- 17 Ağustos 2011
- 25.405
- 160.862
- 798
- Konu Sahibi Kararsiz93
-
neyine baktin allah askina cocuk sakincali kısmını silip öyle vermis ya telefonu eline!Kıza baktım konuşmaları da normaldi. Telefonunda da kayıtlı değildi. Eski bir arkadaşım dedi açıkladı, o gün nereden tanıştıklarını da söyledi. Ama 2 gün sonra buluştuğumuzda kız yine arıyordu o günkü mesajlarını da açıp baktım kayda değer bir şey yoktu. Rahatsız oluyorum diye 2. Kez gördüğümde artık sildi. Ama ikinci instagram hesabı açması midemi bulandırdı. Keşke onda da fevri davranmayıp biraz bekleyebilseydim. Ne ne değil daha iyi anlardım.
O olaydan sonra 2 gün sonra buluştuğumuzda baktığımda silmemişti. Ondan bahsettim.neyine baktin allah askina cocuk sakincali kısmını silip öyle vermis ya telefonu eline!
He hala anlamadın yani?Ne ne değil daha iyi anlardım.
Yoo söylemezdi. Eğer sizi bilerek adamla görüşüyorsa bozuntuya vermez.Kızı arayıp sorguya çekmedim nereden tanışıyorsunuz diye mesaj attım. Yani buradaki amacım arkadaş mı yoksa başka bir amaçla mı ekledi diye öğrenmekti. Ancak zaten bir şey öğrenemedim. Ama gönül ilişkisi tarzında bir şey olsaydı da kız söylerdi sanırım.
Ay ne kastınız şu adamı ya. İşinize gelmiyorsa devam etmezsiniz. Başka kadınlara mesaj atıp soracak kadar kendini düşürmenin ne gereği var?Arkadaşlar evleneceğiniz erkeğin 7 bilgisayarının olması normal mi karşılardınız? Birinci konum bu. İkinci olarak da bu kişinin Daha önce de telefon özelimdir diyen biri olduğunu anlatmıştım. Bir kere otururken bana bir şey gösteriyordu bir kızdan mesaj geldi sonra açmak istemedi mesajı ben ısrar ettim. Sonra telefonu kendine çekti, bir şeyleri silip açtı sanki anlayamadım, kızla da arkadaşça konuşuyorlarmış baktığım mesajlarda çok bir şey yoktu ama zaten 2 3 tane mesaj kalmıştı o da sadece kızdan gelen son mesajlar. Birkaç gün sonra baktım yine o kız arıyor. Diyorki gününü anlatmak için arıyor bayadır muhabbet ediyorduk zamanında marketten tanışmışlar ve arkadaşlarmış. Bilemiyorum artık anlattığı böyle. Sonra kızı sildi yanımda takipten de çıkardı. İnstagramında takip ettiği çoğu kızı da zaten o gün işteyken takipten çıkarmış. Ancak yeni bir hesap açmıştı benim farketmeyeceğimi düşündü ki o hesapta bi şekilde benim önüme düştü. Oradan da sadece bir kızı takip etmiş muhtemelen diğer instagramından sildiği bir kızdı. Bu hesabını da açalı 2 gün olmuştu. Ben dayanamadım kıza nereden tanıştıklarını sordum, aslında gönül ilişkilerimi var merak ettim. Kız bana cevap atmadı ve gidip çocuğa sormuş yani kıza da çok kızdım sen bana doğruyu yanlışı söylesene gidip çocuğa sorana kadar. Baktım çocuk yeni hesabından bu kızı takipten çıkardı bu olayın üstüne. Akşam buluştuk ve sordum ilk inkar etti sonra hesabını açtırdım. Kızın son mesajı demekki araştırmaya başladılar olmuş. O da "ciddi ilişkiye başladım o soruyordur seni" demiş kızda böyle demiş demesine göre. Yani bu kızında ne olduğunu tam anlayamadım ve kız bana hiçbir şey yazmadı. Kızda profil resmi olmayan 8 takipçili biri. Senelerdir ilk kez birini gerçek manada samimi bulmuştum ama bu olanlar beni huzursuz etti baya. 30 küsür senedir bekar bir çocuk diyorum konuşmuştur yani zamanında olabilir ama yeni instagram açması ve gizlemesi. Aslında yani keşke o instagram hesabını keşke biraz daha gözlemleseydim diyorum en azından ne yapmak istediğini daha net görebilirdim benim bu davranışımdan sonra o instagram hesabını da sildi. Bunun dışında çok iyi biri çok iyi anlaşıyorduk. Ve çok düşünceli keşke bunlar yaşanmasaydı. Yani kurcalamasaydım zaten hâla da tam bir güven duyuyor olacaktım. Erkeklerde bu tarz durumlar olabilir mi sizce? Normal mi? Sorguladığımda da hep kendini açıklamaya çalışıyor ama insanın içine şüphe düşmesi kadar kötü bir şeyde yok.
