• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeğin anneci olduğunu nasıl anlarız?

Gercekten aynılarını yaşamışsınız belirtilerin resmen ustelik kocası hayatta ve baska oğlu da var...Bi de olmasaydı...

Sorun kesinlikle bu tip kadınların kocalarından vazgecmiş ve onun yerine yetiştirdiği oğullarını kaybetmek istememeleri...Bu hastalıklı bi düşünce ve yaşam tarzı...Tabiki her evlat annesine destek olacak yeri geldiğinde ama işin ayarı kaçmamalı...Zaten böyle böyle boşanmaya gidiyor evlilik sonra da gelini sucluyorlar. Biz onu el üstünde tuttuk demişti bi keresinde oğlu boşanan biri gelini için...Bu cümleden bile belli herşey yani "biz" derken sen ve oğlun..Biz olması gereken oglun ve karısıydı aslında...Biz onu el üstünde tuttuk yani siz ailesiniz gelin de dısarda...
Kesinlikle oyle..
Bi de bu tiplerde cidden muthis bi kompleks oluyor.. Hep baskalari suclu, gelin, gelinin annesi, gelinin babasi dayisi amcasi..

Ne yapsan da kendini anlatamiyorsun..
Biz evliyken de, bosanirken de eski esim biraz da olsa anlamisti artik neler oldugunu, annesinin bile isteye verdigi zararları ama is isten gecmisti, bende her sey tukenmisti.. Aileme dilleri uzanmasaydi ilk gunlerden, belki biraz daha dayanabilirdim ama acitacak her yerden geldi vurdu o kadin.. Basimin ustunde tasidigim halde ustelik.. Nankorluk, hainlik kör ediyor bazi insanlari..
Eski esim farkettigi halde donemedim, nicin? Cunku dedigim gibi, bu bi hastalik, adam dogdugu gunden itibaren işlenmiş, aşması imkansiza yakin, gorur ama bas edemez.. O nedenle de pes ettim zaten..

:KK53:
Şaka bi yana, gercekten cok acı.. Sırtını dayamayi, "kocam" diye güvenle sarmayi, sarilmayi istedigin ve aslinda seni gercekten cok seven adam bu hastalığı yuzunden kendi hayatini da senin hayatini da mahvediyor, hic ugruna hem de.. Kompleksli, kotu niyetli, bile isteye zalimlik yapan birileri icin hem de..
Bu gercekten bi hastalık.. Bilincaltina doğdukları gunden itibaren islenmis bi esaret.. Ellerinde degil, farkinda bile değiller.. Cok cok yazik..
Etrafındaki insanları zehirleyip öldürmek amaçları mutluluk huzur batar böyle insanlara sende onun kadar annesine değer vereyim diyorsun sevdiğimin annesi diyorsun elinden gelenin en iyisini yapıyorsun amaş hiç bir şekilde sevilmiyorsun annesi severse seni o da sever annesi istemeyince bu prenses beylerimizde bizi istemezler ama bizimde bi sınırımız var dimi aha al avucunu yala der gideriz acısını da çekeriz yani köpek muamelesi göreceğimize kendimize saygımızı kaybedeceğimize yolveririm daha iyi

Bizim sorun sadece eski esimin anneci olmasi degildi malesef.. Sorunlar yumağı bi aileye düştüm ben ve zehirleri aileme kadar sicradi ilk haftadan.. Roman yazmak istemiyorum burda.. Ben 1 sene devam edebildim, sabirli biri oldugum halde.. Bosanmak son secenek olmali, bunu hep soylerim, elden gelen yapilmali, en azindan pisman olmamak adina.. Her evlilik ayni degil, kimisi de kurtuluyor, mutlu da oluyorlar Allah in izniyle..

Sizin kurtulmanıza sevindim. Ben ise ikinci seçenek gerçekleşsin diye uğraşanlardanım.

Hepimiz için hayırlısı olsun.

Kesinlikle oyle..
Bi de bu tiplerde cidden muthis bi kompleks oluyor.. Hep baskalari suclu, gelin, gelinin annesi, gelinin babasi dayisi amcasi..

