Bir erkeğin 7 bilgisayarı olması

kızlardan farklı beklentisi olmayan adam listesindeki kızları neden silsin

O hesaptan sildiği kızları yeni hesaba eklemiş işte. Muhtemelen hesabım çalındı falan diyecekti. Balık baştan kokar sal ne hali varsa görsün. Yalnız konunun başlığı 7 bilgisayardi ne ara buralara geldik anlamadım

Bizde de 5 laptop,1 masaüstü ve 1 tablet var iki kişiyiz. Film için ayrı oyun için ayrı iş için ayrı ayrı kullanıyoruz.Zamaninda alınmış eski de var. Ama elektronik aletlerden cokk başka şeyler var bu konunuzda.

Kızı siliyor sonra başka bir hesap ortaya çıkıyor orda bir kız ekli sonra anlıyorsunuz tekrar siliyor vs vs vs kız da demek ki araştırmaya başladılar diye mesaj atıyor yani daha da diyorsunuz ki emin değilim net bir şey bulamadım. Üstüne burdan insanlara ahkam kesecekseniz ne diye konu açıp açıp destan yazıyorsunuz? Devam edecekseniz edin burda millete sallamayın ay çok gıcık oluyorum böyle insanlara ya. Hem soruyorlar hem size laf anlatamayacağım falan filan...

Şaka gibisiniz. Persembe'nin geleceği Çarşamba'dan belli. Hayatını zindan edeceğim diye bas bas bağırıyor görmüyor musunuz gerçekten

neyine baktin allah askina cocuk sakincali kısmını silip öyle vermis ya telefonu eline!
Gerçekten insanı deli ederler. Zaten hep diyorum adamlar akıllı falan değil kadınlar aptal. Üzgünüm ama genellemeyi bu şekilde anlatabilirdim. Şu kızların iki paralık adamlar için bile bile kendilerini heba etmelerine çok kızıyorum.

Sen bilgisayarı boşverde adam arkandan epey iş çeviriyor onu kurcala.Uzak durulması gereken erkek modeli.Büyük ihtimalle boynuzlamayı adet haline getirmiş bir yalan makinası.Uzak dur.

sizde güvenmiyorsunuz adama aslında sadece kendinize itiraf edemiyor konduramıyorsunuz bu kadar soru işareti irdelemek insanı yorar ve bunun bı sonu yok 38 yaşındasınız zamanınızı hiç uğruna tüketmeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…