iyi de ilk baktiginda silmisti. sonrakinde bulusmaya gelmeden temizlemistir telefonunuO olaydan sonra 2 gün sonra buluştuğumuzda baktığımda silmemişti. Ondan bahsettim.
Anlamadım çünkü net bir şey görmedim. Kızlar sıradan kızlar. Birinin profil resmi bile yok 8 tane takipçisi var. Çoğu kadın zaten korkup kocasının telefonunu eline bile alamıyor burada ahkam kesiyorsunuz komik. Ben çocuk normal demiyorum hatta belki görüşmeyeceğim ama çoğu bundan bin beter şeyler yaşayıp görmezden gelip burada böyle yorumlar yapabiliyor ya komik oluyor. Bu çocukta benim konuştuğum ilk çocuk değil değer verdiğini gördüğüm için biraz uzamış oldu. Telefonum arada takılıyor diye pahalı bir telefon almış bana. Ben de kabul etmedim söz falan olursa anca alırım dedim. Bunun dışında günlük olaylarda da böyle Genel olarak çok düşünceli bu beni düşündürdü zaten.He hala anlamadın yani?
Yok çok fazla erkekle görüştüm tam tersi. Hepsi de gayet okumuş işi gücü olan maddi durumu yerinde kişilerdi çoğuna içim ısınmadı. Ama bu çocuk çok centilmen düşünceli ve kibardı. Saatlerce muhabbet edebiliyorduk bu nedenle ilk kez gönül rahatlığıyla ciddi düşünmüştüm. Telefonuna bakmasaydım da hala aynı düşünüyor olacaktım. Asla güven vermeyen biri gibi durmuyor.iyi de ilk baktiginda silmisti. sonrakinde bulusmaya gelmeden temizlemistir telefonunu
az eski konularına baktim anladığım kadariyla "mufazakar" ailede bi sevgilin olmadan yasamissin. Anca seni evlilik niyetiyle görücü vs ile tanistirmislar da erkekle biryerlere gitmissin.
hayata dair, erkeklere dair bilgin sıfır. haliyle dangalagin teki iki guzel soz söyleyip jest yapinca sen adami iyi sanmissin.
yoksa normal biri olsan, gecmiste bir iki sevgilin olmus olsa mümkün devil bunun aldatma oldugunu anlamaman
Ben o kadınlardan değilim, yorum yapabilirim o zaman.Çoğu kadın zaten korkup kocasının telefonunu eline bile alamıyor burada ahkam kesiyorsunuz komik. Ben çocuk normal demiyorum hatta belki görüşmeyeceğim ama çoğu bundan bin beter şeyler yaşayıp görmezden gelip burada böyle yorumlar yapabiliyor ya komik oluyor.
Görme bozukluğunuz var öyleyse. Adam göstere göstere millete yürüyor. Siz de “sıradan kızlar” deyip kendinizi kandırıyorsunuz.Anlamadım çünkü net bir şey görmedim.
Siz daha 10 gün önce adam "telefonumu vermem" dediği için sayfalarca bunu irdelememiş miydiniz? Nasıl güven vermeyen biri gibi durmuyor?Asla güven vermeyen biri gibi durmuyor.
hee ilkinde ailene kizmistim seni erkeklerden sakına sakına hiç deneyim yasamadan büyüttüler diye ama hayatina cok insan girdiyse bunca seyin ustune hala güvenmen senin saflığın.Yok çok fazla erkekle görüştüm tam tersi. Hepsi de gayet okumuş işi gücü olan maddi durumu yerinde kişilerdi çoğuna içim ısınmadı. Ama bu çocuk çok centilmen düşünceli ve kibardı. Saatlerce muhabbet edebiliyorduk bu nedenle ilk kez gönül rahatlığıyla ciddi düşünmüştüm. Telefonuna bakmasaydım da hala aynı düşünüyor olacaktım. Asla güven vermeyen biri gibi durmuyor.