Ne yapsan da kendini anlatamiyorsun..
Biz evliyken de, bosanirken de eski esim biraz da olsa anlamisti artik neler oldugunu, annesinin bile isteye verdigi zararları ama is isten gecmisti, bende her sey tukenmisti.. Aileme dilleri uzanmasaydi ilk gunlerden, belki biraz daha dayanabilirdim ama acitacak her yerden geldi vurdu o kadin.. Basimin ustunde tasidigim halde ustelik.. Nankorluk, hainlik kör ediyor bazi insanlari..
Eski esim farkettigi halde donemedim, nicin? Cunku dedigim gibi, bu bi hastalik, adam dogdugu gunden itibaren işlenmiş, aşması imkansiza yakin, gorur ama bas edemez.. O nedenle de pes ettim zaten..

Nasıl vicdanı rahat yasayabiliyorlar bi evliliği yıkıp gercekten anlaması cok zor...Oğullarının turşusunu kurup otursunlar...

Etrafındaki insanları zehirleyip öldürmek amaçları mutluluk huzur batar böyle insanlara sende onun kadar annesine değer vereyim diyorsun sevdiğimin annesi diyorsun elinden gelenin en iyisini yapıyorsun amaş hiç bir şekilde sevilmiyorsun annesi severse seni o da sever annesi istemeyince bu prenses beylerimizde bizi istemezler ama bizimde bi sınırımız var dimi aha al avucunu yala der gideriz acısını da çekeriz yani köpek muamelesi göreceğimize kendimize saygımızı kaybedeceğimize yolveririm daha iyi
Dedigin gibi, baskalarini uzmekten, huzur bozmaktan beslenen ruh hastalari bu tur kadinlar..
Eski esim aslinda cok merhametliydi, bazen korumaya da cabaladi eminim, hatta suna da eminim, bu bagimliligi olmasa veya anasi iyi yonlendiren bi anne olsaydi mukemmel bi koca olurdu.. Ama annecilik, annenin isledikleri sonucu olusan kompleks, takintilar, hadsizlik vs her seyi mahvetti..
Hep derler ya, dayak yok kumar yok vs, bu da psikolojik eziyet.. Hafif mi?

Bazılarında annesi seni sevse de kar etmiyor çünkü zaten annesini aslında o da çok sevmiyor...Herşey kurgudan korkudan ibaret

Nasıl vicdanı rahat yasayabiliyorlar bi evliliği yıkıp gercekten anlaması cok zor...Oğullarının turşusunu kurup otursunlar...
Onlar kendilerini suclu görmüyorlar ki vicdan yapsinlar.. Her hadsizlik her sey onlara hak.. Ogullari arada mutsuz olmus, uzulmus, ne olacak ki? Zafere giden yolda cekilen cile kutsaldir :KK53:

Bazılarında annesi seni sevse de kar etmiyor çünkü zaten annesini aslında o da çok sevmiyor...Herşey kurgudan korkudan ibaret
Suclu hissediyor bilincaltinda, istemdışı.. Farkediyor belki, aşmak istiyor ama beceremiyor, yine giriyor annesinin yörüngesine..
Eski esim tam da oyleydi, aslinda baya baya farkindaydi ama aşamiyordu.. Idare ettigini saniyordu ama çözümü genelde beni ezmek, kirmak ve kendinden sogutmakti..

Dedigin gibi, baskalarini uzmekten, huzur bozmaktan beslenen ruh hastalari bu tur kadinlar..
Eski esim aslinda cok merhametliydi, bazen korumaya da cabaladi eminim, hatta suna da eminim, bu bagimliligi olmasa veya anasi iyi yonlendiren bi anne olsaydi mukemmel bi koca olurdu.. Ama annecilik, annenin isledikleri sonucu olusan kompleks, takintilar, hadsizlik vs her seyi mahvetti..
Hep derler ya, dayak yok kumar yok vs, bu da psikolojik eziyet.. Hafif mi?
Asla hafif değil bence en eziyetlisi..
Malesef aileden gelen huylar olduğu için değişmeyecek hep öyle gidecektir iyi yönleri her insanda olduğu gibi oluyor hatta insan hep iyi yönlerini görmek istiyor ama insanız işte çok farklı bi psikolojik baskı olduğu için dayanamıyorsun

Asla hafif değil bence en eziyetlisi..
Malesef aileden gelen huylar olduğu için değişmeyecek hep öyle gidecektir iyi yönleri her insanda olduğu gibi oluyor hatta insan hep iyi yönlerini görmek istiyor ama insanız işte çok farklı bi psikolojik baskı olduğu için dayanamıyorsun
Kesinlikle, dusunuyorsun, adamin şu şu şu huylari cok cok iyi, aradigin bi cok ozellik onda var ama cok mutsuzsun, neden? Malum.. Oyle tuhaf bi sey ki, işin icinden cikamiyorsun.. Basit kaynana kiskancligi, itişmesi de degil olay, fitne, fesat, IFTIRA YALAN DOLAN, her sey var isin icinde, alttan alttan.. Kabus gibi ya..

