Bir erkeğin anneci olduğunu nasıl anlarız?

Bi sevgilim vardı herseyini bana anlatırdı yani herkese anlatamadığı şeyleri benle paylaşıyor diye sevinirdim, dert ortağıyım diye düşünürdüm...Sonra annesiyle tanıştım. Sadece benim bildiğimi sandığım herşeyi meğer annesi de biliyormuş, konuşurken anladım. Kendimi özel sanıyordum hayalkırıklığı olmuştu bende. Anneci olduğunu hiç düşünmüyordum ama bi baktım herşeyi annesiyle dertleşiyormuş...Bi gün annesiyle ikimizdik, bunun haberi yoktu, iş günü öğle arası annesini aradı telefonda bi akrabasının dedikodusunu yapmaya başladı. O zaman daha bi anlamıştım annesiyle ilişkisini...Aynı zamanda kendinine toz kondurmayan eleştiri asla kabul etmeyen bir akrep burcuydu...Sonra ayrıldık öğrendim ki annesine de laf saymış araları bozulmuş, onu da aramamaya başlamış...

Demem o ki bugün anneci olan yarın başka bişey olur hiç güven olmaz

Çaktırmadan annesinin kararlarını uyguluyorsa. Anneden çıkan her SOz erkekten de çıkıyorsa tamamdır ☺

En anneci olmayan erkek bile evlendikten sonra anneci oluyor, ben etrafimda ve kendimde bunu gordum.

aman Allah ım

Hala evli misin bu adamla? Bence o senle değil annesiyle evli kusura bakma çok sinirlendim onlara!

Anlayamazsın. Bekarken aılesıne Aslan olanlar evlenınce kedi oluveriyor bırdenbıre degerlenıyor aılelerı

Bunlar var benimkinde:/

İnan bana hic anneci gibi görünmeyen bile evlendikten sonra anneci oluyor ve bu çok büyük bir problem. Azıcık izlenim aldiysan kaç bence kadınların duyguları yanilmaz.

İnan bana hic anneci gibi görünmeyen bile evlendikten sonra anneci oluyor ve bu çok büyük bir problem. Azıcık izlenim aldiysan kaç bence kadınların duyguları yanilmaz.
Benim de aynı bu konu hakkında şüphelerim var

Bakar misinz?

Bence mevzu anneci olması değil. Annenin rolü burda.

Burdan anlaşılıyor ki kadın oğlunu bir birey olarak görmüyor. Ayrıca kaç senedir bunları yapan kadın da bir konuşmayla tamam demez. Sadece sana bilenir. Bak oğlumu değiştirdi diye.

Benimki annesini çok sever mesela, baba erken ölmüş. Sürekli eski evini isterdi, alıştı da. Biri bana eşimi anlatsa olmaz derdim ama adam her koşulda beni savunur, asla laf söyletmez. Kv bana sahilde denize çok yakın oturma seni aşağı atarlar demişliği var, kadının evhamlılık derecesi bu. Ama sınırını bilir.

Biraz daha gözlemle ama çocuğun her dediğine inanma.

Bunun annecilik ile ilgisi yok , uzaktan tanışmışsınız . Zaman kötü , kadın evladı için endişe duymuş , ne bilsin nereye ,kimin yanına gidiyor. Sizin anneniz de olsa emin olun aynı tepkiyi verir

Son cümle çok haklı merak ettiğim soruydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…