- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genellemelerden hoslanmamakla birlikte, bazi maddelere şiddetle katılıyorum..Anneci erkek potansiyeli şöyle olur
* babası rahmetli olmuşsa hele ki tek erkek çocuksa
* konusurken annem kelimesi çok geciosa
* çarşıya pazara sürekli beraber gidiliosa
* senin durumunda daha yeni tanıstıgı kızı hemen anlatıosa annesine demekki herseyi anlatıyor
* ikiniz cıktıgınızda annesi arıyorsa her zaman istisnasız
* annesinden bahsederken "kadıncağız" kelimesini kullanıpduruyorsa, anasının ne kadar cefakar vefakar oldugunu sık dile getiriosa..
* hertürlü tamirat işi babadan değil oğlandan soruluyorsa...oğluum koş doğal gaz bitti, çamasır mak. bozuldu gibi...
* babası hayattaysa ve anası her hastaneye gidişinde oğluyla gidiosa
Yol yakınken kesinlikle adam ne kadar parlak olursa olsun kaç derim..
Genellemelerden hoslanmamakla birlikte, bazi maddelere şiddetle katılıyorum..
Anneci erkek mağduru biri olarak,Zaten kesin değil risk oluşturabilir diye yazdım...gerisi değerlendirmeye kalmış
Baya bildiğin ana kuzusu tarifiGenellemelerden hoslanmamakla birlikte, bazi maddelere şiddetle katılıyorum..
Nasıl insan sarrafı olunur adlı eseri siz mi yazdınız efenimAnneci erkek mağduru biri olarak,
*benimle oldugunu bildigi anlarda 500 kere b.ktan sebeplerle aramasi (evliyken ozellikle)
*genc oldugu, kocasi oldugu, baska oglu sa olduğu halde eski esimi kocasi sanmasi, marketten resmi daireye, her isini onunla halletmek istemesi
*annenin ideal kadinligi, vefakar, cefakar ve mazlum(!) oluşunun alakali alakasiz laf aralarinda gundeme gelmesi
.
.
.
Artirabilirim ama yazdiginiz orneklerden gitmek istedim, aynilarini yazdim o yuzden..
"Ne var ki bunlarda, oglu degil mi kadinin" itirazları yukselebilir.. Ancak olay o kadar basit degil ne yazik ki.. Bu kotu niyetli annelerin oglu olan "anacı" erkeklerle ömür gecirmek degildir evlilik, sadece ömür boyu bi tarafini da yirtsan yaranamamaktir.. Ailen sorun olur, sen sorun olursun ama esas sorun olan annesine asla ve asla toz kondurulmaz, her sey apacik ortada oldugu halde..
Allah muhafaza diyorum..
Bence bazisi kendini cok iyi gizliyor.. Bkz. eski eşim.. Ayaklari uzerinde duran, bagimsiz, akli basinda, ailesine gereken kiymeti verip yanlislarini da gorebilen biri gibi gorunuyordu, inanilmaz saygi duymustum hatta.. Sonuc, fiyasko..
Bazisi da baya baya belli ediyor, daha aileyle tanismayla başlıyor ortalik karismaya.. Hele de kotu niyetli, hadsiz bi kadinsa annesi, katlanilmiyor veya mutsuz sekilde devam ediliyor..
Hayir, "anaci bir erkekten nasil kurtuldum" adli eserin yazariyim efendimBaya bildiğin ana kuzusu tarifi
Nasıl insan sarrafı olunur adlı eseri siz mi yazdınız efenim![]()
Sizin kadar olamasakta biz de kurtulduk efendimHayir, "anaci bir erkekten nasil kurtuldum" adli eserin yazariyim efendim![]()
Hayir, "anaci bir erkekten nasil kurtuldum" adli eserin yazariyim efendim![]()
Bi de annesini kralice gibi agirlayip kölesi bile olsan suclusun, eksiksin, hatalisin.. Ne olursa olsun anneciginin hakli olduğu bi nokta vardir (en en haksiz ve edepsiz oldugu konuda bile)..Kesinlikle katılıyorum, benim eşim de evlenmeden önce ailesi uzağa giderdi ayda bir bile aramazdı. Kv arar telefonda bana ağlardı, bizi hiç aramıyor, durumu nasıl, sen söyle arasın bizi diye, eşim de evlenmeden önce çok eleştirirdi annesini, umursamazdı. Sonra ikisi bir oldu benim anamı ağlatmaya başladılar.
Anneci erkek gerçekten iğrenç oluyor. Ben aramasam da sen ara, anam çilekeş anam, hakkı ödenmez moduna giriyorlar. Çok çok dikkat edin. Umarım gönlünüzce olur.
Bizim sorun sadece eski esimin anneci olmasi degildi malesef.. Sorunlar yumağı bi aileye düştüm ben ve zehirleri aileme kadar sicradi ilk haftadan.. Roman yazmak istemiyorum burda.. Ben 1 sene devam edebildim, sabirli biri oldugum halde.. Bosanmak son secenek olmali, bunu hep soylerim, elden gelen yapilmali, en azindan pisman olmamak adina.. Her evlilik ayni degil, kimisi de kurtuluyor, mutlu da oluyorlar Allah in izniyle..Ben de ne kadar süre dayandığınızı öğrenebilir miyim acaba ? Ona göre kendime ömür biçeceğim de.
