• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeğin anneci olduğunu nasıl anlarız?

zezella

ay bak tahsin geliyorlar soldan soldan.
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
2.905
7.949
158
Herkese iyi akşamlar dilerim.

Bu aralar görüştüğüm biri var, genel olarak iyi anlaşıyoruz. Baya umutluyum kendisinden ilerisi için. Her şey iyi hoş da benim aklıma takılan bir şey var.

Bu kişinin annesi onun anlattığı kadarıyla edindiğim izlenime göre baya müdahaleci bir tip. Yani kadın çok fazla şeye karışıyor oğlu kocaman olmuş sonuçta ama hep bi kendine bağlama çabası var. Endişeli de biri, hatta bu çocuk geçmişte panik bozukluk yaşamış bunda annesinin de etkisi olduğuna inanıyor, ben de öyle.

Soruma gelecek olursam, burada her gün açılan konuları görüyorum ve tecrübeli hanımlardan fikir almak isterim. Benim için birinin annesine düşkün olması değil kötü olan, kendi bireyselliğini gerçekleştirememiş ve annesinin uzantısı olmuş olmak. Görüştüğüm kişi öyle aman aman düşkün değil annesine ama önemli olan onun annesiyle olan bağının sağlıklı olup olmadığını anlamak. Bu konuda somut bir sıkıntı görmedim anneci olduğuna dair ama nedense şüphelerim var.

Evet, sizce bir erkeğin anneci olup olmadığını nasıl anlarım? Neleri gözlemlemem lazım?

Şimdi eğer asırı bi hareket görürsen emn olursun mesela anneye danışmadan bi hırka bile alamıyorsa vs onda sorun var demektir.
Ama hiç bi ipucu yakalayamasan bile evlenme sürecinde ortaya çıkmayacagının garantisi yok.
Tabi anam bizi rahat bırakmaz demiş adam satıraralarında bence. İş ciddiye binmeden anneyle tanış madem.

Şimdi eğer asırı bi hareket görürsen emn olursun mesela anneye danışmadan bi hırka bile alamıyorsa vs onda sorun var demektir.
Ama hiç bi ipucu yakalayamasan bile evlenme sürecinde ortaya çıkmayacagının garantisi yok.
Tabi anam bizi rahat bırakmaz demiş adam satıraralarında bence. İş ciddiye binmeden anneyle tanış madem.

Kadın bana kıl oldu daha tanışmadan. Mesela çocukla uzaktan tanıştık biz, benim yanıma gelecekti görüşmeye. Kıyameti kopardı vay efendim bu bir tuzak olabilirmiş de uzaktan tanışmışız ben onu terör örgütüne bile sokabilirmişim :KK53:

Benim ailem bir güneydoğu şehrinde yaşıyor, bundan dolayı böyle düşündü herhalde. Ama bana şimdiden böbrekçi muamelesi yapan ve negatif bir başlangıcımız olan bir kadın bana rahat verir mi ilerde?

Yukarıda da dediğiniz gibi..
Kendi bireyselliğini gerçekleştirememiş insanlarla yola çıkmayın sonra burada vah ben ne yaptım şeklinde karşımıza çıkıyor..
Herkes annesine düşkün , herkes anneci başlık yetersiz olmuş ama naçizane fikrim davranışlarından anlayabilirsiniz ..

Bi el atıverin hanımlar yoksa yarın bi gün yanlış evlilik yapıp kadınlar kulübü daimi üyesi olucam :KK70:

istisnalar vardır ama erkekler evlenmeden önce eve ugramayan annenin yüzünü görmeyen tipler
evlendikten sonra hatta yüzükler takılınca direk anne mevzusuna balıklama dalıp bir de o benim annemci oluyorlar.
hayal kurmaya gerek yok her erkek teraziyi dengede tutamıyor
biri annem biri eşim diyebilen nadir

Bu aralar görüştüğüm biri var, genel olarak iyi anlaşıyoruz. Baya umutluyum kendisinden ilerisi için. Her şey iyi hoş da benim aklıma takılan bir şey var.

Bu kişinin annesi onun anlattığı kadarıyla edindiğim izlenime göre baya müdahaleci bir tip. Yani kadın çok fazla şeye karışıyor oğlu kocaman olmuş sonuçta ama hep bi kendine bağlama çabası var. Endişeli de biri, hatta bu çocuk geçmişte panik bozukluk yaşamış bunda annesinin de etkisi olduğuna inanıyor, ben de öyle.

