istisnalar vardır ama erkekler evlenmeden önce eve ugramayan annenin yüzünü görmeyen tipler
evlendikten sonra hatta yüzükler takılınca direk anne mevzusuna balıklama dalıp bir de o benim annemci oluyorlar.
hayal kurmaya gerek yok her erkek teraziyi dengede tutamıyor
biri annem biri eşim diyebilen nadir
O işin esprisi ama kadın bana baya güvenmiyor belli. Terör örgütüne sokabilecek bir tuzak olabilirmişimBöbrekçi muamelesi mi ?
Çocuk 25 yaşında. Kendisinden öğrendim.Çok kolay anlarsın biraz dikkat ederek.
Tam konum...Yazıcam
Ama önce vatandaşın yaşını öğrenelim
Bir de annesinin terörist vs konusmasını sen nasıl öğrendin?
Ya Allah ne muradınız varsa versinAnneci erkek potansiyeli şöyle olur
Kesin değil ama bunlar risktir
* babası rahmetli olmuşsa hele ki tek erkek çocuksa
* konusurken annem kelimesi çok geciosa
* çarşıya pazara sürekli beraber gidiliosa
* senin durumunda daha yeni tanıstıgı kızı hemen anlatıosa annesine demekki herseyi anlatıyor
* ikiniz cıktıgınızda annesi arıyorsa her zaman istisnasız
* annesinden bahsederken "kadıncağız" kelimesini kullanıpduruyorsa, anasının ne kadar cefakar vefakar oldugunu sık dile getiriosa..
* hertürlü tamirat işi babadan değil oğlandan soruluyorsa...oğluum koş doğal gaz bitti, çamasır mak. bozuldu gibi...
* babası hayattaysa ve anası her hastaneye gidişinde oğluyla gidiosa
* boşanmış bir abisi varsa ve annesi ex geline ah yaktı oğlumun başını diyorsa
Yol yakınken kesinlikle adam ne kadar parlak olursa olsun kaç derim..
Oğlunu bilmem ama anasının devreler yanmışO işin esprisi ama kadın bana baya güvenmiyor belli. Terör örgütüne sokabilecek bir tuzak olabilirmişim
Ya sizin yorumlar beni çok etkiledi. Bu bekarken belli olmayacak bir şey midir? Bu çocuğun annesi ve babası boşanmış, dolayısıyla kadının onu kocası yerine koymuş olma ihtimali yüksek. Ben bunları nasıl anlarım? Benim eleştirdiğim konulara hak verdi ve annesiyle konuşmuş geçen gün. Ben belli bir yaşa geldim sonuçta, kararlarıma saygı duy vs diye. Kadın trip atıp duruyormuş şimdi, normal mi bu?Kesinlikle oyle..
Bi de bu tiplerde cidden muthis bi kompleks oluyor.. Hep baskalari suclu, gelin, gelinin annesi, gelinin babasi dayisi amcasi..
Ne yapsan da kendini anlatamiyorsun..
Biz evliyken de, bosanirken de eski esim biraz da olsa anlamisti artik neler oldugunu, annesinin bile isteye verdigi zararları ama is isten gecmisti, bende her sey tukenmisti.. Aileme dilleri uzanmasaydi ilk gunlerden, belki biraz daha dayanabilirdim ama acitacak her yerden geldi vurdu o kadin.. Basimin ustunde tasidigim halde ustelik.. Nankorluk, hainlik kör ediyor bazi insanlari..
Eski esim farkettigi halde donemedim, nicin? Cunku dedigim gibi, bu bi hastalik, adam dogdugu gunden itibaren işlenmiş, aşması imkansiza yakin, gorur ama bas edemez.. O nedenle de pes ettim zaten..
Bazi seyler elbette belli eder ama biz cok sevince "hallederim, bi sekilde cozerim" sanip ustunu ortuyoruz.. Her iliskinin kendi icinde dinamikleri farklidir, benzer durumlar yasanir ama temeldeki sebepler farklidir, bilemeyiz, kimseyi dogrudan yaftalayamayiz..Ya sizin yorumlar beni çok etkiledi. Bu bekarken belli olmayacak bir şey midir? Bu çocuğun annesi ve babası boşanmış, dolayısıyla kadının onu kocası yerine koymuş olma ihtimali yüksek. Ben bunları nasıl anlarım? Benim eleştirdiğim konulara hak verdi ve annesiyle konuşmuş geçen gün. Ben belli bir yaşa geldim sonuçta, kararlarıma saygı duy vs diye. Kadın trip atıp duruyormuş şimdi, normal mi bu?
Of ya çok iyi anlaştığım biriyle sırf annesi yüzünden ilişkiyi kesmek zorunda kalmak can sıkıcı ama gerekiyorsa yaparım mecbur.