Her telefonunu gizleyen insan güvenilmez insanmış aslında diyebiliriz o halde. Yani bu gizlilikleri olmasa çok samimi içten davranan biriydi. Telefonunu artık veriyor ancak göreceğimi de görmüş oldum. Bu arada ben normal kız arkadaşa da karşıyım ilk görüştüğüm çocuktan da eski bi kız arkadaşının fotoğrafını beğendiği için ayrılmıştım. Ve o da bütün arkadaşlarını çıkartmıştı. Sonrasında başka bir sebeple yine ayrıldım. Bunu da bu çocuğa anlatmıştım bu nedenle arkadaşı olsada çekinmişte olabilir bilemiyorum ama muhtemelen devam etmeyeceğim birbirimize göre değiliz.Siz daha 10 gün önce adam "telefonumu vermem" dediği için sayfalarca bunu irdelememiş miydiniz? Nasıl güven vermeyen biri gibi durmuyor?
Telefonu artık veriyor çünkü önlemini aldı. Ya ikinci bir telefon aldı, ya whatsappta ilgili konuşmaları sessize veya arşive aldı. Ya da her yazışmasını siliyor.Her telefonunu gizleyen insan güvenilmez insanmış aslında diyebiliriz o halde. Yani bu gizlilikleri olmasa çok samimi içten davranan biriydi. Telefonunu artık veriyor ancak göreceğimi de görmüş oldum. Bu arada ben normal kız arkadaşa da karşıyım ilk görüştüğüm çocuktan da eski bi kız arkadaşının fotoğrafını beğendiği için ayrılmıştım. Ve o da bütün arkadaşlarını çıkartmıştı. Sonrasında başka bir sebeple yine ayrıldım. Bunu da bu çocuğa anlatmıştım bu nedenle arkadaşı olsada çekinmişte olabilir bilemiyorum ama muhtemelen devam etmeyeceğim birbirimize göre değiliz.
O kızı eklemediki eklediği başka biri ve uygunsuz mesajları silecek kadar durmadı telefon elinde ben bir şey silip silmediğini bile pek göremedim ama silmiş olabilir dedim bu benim kendi düşüncem ki silse o süre zarfında en fazla bir mesaj falan silebilir. Şifresini girdi 2 3 saniye geçti aldım elinden telefonu. Ayrıca size laf anlatamayacağım, ben bir görüştüğüm çocuğun gmail şifresine kadar biliyordum. Hatta whatsapımı vereyim bilgisayarına kur demişti genel olarak şüpheci biri olduğum için. Size de sevgiliniz bu kadar alan tanıyor mu merak ettim.hee ilkinde ailene kizmistim seni erkeklerden sakına sakına hiç deneyim yasamadan büyüttüler diye ama hayatina cok insan girdiyse bunca seyin ustune hala güvenmen senin saflığın.
kimsenin duzgun sevgilisi, nisanlisi, eşi hayatindaki insandan gizli gizli ikinci hesap acip karı kız eklemiyor emin olabilirsin. boyle sey yapanın zaten amaci cirkindir ki ondan gizliyordur.
benim de ikinci hesabim var. yillar önce seyahat blogu gibi kullanirim dedim sonrada sıkıldım bıraktım. yüzlerce insani hep oradan takip ediyorum. kendi instamda sadece esim dostum var. takip etmek istedigim sayfalar, hesaplar, sehayat hobi dekorasyon hesaplari falan hep oradan.
sevgilim de bilir ki ikinci hesabim var çünkü gönderiyi göndermek yerine instada kaydederim ona izletmek istediğim seyleri bulusunca acar izleriz. bazen kendi hesabimdan cikip bu hesaba girerim falan. ona "bu benim ikinci hesabim" diye aciklama yapmam ama gizlemem de.
