- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.779
- 388
- 45
Çaktırmadan annesinin kararlarını uyguluyorsa. Anneden çıkan her SOz erkekten de çıkıyorsa tamamdır ☺Herkese iyi akşamlar dilerim.
Bu aralar görüştüğüm biri var, genel olarak iyi anlaşıyoruz. Baya umutluyum kendisinden ilerisi için. Her şey iyi hoş da benim aklıma takılan bir şey var.
Bu kişinin annesi onun anlattığı kadarıyla edindiğim izlenime göre baya müdahaleci bir tip. Yani kadın çok fazla şeye karışıyor oğlu kocaman olmuş sonuçta ama hep bi kendine bağlama çabası var. Endişeli de biri, hatta bu çocuk geçmişte panik bozukluk yaşamış bunda annesinin de etkisi olduğuna inanıyor, ben de öyle.
Soruma gelecek olursam, burada her gün açılan konuları görüyorum ve tecrübeli hanımlardan fikir almak isterim. Benim için birinin annesine düşkün olması değil kötü olan, kendi bireyselliğini gerçekleştirememiş ve annesinin uzantısı olmuş olmak. Görüştüğüm kişi öyle aman aman düşkün değil annesine ama önemli olan onun annesiyle olan bağının sağlıklı olup olmadığını anlamak. Bu konuda somut bir sıkıntı görmedim anneci olduğuna dair ama nedense şüphelerim var.
Evet, sizce bir erkeğin anneci olup olmadığını nasıl anlarım? Neleri gözlemlemem lazım?
Herkese iyi akşamlar dilerim.
Bu aralar görüştüğüm biri var, genel olarak iyi anlaşıyoruz. Baya umutluyum kendisinden ilerisi için. Her şey iyi hoş da benim aklıma takılan bir şey var.
Bu kişinin annesi onun anlattığı kadarıyla edindiğim izlenime göre baya müdahaleci bir tip. Yani kadın çok fazla şeye karışıyor oğlu kocaman olmuş sonuçta ama hep bi kendine bağlama çabası var. Endişeli de biri, hatta bu çocuk geçmişte panik bozukluk yaşamış bunda annesinin de etkisi olduğuna inanıyor, ben de öyle.
Soruma gelecek olursam, burada her gün açılan konuları görüyorum ve tecrübeli hanımlardan fikir almak isterim. Benim için birinin annesine düşkün olması değil kötü olan, kendi bireyselliğini gerçekleştirememiş ve annesinin uzantısı olmuş olmak. Görüştüğüm kişi öyle aman aman düşkün değil annesine ama önemli olan onun annesiyle olan bağının sağlıklı olup olmadığını anlamak. Bu konuda somut bir sıkıntı görmedim anneci olduğuna dair ama nedense şüphelerim var.
Evet, sizce bir erkeğin anneci olup olmadığını nasıl anlarım? Neleri gözlemlemem lazım?
Muazzam sekilde anneci ese sahibim bu konu tam benlik olmus :)
Nasil anlarim konusuna gelince esim annesinin onayi almadan hicbir is yapmaz hicbir adim atmaz konu ne olursa olsun her yere 3 kisi gideriz markete pazara piknige carsiya sabahtan aksama kadar sadece yatmaktan yatmaya cikariz evimize annesinin gonlunu kirmaktan cok korkar kv trip atarsa saatlerce arar bi keresinde hic unutmam annesi arabaya binmek istemedi 5 tur attik arkasindan sirf arabaya binsin die yalvardi resmen annesinin gazina cok gelir annesi benimle kavga ederken annesinin tarafina gecer ikisi yuzume bagirir cagirir hakaret ederdi hamile halimle bide bosanma asamalarina geldik annesi beni sildi die adam benden cocugundan vazgecti sonra git affet dedi die annesi konusmaya geldi annesi su iste para var desin yapar soyle soyle yapin evinizi der tereddutsuz kabul eder hic yanlis mi die dusunmez gizli sakli para hesaplari vardir annesi olmadan kiyafet secmeye gidemez daha cok orneklerim var bunlar varsa ordan arkana bakmadan kac.. Kv hic unutmam hamileydim ben oglumu evli gibi gormuorum demisti hala da en iyi erkek onun ogludur..
Muazzam sekilde anneci ese sahibim bu konu tam benlik olmus :)
Nasil anlarim konusuna gelince esim annesinin onayi almadan hicbir is yapmaz hicbir adim atmaz konu ne olursa olsun her yere 3 kisi gideriz markete pazara piknige carsiya sabahtan aksama kadar sadece yatmaktan yatmaya cikariz evimize annesinin gonlunu kirmaktan cok korkar kv trip atarsa saatlerce arar bi keresinde hic unutmam annesi arabaya binmek istemedi 5 tur attik arkasindan sirf arabaya binsin die yalvardi resmen annesinin gazina cok gelir annesi benimle kavga ederken annesinin tarafina gecer ikisi yuzume bagirir cagirir hakaret ederdi hamile halimle bide bosanma asamalarina geldik annesi beni sildi die adam benden cocugundan vazgecti sonra git affet dedi die annesi konusmaya geldi annesi su iste para var desin yapar soyle soyle yapin evinizi der tereddutsuz kabul eder hic yanlis mi die dusunmez gizli sakli para hesaplari vardir annesi olmadan kiyafet secmeye gidemez daha cok orneklerim var bunlar varsa ordan arkana bakmadan kac.. Kv hic unutmam hamileydim ben oglumu evli gibi gormuorum demisti hala da en iyi erkek onun ogludur..
