Bir erkeği kendinize nasıl aşık edersinizz ?

Nasıl yani???
Aşk bir anda olur diye düşünürüm ben.
Biri bana aşık olsun diye uğraşılır mı?

aynen katılıyorum
erkekler nedense peşinden koştukları kızlara daha çok değer verirler
eğer sen ona değer verirsen de hemen şımarırlar
aynen her erkek akıllı kadına aşık olur ,ne ,istedğini bilen ,ukala ,özgüven tavanda olan ha evlenir mi bilemem ama hep bu tarz kadınlara aşık olunur .bir teyze demişti bana vakti zamanında kızım yere burnun düşse almayacaksın diye .ee tabi nerdee bizde o kafa çok sonra anladım ne demek istedğini.

öyle uğraşmayla olmaz o... içten, sıcak, samimi, bakımlı, güleryüzlü, dürüst insanı herkes sever... ama herkes herkese aşık olamaz ki... sen olduğun gibi ol, iyi ol, zaten beğenisi varsa zamnla olur. ama hiç beğenisi yoksa. zorlama. seni beğenenlerin arasından eleme yap.

konuşurum muhabbet ederım eger tanıdıgım bırıyse sempatık bırıyımdır gulerım guldururum iş aşka geldi mi kendimi çekerım karşı taraf kovalar

Cudi Dağında şu an çatışma var konu sahibi, hatta 4 özel harekat polisimiz şehit oldu, benim kardeşimde Şırnakta asker...
dert budur, bir ablanın iş yerinde, bir anneninde evde odalara sığamamasıdır dert.

bu erkeğin karakterine,huylarına göre değişir ki :)

ama kaçan kovalanır

allah sabır versin tatlım ,hayırlı teskereler versin .

bu forumdada erkeklere iki laf söylenmiyor yani .ne bu erkek sevgisi anlamadım .erkekler herşeyi yapsın helal birazcık eleştirirsin keşke böle demeseydin dedim bile tatlım .

Ne kadar saygısız bir üslup.
Erkek sevgisi ne demek.
Ayrıca;
Bana nasıl tatlım diye hatip edebildiniz.

Kesin ceza alacağım ama söyleyeceğim de. Çok küstahsınız.
Siz, sizin deyiminizle galiba hiçbirşeyi iplemiyorsunuz..
İnsanlara, yaşama ve kendinize saygı duyabilseniz keşke

Aşk öyle planlı programlı birşey değil ki, insan hiç umulmadık kişilere aşık olabilir. İster çekim , ister elektrik , ister zıt kutup, ister başka şey. Adı üstünde aşk. Ne güzelliğe bakar, ne eğitime, ne tatlı dile. Bir anda küt diye gelir, anlamazsın.

aa tam bana sorulacak soruama buna aşk demiyelim çünkü o zorla olmaz.buna etkilemek diyelim,bu etkilenme daha sonra aşka da dönüşebilir tabi.
şimdi erkekler için görsellik birinci sıradır.onun için onun olacağı ortamlarda çarpıcı giyinmelisin.göğüs dekoltesine dayanamazlar bol bol vermelisin(dekolteyi yani)
gözlerinin içine keskin keskin bakışlar atmalısın ama uzun değil,kaçamak bakışlar olmalı bunlar.
hep güleryüzlü olmalısın.
onu istediğini çok belli etme,tam o sana bir adım attığında geri çekil ki arzuları şelale olsun.
muhabbete gelince basit bir kız gibi davranma.namus konusunda ahkamlar kes.rahat kızları kına ki senin edepli biri olduğunu iyice anlasın.

şimdilik aklıma gelenle bunlar canım kolay gelsin.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…