Bırakmaz o annesini, sen hiç kanma o laflara..Ya Allah ne muradınız varsa versin
Annesiyle babası boşanmış maalesef. O annesiyle yaşıyor bu da kafamı çok kurcalıyor, annesine karşı daha hassas olur diye. Ama mesela ben evlensek falan aynı şehirde yaşamak istemem çok net söylüyorum dedim. O da mesafe iyidir zaten haklısın ben de öyle düşünüyorum dedi.
Ya Allah ne muradınız varsa versin
Annesiyle babası boşanmış maalesef. O annesiyle yaşıyor bu da kafamı çok kurcalıyor, annesine karşı daha hassas olur diye. Ama mesela ben evlensek falan aynı şehirde yaşamak istemem çok net söylüyorum dedim. O da mesafe iyidir zaten haklısın ben de öyle düşünüyorum dedi.
Kp hayatta değil ise olacak 2. soru :)1 Evlilik öncesi evlilik sonrası bu iş değişir (özellikle annesi açısından)
2. Kp hayatta mı?
3. Sevgiliniz tek erkek çocuk mu?
4. Annesiyle tanışınca birgün sevgiline annenin şu sözü beni kırdı de cevap veriş şeklinden az çok anlarsın
2. ve 3. sorunun cevabı evetse baştan 1-0 yeniksin.
Ayrıca içinde en ufak bir şüphe varsa hiç bulaşma.
Unutma bağımlı bir ilişkileri varsa bunu kimse değiştiremez. Hatta artarak devam eder.
zezella
Annesiyle babası boşanmış, çocuk annesiyle yaşıyor 25 yaşında.Tespitler güzel ve genel olarak doğru. Anlatılan profil biraz anneci bir şahsa benziyor gibi duruyor. Anladığım kadarı ile ilişkiniz yeni ve anneye sizden bahsedilmiş. Eğer daha önce bir bayan arkadaştan bahsedilmedi ise annenin beyin alarm vermeye başlamış. Tehlike çanları çalıyor diye. Ha yok zaten her hatunu anlatıyor ise zaten annecidir. NET. Yaş çok önemli ve ailesi ile yaşayıp yaşamadığı çok önemli detaylar. Bunları bilmeden bir kanıya varmak güç.
Çoğu şeyi birlikte yapıyorlar çünkü annesiyle babası boşanmış. Çocuk annesiyle yaşıyor o yüzden dediğiniz tarzda bir şey olabilir, korktum açıkçası.Benim eski eşim de anacıydı
Şimdi ayni sehirde olsak eşim de anneci olur mu bilmem
Annesinde etkileme pozisyonu max derecede
Bence sevgilinden cok anneyi tanımalısın
Benim kv sürekli kendini över mesela
Oğlum benim en kıymetlim
Babana birsey olsa bana kim bakar
Ben seni ne zorluklarla büyüttüm
Eşim benim yaptıgım yemekleri yiyince annesi tüm garezin banaymıs der eşime
Eskiden markate pazAra hatta aksam oturmasına bile eşimle gidermiş kadın
Oğlu değil de kocası gbi
Eşim benle evlenince kadın beni uzun süre benimseyemedi
Hala da benimsediğini düşünmüyorum
Anne ile tanıs ve ikisinin iletişimine bak
Öyle mi diyorsunuz? Ben kadının endişeli ve mantıksız olduğunu fark ettim zaten, o da fark etmiş ama. Annesiyle konuşmuş falan. Bilemiyorum.afedersin essek kadar adama bunu demeye curret edebiliyorsa bir anne onun oglundan ne hayır bekliyorsun? Geçip karşına megafonla " BEN ANNECİ BIR ERKEGIMMMMM!" diye haykirmasini mi?
Başka bir büyük şehirde yaşama fırsatımız var, hem iş açısından daha iyi olur. Ben de böyle bir kadınla aynı şehirde baya zorlanırırm diye bu seçeneği düşündüm.Nasıl yani?? Sırf annesi o şehirde diye baska sehirde mi yasayacaksınız? İş güç düzen??
1 Evlilik öncesi evlilik sonrası bu iş değişir (özellikle annesi açısından)
2. Kp hayatta mı?
3. Sevgiliniz tek erkek çocuk mu?
4. Annesiyle tanışınca birgün sevgiline annenin şu sözü beni kırdı de cevap veriş şeklinden az çok anlarsın
2. ve 3. sorunun cevabı evetse baştan 1-0 yeniksin.
Ayrıca içinde en ufak bir şüphe varsa hiç bulaşma.
Unutma bağımlı bir ilişkileri varsa bunu kimse değiştiremez. Hatta artarak devam eder.
zezella
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?