Aynen öyle bu tip erkeklerin normal olduğunu düşünmüyorum ben hep mutsuzlar bide mutsuz etmeye odaklılar yani hiç normal değil şimdi biri çıkarsa karşıma annesi olmasın diyorum benimde psikoloji pert :deli:

Kesinlikle, dusunuyorsun, adamin şu şu şu huylari cok cok iyi, aradigin bi cok ozellik onda var ama cok mutsuzsun, neden? Malum.. Oyle tuhaf bi sey ki, işin icinden cikamiyorsun.. Basit kaynana kiskancligi, itişmesi de degil olay, fitne, fesat, IFTIRA YALAN DOLAN, her sey var isin icinde, alttan alttan.. Kabus gibi ya..
Çok ağır bi imtihan Allah hiç kimseye yaşatmasın hele eşini ailesini bütün iyi niyetiyle sevmeye çalışan bizim gibi gerçekleri göremeyenlere hiç vermesin Rabbim

Eeeee noldu şimdi yani boşattı oğlunu dizinin dibine mi oturttu? Yine herişine koşturuyor mu yoksa o sadece evliyken miydi

Eeeee noldu şimdi yani boşattı oğlunu dizinin dibine mi oturttu? Yine herişine koşturuyor mu yoksa o sadece evliyken miydi
Bilmiyorum, bildigim eski esim ayrilmayi hic istememisti, sonrasinda da cok zorlandi, zorlanir cunku suclular, kotu biri degildi dedigim gibi, vicdan azabi yasadi o benden farkli olarak.. Ailesine de epey tepki koydu, duydum ve biliyorum.. Amaa is isten gecti iste..
Sonrasinda da bana ulasti ama ben asla inanmiyorum, inanmadim.. Cunku ne kadar gorse de aci cekse de AŞAMAZ!
Ve şuna da eminim, en en en mukemmel kizi da bulsalar aynisini yapacaklar..

Çok ağır bi imtihan Allah hiç kimseye yaşatmasın hele eşini ailesini bütün iyi niyetiyle sevmeye çalışan bizim gibi gerçekleri göremeyenlere hiç vermesin Rabbim
Aminnn amin amin..
Babam anneme demis ki ben sozlu ya da nisanliyken (yani en başlarda, b.kluklar cikmaya baslamadan), "lavanta o aileden kimi gorse gozleri ışıl ışıl oluyor, ne guzel"
Nedendi bu? Delicesine sevdigim adamin ailesiydi onlar, tabii ki cok sevecektim!
Beni o kosulsuz sevgi dolu halden nefretten kapkara olacak hale nasil getirdiler, diyecek kelime yok cidden.. Eminim benzerini hatta aynisini yasadin..

Aminnn amin amin..
Babam anneme demis ki ben sozlu ya da nisanliyken (yani en başlarda, b.kluklar cikmaya baslamadan), "lavanta o aileden kimi gorse gozleri ışıl ışıl oluyor, ne guzel"
Nedendi bu? Delicesine sevdigim adamin ailesiydi onlar, tabii ki cok sevecektim!
Beni o kosulsuz sevgi dolu halden nefretten kapkara olacak hale nasil getirdiler, diyecek kelime yok cidden.. Eminim benzerini hatta aynisini yasadin..
Ben nişandan döndüm düğüne 1 ay kala hatta yorum yapmıştın konuma güzel lavantacığııım

Ben nişandan döndüm düğüne 1 ay kala hatta yorum yapmıştın konuma güzel lavantacığııım
Doğrudur canim.. Seni evli olarak hatirlamiyorum aslinda sasirdim burda ilkin, sonra takilmadim, forumda o kadar cok kisiyle dertlesiyoruz, dertleniyoruz ki..
Cok sevindim evlenmeden kurtulduguna.. Bundan sonra cok mutlu ol insaAllah..

Back
X