Anneci erkek mağduru biri olarak,
*benimle oldugunu bildigi anlarda 500 kere b.ktan sebeplerle aramasi (evliyken ozellikle)
*genc oldugu, kocasi oldugu, baska oglu sa olduğu halde eski esimi kocasi sanmasi, marketten resmi daireye, her isini onunla halletmek istemesi
*annenin ideal kadinligi, vefakar, cefakar ve mazlum(!) oluşunun alakali alakasiz laf aralarinda gundeme gelmesi
.
.
.
Artirabilirim ama yazdiginiz orneklerden gitmek istedim, aynilarini yazdim o yuzden..
"Ne var ki bunlarda, oglu degil mi kadinin" itirazları yukselebilir.. Ancak olay o kadar basit degil ne yazik ki.. Bu kotu niyetli annelerin oglu olan "anacı" erkeklerle evlilik, ömür gecirmek, hayati paylasmak degildir, sadece ömür boyu bi tarafini da yirtsan yaranamamaktir.. Ailen sorun olur, sen sorun olursun ama esas sorun olan annesine asla ve asla toz kondurulmaz, her sey apacik ortada oldugu halde..
Allah muhafaza diyorum..
Evlenmeden anlamak mumkun degil canim. Sevgiliyken bakiyosun ailesine karsi oyle asi oyle atarli. Hele ki senin icin dunyalari yakiyor herkesi karsisina aliyor. Nikahi kiyip kendi evine geciyorsun.. Aaa.. O da ne.. Adam boyut atlamis.. Ana kuzusu olmus.. En kucuk seyden sen ailemi sevmiyorsun.. Hep onlar hakkinda kotu dusunuyorsun.. Fesatsin hasetsin bilmem ne.. Ailesi de mudahaleci ve cikarciysa vay haline.. Atiyor seni ailesinin onune acimayin parcalayin diyor.. Gercekten tuhaf gelecek ama erkeklerin bir cogu ne hikmetse bekarken eve 5 kurus faydasi dokunmamis evlenince maddi manevi yardim etmek icin kendini paraliyor. Senden kısıyor ihtiyaci olmamasina ragmen aile bireylerini simartiyor..Herkese iyi akşamlar dilerim.
Bu aralar görüştüğüm biri var, genel olarak iyi anlaşıyoruz. Baya umutluyum kendisinden ilerisi için. Her şey iyi hoş da benim aklıma takılan bir şey var.
Bu kişinin annesi onun anlattığı kadarıyla edindiğim izlenime göre baya müdahaleci bir tip. Yani kadın çok fazla şeye karışıyor oğlu kocaman olmuş sonuçta ama hep bi kendine bağlama çabası var. Endişeli de biri, hatta bu çocuk geçmişte panik bozukluk yaşamış bunda annesinin de etkisi olduğuna inanıyor, ben de öyle.
Soruma gelecek olursam, burada her gün açılan konuları görüyorum ve tecrübeli hanımlardan fikir almak isterim. Benim için birinin annesine düşkün olması değil kötü olan, kendi bireyselliğini gerçekleştirememiş ve annesinin uzantısı olmuş olmak. Görüştüğüm kişi öyle aman aman düşkün değil annesine ama önemli olan onun annesiyle olan bağının sağlıklı olup olmadığını anlamak. Bu konuda somut bir sıkıntı görmedim anneci olduğuna dair ama nedense şüphelerim var.
Evet, sizce bir erkeğin anneci olup olmadığını nasıl anlarım? Neleri gözlemlemem lazım?
Anneci erkek potansiyeli şöyle olur
Kesin değil ama bunlar risktir
* babası rahmetli olmuşsa hele ki tek erkek çocuksa
* konusurken annem kelimesi çok geciosa
* çarşıya pazara sürekli beraber gidiliosa
* senin durumunda daha yeni tanıstıgı kızı hemen anlatıosa annesine demekki herseyi anlatıyor
* ikiniz cıktıgınızda annesi arıyorsa her zaman istisnasız
* annesinden bahsederken "kadıncağız" kelimesini kullanıpduruyorsa, anasının ne kadar cefakar vefakar oldugunu sık dile getiriosa..
* hertürlü tamirat işi babadan değil oğlandan soruluyorsa...oğluum koş doğal gaz bitti, çamasır mak. bozuldu gibi...
* babası hayattaysa ve anası her hastaneye gidişinde oğluyla gidiosa
* boşanmış bir abisi varsa ve annesi ex geline ah yaktı oğlumun başını diyorsa
Yol yakınken kesinlikle adam ne kadar parlak olursa olsun kaç derim..
Sizin kadar olamasakta biz de kurtulduk efendimay nasıl postaladık amaaa gurur duy kız kendinleeee
![]()
Helal olsun eşime, tek bir belirti bile göstermedi. Bu da benim bahtsızlığım olsa gerek.
. Gercekten tuhaf gelecek ama erkeklerin bir cogu ne hikmetse bekarken eve 5 kurus faydasi dokunmamis evlenince maddi manevi yardim etmek icin kendini paraliyor. Senden kısıyor ihtiyaci olmamasina ragmen aile bireylerini simartiyor..
Benimki bir yıl çıkmadı ama maşallah düğünün ertesi günü başladı. Böyleleri hiç evlenemesin inşallah.Valla size bişey diyeyim mi bu belirtiler 2 seneden önce cıkmayabiliyor.