Soruma gelecek olursam, burada her gün açılan konuları görüyorum ve tecrübeli hanımlardan fikir almak isterim. Benim için birinin annesine düşkün olması değil kötü olan, kendi bireyselliğini gerçekleştirememiş ve annesinin uzantısı olmuş olmak. Görüştüğüm kişi öyle aman aman düşkün değil annesine ama önemli olan onun annesiyle olan bağının sağlıklı olup olmadığını anlamak. Bu konuda somut bir sıkıntı görmedim anneci olduğuna dair ama nedense şüphelerim var.

Evet, sizce bir erkeğin anneci olup olmadığını nasıl anlarım? Neleri gözlemlemem lazım?
Anne oğulcu mu ona bak derim, ilerde evlilik olursa eş adayı annesine müdahale ettirmeye bilir ama annesi dediğim dedik oğlum da oğlum paylaşamamazlık durumları olur mu bu kısmıda önemli. Malesef böyle örnekleride var(benim k.v. gibi) eşim anneci değil ama k.v. herşeye müdahale bi tipti, tipti diyorum 6 ay geçti görüşmüyoruz anladın sebebini

Kadın bana kıl oldu daha tanışmadan. Mesela çocukla uzaktan tanıştık biz, benim yanıma gelecekti görüşmeye. Kıyameti kopardı vay efendim bu bir tuzak olabilirmiş de uzaktan tanışmışız ben onu terör örgütüne bile sokabilirmişim :KK53:

Benim ailem bir güneydoğu şehrinde yaşıyor, bundan dolayı böyle düşündü herhalde. Ama bana şimdiden böbrekçi muamelesi yapan ve negatif bir başlangıcımız olan bir kadın bana rahat verir mi ilerde?

Geçmiş olsun, anası pek normal değil gibi. Oyunbozanlık yapmak istemem ama bu kadar kafatasçı tiplerin oğullarının da çok farklı yetişmesini ve farklı bir zihniyette olmasını bekleme.

istisnalar vardır ama erkekler evlenmeden önce eve ugramayan annenin yüzünü görmeyen tipler
evlendikten sonra hatta yüzükler takılınca direk anne mevzusuna balıklama dalıp bir de o benim annemci oluyorlar.
hayal kurmaya gerek yok her erkek teraziyi dengede tutamıyor
biri annem biri eşim diyebilen nadir
Aynennnnnn katılıyorun

Annenimi cok seviyorsun? Babanimi? Diye sorabilirsin .gercekten aklima bu geldi daha kucukken sorulan bir sorudur.yani vardir bir hikmeti eger ikisini de derse yalannn inanmaa gozu hafif kayiyorsa kesinlikle Annesini seviyordur:))

Annesiyle tanistiniz mi
Tanismadan anlayamazsiniz.
Örnek..bir araya gelin daha sonra annesi hakkinda kötü yorumlarda bulunun bakalim hemen mudaheleye gecicek mi:KK56:

Kadınla tanış doğal davran. Hala senden şüphelenirse anla ki normal değildir ona iyi davran çocuk yokken "senin çocuk sağlıklı mı iyi bakıyor musun organları ne durumda hehe:KK53:" de sevgiline de anneni çok sevdim ne şeker de :KK53:

Bence bazisi kendini cok iyi gizliyor.. Bkz. eski eşim.. Ayaklari uzerinde duran, bagimsiz, akli basinda, ailesine gereken kiymeti verip yanlislarini da gorebilen biri gibi gorunuyordu, inanilmaz saygi duymustum hatta.. Sonuc, fiyasko..
Bazisi da baya baya belli ediyor, daha aileyle tanismayla başlıyor ortalik karismaya.. Hele de kotu niyetli, hadsiz bi kadinsa annesi, katlanilmiyor veya mutsuz sekilde devam ediliyor..

Çok kolay anlarsın biraz dikkat ederek.
Tam konum...Yazıcam
Ama önce vatandaşın yaşını öğrenelim
Bir de annesinin terörist vs konusmasını sen nasıl öğrendin?

Bence hiç bulaşmayın.. Kadın tuhaf.. Oğlu da iki gün sonra anasının gazına gelip size abuk subuk suçlamalarla gelebilir.. Onu mu çekeceksiniz? İlişkinin başındaysanız bence bitirin.. Bne korkarıp böyle tiplerden.. Terör örgütü, böbrekçi falan ne yahu.? Oğlunu da panik atak etmiş.. Sizi de eder mazallah..

Back
X