bir erkeği nasıl elde ederim?

mercetkilenmemesi 46689282 .!.:
Biraz bilgi eksikliği oldu hanımlar durum biraz karışık ilişkileri ile ilgili bildiklerimi yazayım arkadaş ne yapayım deyince bende burdaki siz değerli arkadaşların engin fikirlerinden faydalanmak istedim. Belki benim göremediğim değişik bir açıdan fydanız dokunur . Bazı arkadaşlar tiye almışlar ama durum ciddi .kız adamı beğeniyor adamla bir iki görüşüldü annesiyle tanışıldı kız 35 yaşında artık evlenmek istiyor ciddi bir şekilde kendisi ev kızı üniv mezunu güzel bir bayan yaşını göstermiyor bakımlı adam 40 larda kısa bir evlilik yapmış ayrılmış adamın işi gücü iyi hali vakti yerinde çevresi geniş siyasi bağlantıları var fizik olarak biraz kilolu
Aralarında duygusal yakınlaşma olmadı . Aileler birbirini tanıyor uyumlu görünüyor .adamdan özel günlerde mesaj geliyor ama resmibir şekilde . Evlilik ile ilgili adam neden yaklaşmıyor olabilir yada nasıl yaklaşılır bu tarz birine ..burcu da yengeç ☺ engin bilgileriniz için teşekkürler
Adam senden etkilenmemis. Bence peşinde koşarak kendini küçük gösterme

Banda oylegibi geldi ama nasıl ifade edilebilir bilemedim arkadaşımı uzmek istemiyorum yani olacak gibi olmadığına dair net birşey de bulamadım ne dicemi şaşırdım

Hiç anlamam o işlerden :dondurma:
Eşim yengeç . Tam bir ev adamı . Evine aşık bana aşık :KK15:
Markete gondersem oraya bile beni almadan gitmez tatlı dillidir vs vs .
Kötü huyu yok mu dersen var bazen benim saatlerce agladigim bi şeye karşıma geçip "ya bitanem saatlerdir üzülecek şey mi bu takma kafana " gibi şeyler söyler yani küçük şeyleri dert etmez gibi oysa o dert bana göre dag gibidir .
Allahtan çok sık yaşadığımız bi durum değil.
Bu arada ben aslan burcu eşim yengeç.
Sizde kız teraziymis.
Dediğim gibi bu işler burcla ilgisiz bence ya kişilik karakter meselesi .:anneadayı:
Bende size katılıyorum kişilik karakter meselesi. Adam biraz mesafeligibi yada annesi ile tanıştırdı kan sonra ben bir adım daha bekliyordum ama olmadı belki de annesi istemiyor. Yani erkekler biraz daha hızlı olsun ister ya

Evlenmeye niyeti yoksa ne yaparsan yap evlilik aşamasına gelmez bilakis sen delirme aşamasına gelirsin.

Back
X