Bir erkeğin anneci olduğunu nasıl anlarız?

+on bin yüz milyon

Çok kolay anlarsın biraz dikkat ederek.
Tam konum...Yazıcam
Ama önce vatandaşın yaşını öğrenelim
Bir de annesinin terörist vs konusmasını sen nasıl öğrendin?
Çocuk 25 yaşında. Kendisinden öğrendim.

Ya Allah ne muradınız varsa versin

Annesiyle babası boşanmış maalesef. O annesiyle yaşıyor bu da kafamı çok kurcalıyor, annesine karşı daha hassas olur diye. Ama mesela ben evlensek falan aynı şehirde yaşamak istemem çok net söylüyorum dedim. O da mesafe iyidir zaten haklısın ben de öyle düşünüyorum dedi.

Korkun varsa baya uzak bi yerde yasayin belki tamamen care olmaz ama her haltta da kos oglum yetis diyemeyebilir..esimin memleketine tatile gidince de hic benim yanimda duramaz kayinbabam yasiyor ona ragmen biz gidince sanki gezmeye degil is bitirmeye gidiyomusuz gibi heryere kostururlar esimi..ama ben dedim eger bir daha beni birakip birakip gideceksen ayri takilalim ben annemlere giderim sen de kendi ailende vakit gecir tabii millet gelin nerde diye soracaklari icin bu riske giremezler aile boyu..ben cozumu boyle buldum ugrasamam elin kirigiyla cikigiyla

Ya sizin yorumlar beni çok etkiledi. Bu bekarken belli olmayacak bir şey midir? Bu çocuğun annesi ve babası boşanmış, dolayısıyla kadının onu kocası yerine koymuş olma ihtimali yüksek. Ben bunları nasıl anlarım? Benim eleştirdiğim konulara hak verdi ve annesiyle konuşmuş geçen gün. Ben belli bir yaşa geldim sonuçta, kararlarıma saygı duy vs diye. Kadın trip atıp duruyormuş şimdi, normal mi bu?

Of ya çok iyi anlaştığım biriyle sırf annesi yüzünden ilişkiyi kesmek zorunda kalmak can sıkıcı ama gerekiyorsa yaparım mecbur.

Bazi seyler elbette belli eder ama biz cok sevince "hallederim, bi sekilde cozerim" sanip ustunu ortuyoruz.. Her iliskinin kendi icinde dinamikleri farklidir, benzer durumlar yasanir ama temeldeki sebepler farklidir, bilemeyiz, kimseyi dogrudan yaftalayamayiz..
Rahatsiz oldugun seyler var ise acele etme derim..

Bırakmaz o annesini, sen hiç kanma o laflara..

Nasıl yani?? Sırf annesi o şehirde diye baska sehirde mi yasayacaksınız? İş güç düzen??

1 Evlilik öncesi evlilik sonrası bu iş değişir (özellikle annesi açısından)
2. Kp hayatta mı?
3. Sevgiliniz tek erkek çocuk mu?
4. Annesiyle tanışınca birgün sevgiline annenin şu sözü beni kırdı de cevap veriş şeklinden az çok anlarsın
2. ve 3. sorunun cevabı evetse baştan 1-0 yeniksin.
Ayrıca içinde en ufak bir şüphe varsa hiç bulaşma.
Unutma bağımlı bir ilişkileri varsa bunu kimse değiştiremez. Hatta artarak devam eder.
zezella

Kp hayatta değil ise olacak 2. soru :)

Anneci erkek nasıl olur bilmem ama benim eşim anneci değildir. Mesela annesini hep ben ararım hatta kızarıö aramıyor diye, ailesine çok gitmek istemez yani iki haftada bir gideriz. Belkide annesiylede ilgilidir cünki annesi çok soğuk bir kişilik, oğluna ilgi gösterdiğini hiç görmedim.

Evlenmeden önce eşim aşırı derecede anneciydi annesi herşeyden haberdardı hatta ilk yıl da böyle geçti.. sonra zamanla benim annemle ilişkimi gördü mesafeli oluşumuzu evimizle ilgili hiçbirşeye karıştırmadığımı farketti bunun için özel birşey yapmadım aslında.. ve ben ailesine özellikle annesine hep çok iyi davrandım ama yine hep mesafeliydim çok seviyodum, sayıyodum
İhtiyaçlarını elimden geldiğince karşılamaya çalışıyodum eşim de herşeyin farkındaydı.. sonra eşimin annesi biraz dolduruşa gelerek bana haksızlık etti yine ağzımı açmadım bişey demedim eşime ne dedilerse eşim o günden itibaren ne annesi ne kardeşleri ne de babası asla gözü görmüyo kendi kendine çıkardı hayatından.. yani anneci olsa bile eğer haklıyı haksızı ayırabiliyosa korkma! Önemli olan adalet duygusu...

Annesiyle babası boşanmış, çocuk annesiyle yaşıyor 25 yaşında.

Çoğu şeyi birlikte yapıyorlar çünkü annesiyle babası boşanmış. Çocuk annesiyle yaşıyor o yüzden dediğiniz tarzda bir şey olabilir, korktum açıkçası.

afedersin essek kadar adama bunu demeye curret edebiliyorsa bir anne onun oglundan ne hayır bekliyorsun? Geçip karşına megafonla " BEN ANNECİ BIR ERKEGIMMMMM!" diye haykirmasini mi?
Öyle mi diyorsunuz? Ben kadının endişeli ve mantıksız olduğunu fark ettim zaten, o da fark etmiş ama. Annesiyle konuşmuş falan. Bilemiyorum.

Nasıl yani?? Sırf annesi o şehirde diye baska sehirde mi yasayacaksınız? İş güç düzen??
Başka bir büyük şehirde yaşama fırsatımız var, hem iş açısından daha iyi olur. Ben de böyle bir kadınla aynı şehirde baya zorlanırırm diye bu seçeneği düşündüm.

baslıga ıstınaden Wuuuu anacı bır adamı grduysen tereddute mahal kalmaz anacılık oyle gızlenemez anlasılmaya, sezınlenmeye gerek olmaz ayan beyan ortada olur o... Şakkadanak anlasılır cok uykum var knuyu okuyamadım bunlarıda sylemesem ıcımde kalacaktı

Kp hayatta, boşanmışlar.

Evet tek erkek çocuk, bir ablası var sadece.

4.madde şöyle oldu biraz. Kadının söylediği şeyleri çocuk bana söyleyince sert tepki verdim. O da haklısın falan diyip annesiyle konuştu benim kararlarıma saygı duy minvalde.

2.ve 3. Soru evet olduğuna göre umut az diyorsunuz. Uzun zamandır ilk defa bu kadar iyi anlaştığım insan olmuştu, üzüldüm gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…