hee ilkinde ailene kizmistim seni erkeklerden sakına sakına hiç deneyim yasamadan büyüttüler diye ama hayatina cok insan girdiyse bunca seyin ustune hala güvenmen senin saflığın.
kimsenin duzgun sevgilisi, nisanlisi, eşi hayatindaki insandan gizli gizli ikinci hesap acip karı kız eklemiyor emin olabilirsin. boyle sey yapanın zaten amaci cirkindir ki ondan gizliyordur.
benim de ikinci hesabim var. yillar önce seyahat blogu gibi kullanirim dedim sonrada sıkıldım bıraktım. yüzlerce insani hep oradan takip ediyorum. kendi instamda sadece esim dostum var. takip etmek istedigim sayfalar, hesaplar, sehayat hobi dekorasyon hesaplari falan hep oradan.
sevgilim de bilir ki ikinci hesabim var çünkü gönderiyi göndermek yerine instada kaydederim ona izletmek istediğim seyleri bulusunca acar izleriz. bazen kendi hesabimdan cikip bu hesaba girerim falan. ona "bu benim ikinci hesabim" diye aciklama yapmam ama gizlemem de.
arada cok büyük bir fark var.
bir kiz mesaj atmis. adam sana gostermek yerine silmis eline oyle vermis. cocuk avutur gibi.
ki sen safmissin, kanmissin. sonradan bilerek mesajlarin uygunsuzlarini temizlemis telefonu sana vermis sen de bakmissin, mutlu olmussun

şov icin kizi silmis ama sonra gizli hesap açmış hemen eklemis. bunu da görmüşsün. senin öğrendiğini öğrenince cocuk kandirir gibi kizi silmis.
bunca seye hala miden bulanmamis, "bana karşı harika, telefon aldi beni seviyor" diyorsun.
demek ki cidden safsin
bu ask degil. kanmak istemek de degil
bu cidden saflik