- 25 Ağustos 2014
- 21.053
- 50.319
- 798
Kesinlikle oyle..Gercekten aynılarını yaşamışsınız belirtilerin resmen ustelik kocası hayatta ve baska oğlu da var...Bi de olmasaydı...
Sorun kesinlikle bu tip kadınların kocalarından vazgecmiş ve onun yerine yetiştirdiği oğullarını kaybetmek istememeleri...Bu hastalıklı bi düşünce ve yaşam tarzı...Tabiki her evlat annesine destek olacak yeri geldiğinde ama işin ayarı kaçmamalı...Zaten böyle böyle boşanmaya gidiyor evlilik sonra da gelini sucluyorlar. Biz onu el üstünde tuttuk demişti bi keresinde oğlu boşanan biri gelini için...Bu cümleden bile belli herşey yani "biz" derken sen ve oğlun..Biz olması gereken oglun ve karısıydı aslında...Biz onu el üstünde tuttuk yani siz ailesiniz gelin de dısarda...
Bi de bu tiplerde cidden muthis bi kompleks oluyor.. Hep baskalari suclu, gelin, gelinin annesi, gelinin babasi dayisi amcasi..
Ne yapsan da kendini anlatamiyorsun..
Biz evliyken de, bosanirken de eski esim biraz da olsa anlamisti artik neler oldugunu, annesinin bile isteye verdigi zararları ama is isten gecmisti, bende her sey tukenmisti.. Aileme dilleri uzanmasaydi ilk gunlerden, belki biraz daha dayanabilirdim ama acitacak her yerden geldi vurdu o kadin.. Basimin ustunde tasidigim halde ustelik.. Nankorluk, hainlik kör ediyor bazi insanlari..
Eski esim farkettigi halde donemedim, nicin? Cunku dedigim gibi, bu bi hastalik, adam dogdugu gunden itibaren işlenmiş, aşması imkansiza yakin, gorur ama bas edemez.. O nedenle de pes ettim zaten..