Bunlar var benimkinde:/Anneci erkek potansiyeli şöyle olur
Kesin değil ama bunlar risktir
* babası rahmetli olmuşsa hele ki tek erkek çocuksa
* konusurken annem kelimesi çok geciosa
* çarşıya pazara sürekli beraber gidiliosa
* senin durumunda daha yeni tanıstıgı kızı hemen anlatıosa annesine demekki herseyi anlatıyor
* ikiniz cıktıgınızda annesi arıyorsa her zaman istisnasız
* annesinden bahsederken "kadıncağız" kelimesini kullanıpduruyorsa, anasının ne kadar cefakar vefakar oldugunu sık dile getiriosa..
* hertürlü tamirat işi babadan değil oğlandan soruluyorsa...oğluum koş doğal gaz bitti, çamasır mak. bozuldu gibi...
* babası hayattaysa ve anası her hastaneye gidişinde oğluyla gidiosa
* boşanmış bir abisi varsa ve annesi ex geline ah yaktı oğlumun başını diyorsa
Yol yakınken kesinlikle adam ne kadar parlak olursa olsun kaç derim..
İnan bana hic anneci gibi görünmeyen bile evlendikten sonra anneci oluyor ve bu çok büyük bir problem. Azıcık izlenim aldiysan kaç bence kadınların duyguları yanilmaz.Herkese iyi akşamlar dilerim.
İnan bana hic anneci gibi görünmeyen bile evlendikten sonra anneci oluyor ve bu çok büyük bir problem. Azıcık izlenim aldiysan kaç bence kadınların duyguları yanilmaz.
Benim de aynı bu konu hakkında şüphelerim varİnan bana hic anneci gibi görünmeyen bile evlendikten sonra anneci oluyor ve bu çok büyük bir problem. Azıcık izlenim aldiysan kaç bence kadınların duyguları yanilmaz.
Bakar misinz?Anneci erkek mağduru biri olarak,
*benimle oldugunu bildigi anlarda 500 kere b.ktan sebeplerle aramasi (evliyken ozellikle)
*genc oldugu, kocasi oldugu, baska oglu da kizlari da olduğu halde eski esimi kocasi sanmasi, marketten resmi daireye, her isini onunla halletmek istemesi
*annenin ideal kadinligi, vefakar, cefakar ve mazlum(!) oluşunun alakali alakasiz laf aralarinda gundeme gelmesi ve hic yeri degilken ornek gösterilmesi
.
.
.
Artirabilirim ama yazdiginiz orneklerden gitmek istedim, aynilarini yazdim o yuzden..
"Ne var ki bunlarda, oglu degil mi kadinin" itirazları yukselebilir.. Ancak olay o kadar basit degil ne yazik ki.. Bu kotu niyetli annelerin oglu olan "anacı" erkeklerle evlilik, birlikte ömür gecirmek, hayati paylasmak degildir, sadece ömür boyu bi tarafini da yirtsan yaranamamaktir.. Ailen sorun olur, sen sorun olursun ama esas sorun olan annesine asla ve asla toz kondurulmaz, her sey apacik ortada oldugu halde..
Allah muhafaza diyorum..
Kadın bana kıl oldu daha tanışmadan. Mesela çocukla uzaktan tanıştık biz, benim yanıma gelecekti görüşmeye. Kıyameti kopardı vay efendim bu bir tuzak olabilirmiş de uzaktan tanışmışız ben onu terör örgütüne bile sokabilirmişim
Benim ailem bir güneydoğu şehrinde yaşıyor, bundan dolayı böyle düşündü herhalde. Ama bana şimdiden böbrekçi muamelesi yapan ve negatif bir başlangıcımız olan bir kadın bana rahat verir mi ilerde?
Bunun annecilik ile ilgisi yok , uzaktan tanışmışsınız . Zaman kötü , kadın evladı için endişe duymuş , ne bilsin nereye ,kimin yanına gidiyor. Sizin anneniz de olsa emin olun aynı tepkiyi verirHerkese iyi akşamlar dilerim.
Son cümle çok haklı merak ettiğim soruyduBilmiyorum, bildigim eski esim ayrilmayi hic istememisti, sonrasinda da cok zorlandi, zorlanir cunku suclular, kotu biri degildi dedigim gibi, vicdan azabi yasadi o benden farkli olarak.. Ailesine de epey tepki koydu, duydum ve biliyorum.. Amaa is isten gecti iste..
Sonrasinda da bana ulasti ama ben asla inanmiyorum, inanmadim.. Cunku ne kadar gorse de aci cekse de AŞAMAZ!
Ve şuna da eminim, en en en mukemmel kizi da bulsalar aynisini yapacaklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?