arada cok büyük bir fark var.
bir kiz mesaj atmis. adam sana gostermek yerine silmis eline oyle vermis. cocuk avutur gibi.
ki sen safmissin, kanmissin. sonradan bilerek mesajlarin uygunsuzlarini temizlemis telefonu sana vermis sen de bakmissin, mutlu olmussunşov icin kizi silmis ama sonra gizli hesap açmış hemen eklemis. bunu da görmüşsün. senin öğrendiğini öğrenince cocuk kandirir gibi kizi silmis.
bunca seye hala miden bulanmamis, "bana karşı harika, telefon aldi beni seviyor" diyorsun.
demek ki cidden safsin
bu ask degil. kanmak istemek de degil
bu cidden saflik
Önceki konunuzu hatırlıyorum bunun hepsini okumadım adam yanlış bir adamim diye bağırıyor yani şöyle bir adam icin konu açıp parmak yormaya değmez kendinize kötülük yapiyorsunuz ufacik sevgi kırıntısı ariyorsunuzArkadaşlar evleneceğiniz erkeğin 7 bilgisayarının olması normal mi karşılardınız? Birinci konum bu. İkinci olarak da bu kişinin Daha önce de telefon özelimdir diyen biri olduğunu anlatmıştım. Bir kere otururken bana bir şey gösteriyordu bir kızdan mesaj geldi sonra açmak istemedi mesajı ben ısrar ettim. Sonra telefonu kendine çekti, bir şeyleri silip açtı sanki anlayamadım, kızla da arkadaşça konuşuyorlarmış baktığım mesajlarda çok bir şey yoktu ama zaten 2 3 tane mesaj kalmıştı o da sadece kızdan gelen son mesajlar. Birkaç gün sonra baktım yine o kız arıyor. Diyorki gününü anlatmak için arıyor bayadır muhabbet ediyorduk zamanında marketten tanışmışlar ve arkadaşlarmış. Bilemiyorum artık anlattığı böyle. Sonra kızı sildi yanımda takipten de çıkardı. İnstagramında takip ettiği çoğu kızı da zaten o gün işteyken takipten çıkarmış. Ancak yeni bir hesap açmıştı benim farketmeyeceğimi düşündü ki o hesapta bi şekilde benim önüme düştü. Oradan da sadece bir kızı takip etmiş muhtemelen diğer instagramından sildiği bir kızdı. Bu hesabını da açalı 2 gün olmuştu. Ben dayanamadım kıza nereden tanıştıklarını sordum, aslında gönül ilişkilerimi var merak ettim. Kız bana cevap atmadı ve gidip çocuğa sormuş yani kıza da çok kızdım sen bana doğruyu yanlışı söylesene gidip çocuğa sorana kadar. Baktım çocuk yeni hesabından bu kızı takipten çıkardı bu olayın üstüne. Akşam buluştuk ve sordum ilk inkar etti sonra hesabını açtırdım. Kızın son mesajı demekki araştırmaya başladılar olmuş. O da "ciddi ilişkiye başladım o soruyordur seni" demiş kızda böyle demiş demesine göre. Yani bu kızında ne olduğunu tam anlayamadım ve kız bana hiçbir şey yazmadı. Kızda profil resmi olmayan 8 takipçili biri. Senelerdir ilk kez birini gerçek manada samimi bulmuştum ama bu olanlar beni huzursuz etti baya. 30 küsür senedir bekar bir çocuk diyorum konuşmuştur yani zamanında olabilir ama yeni instagram açması ve gizlemesi. Aslında yani keşke o instagram hesabını keşke biraz daha gözlemleseydim diyorum en azından ne yapmak istediğini daha net görebilirdim benim bu davranışımdan sonra o instagram hesabını da sildi. Bunun dışında çok iyi biri çok iyi anlaşıyorduk. Ve çok düşünceli keşke bunlar yaşanmasaydı. Yani kurcalamasaydım zaten hâla da tam bir güven duyuyor olacaktım. Erkeklerde bu tarz durumlar olabilir mi sizce? Normal mi? Sorguladığımda da hep kendini açıklamaya çalışıyor ama insanın içine şüphe düşmesi kadar kötü bir şeyde yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?