmedigini söyledi. Öyle bir sey yasayamam herkes bizi evlenecek biliyor diyor. daha aileler tanismadi bile. Beni ailesi taniyor bende onun ailesini.

7 yıl çok uzun bi zaman ve böyle soğutarak değilde düzgün bi açıklama yaparak konuşarak bitirmen daha doğru olur diye düşünüyorum.
Kabul etmek istemese bile er yada geç oda kabul edicektir.

ya tamamen aynı durumdayım bana yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…