Bir erkeğin anneci olduğunu nasıl anlarız?

Buluştuğunda kv'nin konusmalarindan zaten anlarsin. Ben eski erkek arkadasimin annesiyle ilk bulustugumda kadin bana banyo yapmadan önce banyoyu temizlemem gerektiğine varana kadar anlatti. Oğluyla tlfla görüsürken dahi uyumasi gerektiğini ve HEMEN o tlfu kapatmasini söylerdi. Maalesef oda annesinin onun iyiligi icin böyle yaptigini düsünürdü. Evlerine ilk ziyarete gittigimde ise kadin ve kizi arkamdan bir sürü laf etmisti. Hediye diye aldiklari bluzu hemen orda denememisim giderken verdigim zahmet icin ve hazirlanan ikramliklar icin tesekkur etmemisim vs vs...

Sende cok dikkatli ol derim, egerki annesi cok fazla karisiyorsa ve oğluda bunun normal oladiğini görmüyorsa ilerlemeden bitir. Yoksa benim gibi nişandan dönersin

Bunda ne var ki,sanal ortam sonuçta,kim olsa oğlunu kardeşini uyarır,güneydoğulu olmanla ne ilgisi var?

Benim deneyimlerim bu yönde amacım sizi üzmek hiç değil. Ben pek hoş şeyler yaşamadım. Her kv her erkek aynı olacak diye birşey yok. Dengeyi kuran erkekler de vardır.

Bir yola girecekseniz de önerim gerçekten kırıldığınız şeylere susmayın hayır demeyi bilin annesidir deyip alttan aldıkça alttan aldıklarınızın altında ezilirsiniz.

Siz hem samimi hemde dobra olunca annesi de ona göre davranır.

ilişkinizdeki herşeyden haberi olursa
sık sık uzun telefon görüşmeleri oluyorsa (kız çocuğu ile görüşür gibi hasret gidermeler ayrıntıları konuşmak gibi )
en ufak bir eleştiride tahammülsüzlük varsa
ve annesi ile ilgili hassasiyetini (illaki hassasiyet olur ama bu aşırısı olmalı) sözlere döküyorsa

anneci değilse bile müdahaleci olduğunu sezdiysen uzak dur.

zaten anneci olmasaydı müdahale etmeye de cesaret edemezdi. demek ki biraz da olsa anneci. kesinlikle uzak dur başkasını bul. uğraşılmaz.

Bir de anneci olmayıp annesi ondan ayrılmayan veya kocası gibi görenler var ve oğlu da reddedemiyor ve uzak tutamıyor bu durumda

Konu cok uzun okuyamadim ama basliga cdvabim annem bunu begenir annemin zevki boyle annesi ararsa hemen geliyorum anne yada,sende annesinin ozelliklerini arar renk tip giyim boy pos herseyy

Muazzam sekilde anneci ese sahibim bu konu tam benlik olmus :)
Nasil anlarim konusuna gelince esim annesinin onayi almadan hicbir is yapmaz hicbir adim atmaz konu ne olursa olsun her yere 3 kisi gideriz markete pazara piknige carsiya sabahtan aksama kadar sadece yatmaktan yatmaya cikariz evimize annesinin gonlunu kirmaktan cok korkar kv trip atarsa saatlerce arar bi keresinde hic unutmam annesi arabaya binmek istemedi 5 tur attik arkasindan sirf arabaya binsin die yalvardi resmen annesinin gazina cok gelir annesi benimle kavga ederken annesinin tarafina gecer ikisi yuzume bagirir cagirir hakaret ederdi hamile halimle bide bosanma asamalarina geldik annesi beni sildi die adam benden cocugundan vazgecti sonra git affet dedi die annesi konusmaya geldi annesi su iste para var desin yapar soyle soyle yapin evinizi der tereddutsuz kabul eder hic yanlis mi die dusunmez gizli sakli para hesaplari vardir annesi olmadan kiyafet secmeye gidemez daha cok orneklerim var bunlar varsa ordan arkana bakmadan kac.. Kv hic unutmam hamileydim ben oglumu evli gibi gormuorum demisti hala da en iyi erkek onun ogludur..

Resmen kölesi yapmış allah sabır versin

Bunda ne var ki,sanal ortam sonuçta,kim olsa oğlunu kardeşini uyarır,güneydoğulu olmanla ne ilgisi var?
Terör bölgesi olduğu için tabiki. Batıda yaşayan bazı insanlar bu konuda önyargılı olabiliyor sonuçta. Kadın sadece benle ilgili bir endişeden söz etmemiş terör örgütü bağlantım olabileceğini falan söylemiş. Normal değil yani durum.

İlk ikisi evet ama ben söyleyince haklısın ben anneme her şeyi açmamalıyım falan dedi. Eleştiri yapıyorum çat çat aslında ama öyle müdafaa etmiyor, bana hak verdiğini söyledi. Hatta annesiyle konuşmuş sonra ben adımlarımı sana göre atamam falan demiş.

annesine karısının lafını yetiştiriyorsa ve her konuda eşinden önce annesine danışıyorsa....

Benim esim sevgiliyken herseyini annesiyle yaparmis. Ana oğul degil de ana kiz gibi gelmislerdi bana. Birlikte oturup kahvelerini icip dedikodu falan yaparlardi ki hala da esim annesiyle dedikodu yapmayi cok sever :)
Ama anneci mi dersen degildir. 3 yili bitirdik daha bir gun annesini benden ustun tutmamistir. Sozlendigimiz gunden beri ailesinde herzaman onceligi ben olmusumdur.

Ilk zamanlarda anlasilmaz diye dusunuyorum. Zamanla anlasilir bence. Eger annesinden annesinin fikirlerinden en basit seylerde bile annesinin fikrini ozellikle on plana aldigindan bahsediyorsa ya da size hissettiriyorsa tam bi annecidir bence. Bir de bi kisi eger annesini elestiriyorsa da hemen uzaklasilmali bence. Bu durumu yasadigim icin biliyorum. Gorustugum bi cocuk annesini kotulerdi bazen.annesinin her dediginj de bana aktarirdi. Aradan zaman gecti. Benim dedikodumu yapmaya baslamisti ( agzindan kacirmisti) bu konuda da dikkatli olmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…