Bunda ne var ki,sanal ortam sonuçta,kim olsa oğlunu kardeşini uyarır,güneydoğulu olmanla ne ilgisi var?Kadın bana kıl oldu daha tanışmadan. Mesela çocukla uzaktan tanıştık biz, benim yanıma gelecekti görüşmeye. Kıyameti kopardı vay efendim bu bir tuzak olabilirmiş de uzaktan tanışmışız ben onu terör örgütüne bile sokabilirmişim
Benim ailem bir güneydoğu şehrinde yaşıyor, bundan dolayı böyle düşündü herhalde. Ama bana şimdiden böbrekçi muamelesi yapan ve negatif bir başlangıcımız olan bir kadın bana rahat verir mi ilerde?
Benim deneyimlerim bu yönde amacım sizi üzmek hiç değil. Ben pek hoş şeyler yaşamadım. Her kv her erkek aynı olacak diye birşey yok. Dengeyi kuran erkekler de vardır.Kp hayatta, boşanmışlar.
Evet tek erkek çocuk, bir ablası var sadece.
4.madde şöyle oldu biraz. Kadının söylediği şeyleri çocuk bana söyleyince sert tepki verdim. O da haklısın falan diyip annesiyle konuştu benim kararlarıma saygı duy minvalde.
2.ve 3. Soru evet olduğuna göre umut az diyorsunuz. Uzun zamandır ilk defa bu kadar iyi anlaştığım insan olmuştu, üzüldüm gerçekten.
buda güzeldi birde böyle bir tür varAnneci olmayıp de evlenir evlenmez anneci olan erkekler de var
Konu cok uzun okuyamadim ama basliga cdvabim annem bunu begenir annemin zevki boyle annesi ararsa hemen geliyorum anne yada,sende annesinin ozelliklerini arar renk tip giyim boy pos herseyyHerkese iyi akşamlar dilerim.
Bu aralar görüştüğüm biri var, genel olarak iyi anlaşıyoruz. Baya umutluyum kendisinden ilerisi için. Her şey iyi hoş da benim aklıma takılan bir şey var.
Bu kişinin annesi onun anlattığı kadarıyla edindiğim izlenime göre baya müdahaleci bir tip. Yani kadın çok fazla şeye karışıyor oğlu kocaman olmuş sonuçta ama hep bi kendine bağlama çabası var. Endişeli de biri, hatta bu çocuk geçmişte panik bozukluk yaşamış bunda annesinin de etkisi olduğuna inanıyor, ben de öyle.
Soruma gelecek olursam, burada her gün açılan konuları görüyorum ve tecrübeli hanımlardan fikir almak isterim. Benim için birinin annesine düşkün olması değil kötü olan, kendi bireyselliğini gerçekleştirememiş ve annesinin uzantısı olmuş olmak. Görüştüğüm kişi öyle aman aman düşkün değil annesine ama önemli olan onun annesiyle olan bağının sağlıklı olup olmadığını anlamak. Bu konuda somut bir sıkıntı görmedim anneci olduğuna dair ama nedense şüphelerim var.
Evet, sizce bir erkeğin anneci olup olmadığını nasıl anlarım? Neleri gözlemlemem lazım?
Muazzam sekilde anneci ese sahibim bu konu tam benlik olmus :)
Nasil anlarim konusuna gelince esim annesinin onayi almadan hicbir is yapmaz hicbir adim atmaz konu ne olursa olsun her yere 3 kisi gideriz markete pazara piknige carsiya sabahtan aksama kadar sadece yatmaktan yatmaya cikariz evimize annesinin gonlunu kirmaktan cok korkar kv trip atarsa saatlerce arar bi keresinde hic unutmam annesi arabaya binmek istemedi 5 tur attik arkasindan sirf arabaya binsin die yalvardi resmen annesinin gazina cok gelir annesi benimle kavga ederken annesinin tarafina gecer ikisi yuzume bagirir cagirir hakaret ederdi hamile halimle bide bosanma asamalarina geldik annesi beni sildi die adam benden cocugundan vazgecti sonra git affet dedi die annesi konusmaya geldi annesi su iste para var desin yapar soyle soyle yapin evinizi der tereddutsuz kabul eder hic yanlis mi die dusunmez gizli sakli para hesaplari vardir annesi olmadan kiyafet secmeye gidemez daha cok orneklerim var bunlar varsa ordan arkana bakmadan kac.. Kv hic unutmam hamileydim ben oglumu evli gibi gormuorum demisti hala da en iyi erkek onun ogludur..
Amin. Aynen oyle bana yaptiklarini hic gormedi hep annem hakli dedi.. Kendime ceviremedim zaten hic annesi olurse bana rahat olur anca.Resmen kölesi yapmış allah sabır versin
Terör bölgesi olduğu için tabiki. Batıda yaşayan bazı insanlar bu konuda önyargılı olabiliyor sonuçta. Kadın sadece benle ilgili bir endişeden söz etmemiş terör örgütü bağlantım olabileceğini falan söylemiş. Normal değil yani durum.Bunda ne var ki,sanal ortam sonuçta,kim olsa oğlunu kardeşini uyarır,güneydoğulu olmanla ne ilgisi var?
Biraz daha açsakcevabı sorunda gizli :)
İlk ikisi evet ama ben söyleyince haklısın ben anneme her şeyi açmamalıyım falan dedi. Eleştiri yapıyorum çat çat aslında ama öyle müdafaa etmiyor, bana hak verdiğini söyledi. Hatta annesiyle konuşmuş sonra ben adımlarımı sana göre atamam falan demiş.ilişkinizdeki herşeyden haberi olursa
sık sık uzun telefon görüşmeleri oluyorsa (kız çocuğu ile görüşür gibi hasret gidermeler ayrıntıları konuşmak gibi )
en ufak bir eleştiride tahammülsüzlük varsa
ve annesi ile ilgili hassasiyetini (illaki hassasiyet olur ama bu aşırısı olmalı) sözlere döküyorsa
annesine karısının lafını yetiştiriyorsa ve her konuda eşinden önce annesine danışıyorsa....Herkese iyi akşamlar dilerim.
Bu aralar görüştüğüm biri var, genel olarak iyi anlaşıyoruz. Baya umutluyum kendisinden ilerisi için. Her şey iyi hoş da benim aklıma takılan bir şey var.
Bu kişinin annesi onun anlattığı kadarıyla edindiğim izlenime göre baya müdahaleci bir tip. Yani kadın çok fazla şeye karışıyor oğlu kocaman olmuş sonuçta ama hep bi kendine bağlama çabası var. Endişeli de biri, hatta bu çocuk geçmişte panik bozukluk yaşamış bunda annesinin de etkisi olduğuna inanıyor, ben de öyle.
Soruma gelecek olursam, burada her gün açılan konuları görüyorum ve tecrübeli hanımlardan fikir almak isterim. Benim için birinin annesine düşkün olması değil kötü olan, kendi bireyselliğini gerçekleştirememiş ve annesinin uzantısı olmuş olmak. Görüştüğüm kişi öyle aman aman düşkün değil annesine ama önemli olan onun annesiyle olan bağının sağlıklı olup olmadığını anlamak. Bu konuda somut bir sıkıntı görmedim anneci olduğuna dair ama nedense şüphelerim var.
Evet, sizce bir erkeğin anneci olup olmadığını nasıl anlarım? Neleri gözlemlemem lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?